Εστίαση Θεσσαλονίκης: Aφού μας κλείνετε, στηρίξτε μας πραγματικά

Εστίαση Θεσσαλονίκης: Aφού μας κλείνετε, στηρίξτε μας πραγματικά

Η Εστίαση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο και θα πρέπει να στηριχθεί με αποζημιώσεις γιατί η μετάθεση υποχρεώσεων δεν αρκεί για επιχειρήσεις που τις αναγκάζουν να κλείνουν με «μέτρα -φυσαρμόνικα», που αλλάζουν ημέρα με την ημέρα και διατάξεις που έχουν μειώσεις ως και κάτω του 50% το τζίρο σε όσους λειτουργούσαν, για το διάστημα που αυτό είναι εφικτό. Αυτά τονίζει προς την κυβέρνηση η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης», προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης με μείωση του ΦΠΑ στο 6%, μείωση των ενοικίων ως και για το πρώτο εξάμηνο 2021, προστασία των θέσεων εργασίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης, επισημαίνονται τα εξής:

«Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την εστίαση έρχεται μετά από το πρώτο κλείσιμο της  Άνοιξης και μετά από διαδοχικά μετρά αλλαγής κανόνων, διατάξεων και ρυθμίσεων ως σήμερα.

Το αν η απόφαση είναι ορθή ή όχι δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε εμείς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε σε όποιες αποφάσεις ως συντεταγμένα  μέλη ενός κοινωνικού συνόλου. Φυσικά και έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις  στο κατά ποσό η εστίαση συνέβαλε στην τεράστια αύξηση των κρουσμάτων, αλλά δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις.

Ζητάμε όμως ουσιαστική στήριξη, μια στήριξη που μας υποσχεθήκατε από τον Μάρτιο και δεν την είδαμε. Από την στιγμή που οι ιθύνοντες αναλαμβάνουν την  ευθύνη του κλεισίματος της εστίασης, θέλουμε αντίστοιχα την ίδια ακριβώς ανάληψη ευθύνης για την στήριξη του κλάδου μας. Θέλουμε να αναλάβουμε το οικονομικό κοινωνικό βάρος  που μας αναλογεί αλλά όχι εξ’ ολοκλήρου! Αυτό άλλωστε μας διαβεβαιώσατε και στις συναντήσεις μας και στις ανακοινώσεις σας! Διότι στήριξη είναι οι σοβαρές ενέσεις ρευστότητας και όχι οι μεταθέσεις βαρών και ζημιών που μέχρι τώρα πράξατε!

Αναλυτικότερα :

Οικονομικές επιπτώσεις

-Επισημαίνουμε ότι μας κλείσατε δύο φορές με τον ίδιο, λανθασμένο, πανομοιότυπο τρόπο… με μια απόφαση της προηγούμενης νύχτας. Στο τωρινό κλείσιμο μας οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στο αντίστοιχο κλείσιμο για την Αττική δώσατε χρονικό περιθώριο 4 ημερών για εξάντληση και οργάνωση των εκεί χωρών εστίασης. Στην περίπτωση μας κανείς δεν έλαβε υπόψη του αναλώσιμα, ζημίες, αγορές λειτουργίας και φυσικά κανένας δεν μίλησε ποτέ για αποζημιώσεις.

-Τονίζουμε ότι μας επιβάλλατε διαδοχικές αλλαγές σε μέτρα, αποστάσεις, δυναμικότητες… με ασάφειες και ανερμήνευτους κανονισμούς, στην προσπάθεια σας να ελέγξετε την εξάπλωση του ιού. Μας περιορίσατε στο 50-60% της δυναμικότητάς μας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν κάνατε την απλή πράξη της αντίστοιχης μείωσης σε κόστη. Αυτά τα πειράματα εδώ και 8 μήνες συσσώρευσαν μόνο χρέη και βάρη τα οποία ουσιαστικά έχει επωμισθεί σχεδόν όλος ο κλάδος μας!

-Μας δώσατε δυνατότητα αναστολών προσωπικού επιβάλλοντας όμως την παραμονή τους στις επιχειρήσεις για ένα μηνά επιπλέον, ακόμη και εκεί που δεν ήταν αναγκαίοι. Ειδικότερα, τον Ιούλιο δεν δόθηκε αυτή η δυνατότητα γεγονός που δημιούργησε ένα βαρύ κόστος για πολλές επιχειρήσεις.

