Εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας στο ΑΠΘ

Εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας στο ΑΠΘ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στα σύγχρονα και εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας, παρέχεται η δυνατότητα σε αποφοίτους και επαγγελματίες να εμβαθύνουν στους τομείς της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας μέσα από σπουδές υψηλής ποιότητας, που συνδέουν αποτελεσματικά τα γνωστικά αντικείμενα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24:

Το ΠΜΣ «Δημοσιογραφία» προκηρύσσει τις ειδικεύσεις

  • Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή
  • Δημοσιογραφία των Τεχνών και του Πολιτισμού

Το ΠΜΣ «Επικοινωνία» προκηρύσσει τις ειδικεύσεις

  • Πολιτική Επικοινωνία
  • Πολιτιστική Διαχείριση και Επικοινωνία

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023. Αναλυτικές πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα σπουδών, τα τέλη φοίτησης, καθώς και για την αίτηση υποψηφιότητας, είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες των Προγραμμάτων:

Τα Προγράμματα υλοποιούνται με φυσική παρουσία στην αίθουσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για διευκρινίσεις τηλεφωνικά στο 2310992065, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις [email protected] (ΠΜΣ «Δημοσιογραφία») και [email protected] (ΠΜΣ «Επικοινωνία»).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top