Εργασίες συντήρησης την Κυριακή (14/5) επί της 5ης Επαρχιακής Οδού

Εργασίες συντήρησης την Κυριακή (14/5) επί της 5ης Επαρχιακής Οδού

Εργασίες συντήρησης την Κυριακή (14/5) επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι- Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού)

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι- Σίνδος – Χαλάστρα – Κύμινα – Ν.Μάλγαρα- Όρια Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι-Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού), στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως τη Σίνδο, με κατεύθυνση από και προς τη Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δημοσκόπηση Kapa Research: Προβάδισμα 5,8% για τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Εκλογές 2023 – Δωρεάν διόδια: Για ποιους ισχύει – Ποιες ώρες θα είναι ελεύθερη η διέλευση

Δένδιας: Υπάρχουν σαφείς εθνικές γραμμές στην Ελλάδα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top