Μας εμπαίξατε απαράδεκτα με τις επιστρεπτέες προκαταβολές. Ειδικά στην πρόσφατη τρίτη, με ένα απαράδεκτο τέχνασμα της τελευταίας στιγμής -πράγμα που δεν τιμά ένα σοβαρό οικονομικό επιτελείο-  αφαιρέσατε από τις επιχειρήσεις όλα τα ποσά από τις αναστολές προσωπικού λες και πήγαν στις τσέπες μας! Αποτέλεσμα; Στην πλειοψηφία τους οι επιχειρήσεις να πάρουν τα ελάχιστα ποσά και να χάσουν μια σοβαρή ένεση ρευστότητας, που τόσο αναγκαία θα ήταν μετά το νέο κλείσιμο μας! Ελπίζουμε στις νέες ανακοινώσιμες -4η και 5η – να μην συμβεί το ίδιο και να μην χρησιμοποιηθεί το απαράδεκτο τέχνασμα της 3ης που αποτέλεσε κοροϊδία.

Για τους λόγους αυτούς επιπλέον από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν :

Ζητάμε αποζημιώσεις όπως έγινε σε όλα τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κράτη χωρίς κόλπα και οικονομικά εφευρήματα σαν το τελευταίο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Εδώ να τονίσουμε ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι δανεισμός και όχι αποζημίωση! Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη είναι επιβεβλημένο μετά το δεύτερο ακαριαίο κλείσιμο σε μια νύχτα!

Ζητάμε στήριξη στις μισθώσεις με μειώσεις ενοικίων, παράταση μισθώσεων για τα χρονικά διαστήματα που είμαστε κλειστά ή υπολειτουργούμε, όπως και για το επόμενο εξάμηνο του 2021 με προστασία και παράταση επαγγελματικής στέγης. Και για τον μήνα Οκτώβριο που για ανεξήγητο λόγο δεν εφαρμόσατε.

Ζητάμε επιλεγμένη αναστολή για τις αδύναμες επιχειρήσεις που δεν είναι βιώσιμες με βάση τα περιοριστικά μετρά που θέτετε. Φυσικά, να μπορούν να έχουν τα ευεργετήματα των διατάξεων της αναστολής.

Ζητάμε την προστασία του προσωπικού και των θέσεων εργασίας, των δικών μας ανθρώπων, συνεργατών και υποστηρικτών των καταστημάτων μας. Είναι εδώ και μήνες εκτός κάθε προσωπικού προγραμματισμού! Δώστε οικονομικές ενισχύσεις, κίνητρα και συμπαράσταση σε όλα τα απαραίτητα θέματα διαβίωσης. Για πόσο καιρό θεωρείτε ότι οι οικογένειες μπορούν να επιβιώνουν με 534 ευρώ;

Ζητάμε για τουλάχιστον έναν χρόνο και ειδικά για την εστίαση… μείωση του ΦΠΑ στο 6%, περιορισμό των εισφορών στο 25%,  επανένταξη στις χαμένες ρυθμίσεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα συσσωρευμένα χρέη που δημιουργήθηκαν από τα lock down και τα επαναλαμβανόμενα περιοριστικά μέτρα.

Λειτουργικές επιπτώσεις

-Στοχοποιήσατε την εστίαση, ενώ ήμασταν οι μόνοι που τηρήσαμε μέτρα και διαδικασίες. Προκαλούμε τους κρατικούς μηχανισμούς να μας ελέγχουν αδιαλείπτως χωρίς καμία επιείκεια. Αντιθέτως, δεν αντιμετωπίστηκαν αλλά φαινόμενα σοβαρής διασποράς του ιού σε πάρκα, πλατείες, παραλίες, όπου η πολιτεία έμεινε σε συστάσεις και παθητική στάση. Σκέφτηκε κανείς πόση αποσυμφόρηση θα είχαν αυτά τα φαινόμενα αν παρέμεναν ενεργά και συντεταγμένα τα καταστήματα εστίασης; Μήπως είναι εντελώς στοχοποιημένη η εστίαση;

-Μας κατηγορείτε όλους για μια μικρή μειοψηφία παραβατικότητας από τον κλάδο μας. Αυτό δεν αφορά εμάς, αφορά το κρατικό μηχανισμό που σε μια συντεταγμένη κοινωνία οφείλει να προστατεύει τους πολίτες και κατ’ επέκταση όλους εμάς τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν παραβαίνουμε κανέναν κανόνα. Αποποιούμαστε τους δήθεν συναδέλφους που αμαυρώνουν την εικόνα μας και σας καλούμε να αναλάβετε εσείς την ευθύνη της απομόνωσής τους!

