Εύοσμος: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για την επικινδυνότητα του νηπιαγωγείου (ΦΩΤΟ)

Εύοσμος: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για την επικινδυνότητα του νηπιαγωγείου (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία στην αστυνομία για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στο παράρτημα του 34ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, που έχουν ως αποτέλεσμα να διατρέχουν άμεσο κίνδυνο τραυματισμού τα παιδιά, έκαναν σήμερα το πρωί γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται για την προχειρότητα που κατασκευάστηκε το σχολείο.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως ανέφεραν στο GRTimes.gr, πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση αφού το νηπιαγωγείο που παραδόθηκε φέτος στους πολίτες, δεν διαθέτει καν εξωτερική πόρτα με αποτέλεσμα τα παιδιά να διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, ότι χθες, πρώτη ημέρα μαθημάτων, τα 20 παιδιά του νηπιαγωγείου δεν βγήκαν για διάλλειμα, αλλά έμειναν μέσα στις προκατασκευασμένες αίθουσες, όπως καταγγέλλουν οι γονείς.

Το νηπιαγωγείο, πέρα από καλώδια που κρέμονται από τσιμεντοκατασκευές, τα αιχμηρά συρματοπλέγματα που δεν έχουν κλείσει περιμετρικά του προαυλίου και εξέχουν με κίνδυνο τραυματισμού, τα χαλίκια στην είσοδο και τις ανολοκλήρωτες υδραυλικές εγκαταστάσεις που πετιούνται ξαφνικά από το υπέδαφος μέσα από λακκούβες, δεν διαθέτει καν αυλόπορτα.

Γονείς δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα ως τα άκρα και να μην σταματήσουν αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος που τοποθετήθηκαν πρόχειρα οι προκατασκευασμένες αίθουσες, αφού τα παιδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού. “Μείναμε έκπληκτοι μόλις αντικρίσαμε εχθές τον χώρο που θα βρίσκονται τα παιδιά μας”, τονίζει μητέρα στο GRTimes.gr, σημειώνοντας ότι “όλο το βράδυ δε μπορέσαμε να κοιμηθούμε από την αγωνία μας καθώς στέλνουμε τα παιδιά μας σε ένα μέρος που είναι επικίνδυνο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύοσμος: Οργή γονέων για προκάτ νηπιαγωγείο χωρίς αυλόπορτα! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