-Τέλος, λάβετε σοβαρά υπόψη τον κλάδο μας. Είμαστε πολύ σημαντικοί σε όλα τα επίπεδα του οικονομικού ιστού της χώρας και ειδικότερα για την Θεσσαλονίκη, η εστίαση αποτελεί τον πιο σοβαρό «πνεύμονά» της. Αναφέρουμε ενδεικτικά την τεράστια συνεισφορά μας στο ΑΕΠ, την απασχόληση προσωπικού, την έμμεση στήριξη της αγοράς,  καθώς και το ότι είμαστε βασικός παράγοντας προσέλκυσης τουριστικής δύναμης. Είναι αδιανόητο να μην έχουμε κυβερνητική στέγη με μια τουλάχιστον γραμματεία επισιτισμού και αν μη τι άλλο ένταξη στο Υπουργείο Τουρισμού όπου θα κατηγοριοποιηθούμε, θα επαναοργανωθούμε με σηματοποιήσεις, διαδικασίες και εκπαιδεύσεις του κλάδου και ό,τι άλλο απαιτεί μια σύγχρονη προσέγγιση μας. Σήμερα, η φωνή μας εξαντλείται σε 10 διαφορετικούς φορείς υπουργείων με δαιδαλώδεις διαδικασίες, ακόμη και για απλά θέματα. Επιτέλους δώστε μας τη θέση που μας αξίζει!

Είναι ντροπή για όλο τον κλάδο να ζητιανεύει αυτό που δικαιούται… την οικονομική στήριξη, διότι έχουμε πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14:0003/12

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δούλεμα» και απ’ τα παιδιά μου για τα… σοκολατάκια! (VI... Ελλάδα ,Παραπολιτικά ,Πολιτική

13:5203/12

Δ. Ιωαννιτών: Ψήφισμα για τον θάνατο της γηραιότερης επιζήσασας του Άουσβιτς Ελλάδα

13:4503/12

ΓΑΔΘ: Μειώθηκαν κλοπές και διαρρήξεις στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη

13:3203/12

Κουκοδήμος: Διακομιδές ανά την Ελλάδα για ασθενείς από Κατερίνη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

13:3003/12

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχεται κακοκαιρία εξπρές Ελλάδα

13:3003/12

ΠτΔ για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Αποχαιρετούμε έναν διαχρονικό σύμμαχο της Ελλάδας Πολιτική

13:3003/12

Κορωνοϊός: Πότε το μοριακό τεστ πιθανώς να βγει ψευδώς αρνητικό Επιστήμη ,Κορωνοϊός

13:1803/12

ΥΜΑΘ: Ξεκινάει η έρευνα για τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

13:1503/12

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό Χωρίς κατηγορία

13:0903/12

Στ. Πέτσας: Επιβεβλημένη η παράταση των υφιστάμενων μέτρων Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

13:0003/12

Είναι το … κάρμα Αθλητισμός

12:4503/12

Κορωνοϊός: Δις εξαμαρτείν… για ιδιοκτήτρια καφέ – ουζερί Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4503/12

Η Μαρία Αντωνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Ελλάδα ,Πολιτική

12:4003/12

Παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 14 Δεκεμβρίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3703/12

Πιερία: Το 30% των αστυνομικών θετικό σε τυχαίο έλεγχο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3003/12

Δείτε live την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:3003/12

Ληστεία σε διαγνωστικό κέντρο στα Σπάτα Ελλάδα

12:2103/12

Νέος CIO στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς ο Χάρης Μαργαρίτης Ελλάδα ,Οικονομία

12:1503/12

Κορωνοϊός-Λάρισα: Σε καραντίνα 52 τρόφιμοι των φυλακών Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:0003/12

ΣτΕ: Υποχρεωτικά τα εμβόλια για τους μαθητές Παιδεία ,Σημαντικά ,Υγεία

11:4503/12

Ανοίγουν από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα εποχικά καταστήματα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:3003/12

Γεραπετρίτης: Πόσοι θα εμβολιάζονται κάθε μήνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:1503/12

Lockdown: Μετά τις γιορτές ανοίγουν σχολεία και εστίαση Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:1203/12

ΕΟΔΥ: Πού διενεργούνται σήμερα drive through test Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

11:0703/12

Κορωνοϊός: Πέθανε γνωστός παθολόγος του Βόλου Κορωνοϊός

11:0003/12

ΑΠΘ: Πρόσκληση στο πρόγραμμα eeRIS για κατανάλωση οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας Θεσσαλονίκη

10:4603/12

Κορωνοϊός: Τρίτος αστυνομικός νεκρός σε 72 ώρες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4503/12

Τι δείχνουν οι αριθμοί για τους μαθητές με αναπηρία Κοινωνία ,Παιδεία

10:3603/12

Ζισκάρ ντ’ Εστέν: Ο φιλέλληνας ηγέτης και η σχέση του με τον Καραμανλή Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:3003/12

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σε βρεφοκομείο – Δέκα κρούσματα κορωνοϊού Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1903/12

Ωραιόκαστρο: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών κοντά στα διόδια Θεσσαλονίκη

10:1703/12

Σύψας: Πρέπει να ανοίγει μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:1603/12

Μουστάκας: Γιατί δεν δέχεται παραγγελίες σήμερα Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1503/12

Ποιο lockdown; Ζητούνται κομμώτριες κατ’ οίκον (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1203/12

Οπαδικό επεισόδιο με δύο τραυματίες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη

10:0003/12

Μήνυμα Ν. Δένδια για τον θάνατο του Ζισκάρ Ντ’ Εστέν Πολιτική

09:4803/12

Κ. Μητσοτάκης: Από σήμερα η Ακρόπολη λάμπει πιο προσβάσιμη από ποτέ Κοινωνία ,Πολιτική ,Πολιτισμός

09:4503/12

Στην Αίγυπτο ο Παναγιωτόπουλος- Επιχείρηση ΜΕΔΟΥΣΑ 10 Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3403/12

Μητσοτάκης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο φίλο της Ελλάδα ,Πολιτική

09:3003/12

Επιχείρηση «Πανάκεια» στη Βρετανία: Πώς θα διανεμηθεί το εμβόλιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1603/12

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δραματικός καταλύτης αλλαγών η πανδημία Θέματα GR Times ,Οικονομία ,Πολιτική

09:1003/12

Ακρόπολη: Live τα εγκαίνια ανελκυστήρα για ΑμεΑ παρουσία Μητσοτάκη Κοινωνία ,Πολιτική

09:0003/12

Τουρκική αντιπολίτευση: Έλληνας διοικητής και Γερμανία είχαν δίκιο Διεθνή ,Πολιτική

08:4503/12

Έπαιξαν μουσική για τους ασθενείς και το προσωπικό του Παπανικολάου Θεσσαλονίκη

08:3903/12

Καπραβέλος: Με τρόμο ακούμε για άνοιγμα της αγοράς Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

08:3003/12

Απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση Κοινωνία

08:2903/12

Στα εγκαίνια του ανελκυστήρα για ΑμεΑ στην Ακρόπολη ο Κ. Μητσοτάκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

08:1503/12

Αργολίδα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους Κοινωνία

08:1103/12

Εξαδάκτυλος: Είμαστε στο σημείο, όπου πλέον θα υπάρξει έκρηξη Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:0003/12

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ – Coursera: Παράταση μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

07:4503/12

Λ.Μπακούρας: Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και οι κατακτήσεις του 2020 Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3003/12

Δ. Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησαν οι κλήσεις στη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:1503/12

Δράμα: Δίχως φωτισμένα καραβάκια θα εορτάσει την Πολιούχο Αγία Βαρβάρα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:0503/12

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

07:0003/12

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

00:0803/12

Γαλλία: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Ζισκάρ Ντ’ Εστέν Διεθνή ,Σημαντικά

23:5502/12

Ντ. Τραμπ: “Τα ΜΜΕ βιάστηκαν να χρίσουν πρόεδρο τον Μπάιντεν” Διεθνή

23:5002/12

Με έμφαση στην ενίσχυση του επιχειρείν ο προϋπολογισμός της Διοίκησης Ζέρβα για το νέο ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

23:4602/12

Ηλ. Μόσιαλος: Γιατί ο ΕΜΑ δεν αποφασίζει νωρίτερα για το εμβόλιο; Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

23:4002/12

Πορτογαλία: Θετική στον κορωνοϊό η επικεφαλής της υγειονομικής αρχής Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3002/12

Γιατροί Νοσοκομείου Κιλκίς: «Εκτός από τον κορωνοϊό παλεύουμε και με την ανακρίβεια» Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

23:2502/12

Κύπρος – Κορωνοϊός: Τρεις θάνατοι και 292 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2002/12

Νέα Ζηλανδία: Κήρυξε κατάσταση «κλιματικής έκτακτης ανάγκης» Διεθνή ,Περιβάλλον

23:1002/12

Μ. Βρετανία: Ο Μ. Τζόνσον θα εμβολιαστεί live για να πείσει τους αρνητές Διεθνή

23:0102/12

Αγ. Μέρκελ: Lockdown στη Γερμανία μέχρι τις 10 Ιανουαρίου Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

23:0002/12

Superleague 1: «Αέρας» πέρασε ο Άρης από τη Λάρισα – Τα αποτελέσματα Αθλητισμός

22:5502/12

Γεωργιάδης: Εντός της εβδομάδας η απόφαση για το κόστος των covid test Βουλή ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:5002/12

Ν. Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με την ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας Βαλκάνια ,Ελλάδα ,Πολιτική

22:5002/12

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από τον δήμο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Χωρίς κατηγορία

22:4502/12

Κοντοζαμάνης: Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας Πολιτική

22:4002/12

Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΣΚΕ Αγροτικά ,Πολιτική

22:3602/12

Τουρκία – Κορωνοϊός: Ρεκόρ θυμάτων για δέκατη συνεχόμενη μέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3502/12

ΥΠΕΝ: Το target model να λειτουργήσει υπέρ των καταναλωτών Πολιτική

22:3002/12

Γερμανία: Ξεπέρασαν το 1 εκ. τα κρούσματα -17.123 θάνατοι Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

22:2602/12

Ζάκυνθος: Πολλά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελλάδα

22:2502/12

Σταϊκούρας: Ενεργούμε γρήγορα και μεθοδικά για την κοινωνία και την οικονομία Οικονομία ,Πολιτική

22:2002/12

Δ. Νέας Προποντίδας: Τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες από το ΙΣΝ Δήμοι ,Κοινωνία

22:1602/12

Drive through rapid test από τον ΕΟΔΥ – 22 κρούσματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:1002/12

ΕΕΚΕ: Μέτρα ανακούφισης για δανειολήπτες και οφειλέτες που πλήττονται από την πανδημία Κοινωνία

22:0002/12

Τσιάρας για δανειολήπτες του Ν. Κατσέλη: Αιτηθείτε επαναπροσδιορισμό Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

21:5502/12

Κ. Μητσοτάκης: Κλειστά σχολεία για όσο μας πουν οι ειδικοί Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:5202/12

Πέντε προσαγωγές για τις μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

21:5002/12

Μπάιντεν: Δεν καταργούμε τη συμφωνία με Κίνα για το διμερές εμπόριο Διεθνή

21:4002/12

«Ascos Case»: Το χειροποίητο κουτί υπολογιστή ενός 20χρονου Κοινωνία ,Περιβάλλον ,Τεχνολογία

21:3002/12

Λέσβος: Εντοπίστηκε νεκρή μία αγνοούμενη από το ναυάγιο με μετανάστες Ελλάδα

21:2902/12

Δημοσκόπηση: Στο 17% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:2002/12

Γώγος: Στις αρχές του 2021 το εμβόλιο στην Ελλάδα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:1102/12

Μητσοτάκης: Η πανδημία καταλύτης αλλαγών για την οικονομία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

21:1002/12

Κορωνοϊός-ΗΠΑ: Ο πιο βαρύς απολογισμός από τον Απρίλιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0902/12

Τώρα-Νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επικαιρότητα

21:0502/12

Θεσ/νίκη: 20η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