Φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας προκάλεσαν άγνωστοι στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας προκάλεσαν άγνωστοι στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη   | 15/01/2021 | 22:45

Φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας προκάλεσαν άγνωστοι λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους προκάλεσαν φθορές στο  μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και στις τζαμαρίες του υποκαταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά στη συμβολή της με την Λαμπράκη.

Τα άτομα τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Η χθεσινή βραδιά είχε επίσης συμβάντα με επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη. Καταγράφησαν τέσσερις ταυτόχρονες παρεμβάσεις σε υποκαταστήματα ΟΤΕ/COSMOTE/Γερμανός. Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν μπογιές σε κατάστημα COSMOTE στην Παπάφη 130 στην Κ. Τούμπα, στο κατάστημα Γερμανός στην Ανατολικής Ρωμυλίας 33 & Α. Παπανδρέου στη Νεάπολη, στο κατάστημα COSMOTE στη Λαγκαδά 201 και στο κατάστημα COSMOTE στην Εθν. Αντιστάσεως 14.

Ανακοίνωση σχετικά με τις χθεσινές επιθέσεις έχει αναρτηθεί στο indymedia:

“Σήμερα διανύουμε μια συγκυρία ραγδαίων και συνεχών ανακατατάξεων και μεταβολών στον παγκόσμιο καπιταλιστικό σχηματισμό και καταμερισμό εργασίας. Στα πλαίσια της τρέχουσας δομικής κρίσης του καπιταλισμού, της οποίας η εκδήλωση επιτείνεται με την πανδημία του κορωνοϊού, η διάσωση, η αναπαραγωγή και η επικερδής ανασυγκρότηση του κεφαλαίου υλοποιείται, πέραν των κρατικών ενισχύσεων και επιχορηγήσεων για το μεγάλο κεφάλαιο, μέσω της αυξημένης μετακύλισης των ζημιών και των εξόδων των αφεντικών στον κόσμο της εργασίας. Η κρατική διαχείριση της πανδημίας αποτελεί την αφορμή και την ευκαιρία που παρέχει η κυβέρνηση εν είδει ταξικής επικουρίας στους κεφαλαιοκράτες, για να προχωρήσει ανεμπόδιστα η ριζική αναμόρφωση των εργασιακών σχέσεων στην κατεύθυνση της κατάργησης των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων, της περιστολής και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, της περαιτέρω ελαστικοποίησης και εντατικοποίησης της εργασίας, αλλά και της μαζικής αύξησης της ανεργίας.

Την ώρα που η πλατιά κοινωνική πλειοψηφία βυθίζεται ακόμα περισσότερο στη φτώχεια και την ανέχεια, αδυνατώντας να καλύψει βασικές καθημερινές ανάγκες ένεκα της ταξικής υποτίμησης που υφίσταται, πολλοί εκ των σφετεριστών του κοινωνικά παραγόμενου πλούτου, τμήματα της οικονομικής ελίτ δηλαδή, συνεχίζουν ακάθεκτα την κερδοφορία τους, πάντοτε εις βάρος των εργαζομένων τους. Μια τέτοια περίπτωση, ανάμεσα σε πολλές άλλες, είναι και η Cosmote, η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ δηλαδή, το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (46,9%) του οποίου κατέχει η γερμανική πολυεθνική εταιρεία Deutsche Telekom. Ο ΟΤΕ καταγράφει καθημερινά καθαρά κέρδη ύψους 1.500.000 ευρώ. Είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, λαμβάνει ετήσιο μισθό 1.600.000 ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί με τον μισθό 5.000 υπαλλήλων που εργάζονται σε θυγατρικές του ΟΤΕ.

Εδώ και μήνες η διοίκηση του ΟΤΕ, προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη των μετόχων της, δρομολογεί την εφαρμογή ενός νέου επιχειρηματικού πλάνου, το οποίο συνίσταται στη δημιουργία τριών θυγατρικών εταιρειών στις οποίες πρόκειται να μεταβιβαστεί κατόπιν απόσχισης το 80% όσων εργάζονται σήμερα στον συγκεκριμένο όμιλο τηλεπικοινωνιών. Μιλάμε συνολικά για 5.500 εργαζόμενους πρώτης γραμμής. Οι μέτοχοι του ΟΤΕ αποφάσισαν, λοιπόν, να προχωρήσουν κατά το προσεχές διάστημα στην απόσχιση των κλάδων Εξυπηρέτησης Πελατών, Καταστημάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών Πεδίου της εταιρείας, οι οποίοι θα απορροφηθούν αντίστοιχα από την Cosmote e-Value, στην οποία θα μεταφερθεί όλο το τμήμα εξυπηρέτησης και υποστήριξης του ομίλου, τη Γερμανός, η οποία θα περιλαμβάνει το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός και Cosmote και την Cosmote Τεχνικές Υπηρεσίες (CTS), όπου θα μεταφερθεί ο τομέας των τεχνικών υπηρεσιών του ομίλου.

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα επιφέρουν στους εργαζόμενους αυτές οι κινήσεις που σχεδιάζει η εργοδοσία του ΟΤΕ και της Cosmote κατ’ εντολή της γερμανικής μητρικής τους εταιρείας, Deutsche Telekom. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, σε διαβουλεύσεις που είχε με εργατοπατέρες, η εργοδοσία κατέστησε σαφές πως όσοι εργαζόμενοι μεταφερθούν στις νέες θυγατρικές εταιρείες δε θα έχουν ούτε Λογαριασμό Νεότητας, ούτε Ταμείο Αλληλοβοήθειας, ούτε θα υπαχθούν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της Cosmote. Μετά από επόμενη αντίστοιχη διαβούλευση, οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν πως θα χάσουν το εφάπαξ, θα ασφαλιστούν στο ΙΚΑ, ενώ στην πορεία ξεκίνησαν και οι ατομικές συμβάσεις εργασίας. Η νέα εργασιακή πραγματικότητα που μεθοδεύει η εργοδοσία, ελλοχεύει αυξημένη επισφάλεια για τους εργαζόμενους του ομίλου που πρόκειται να μεταφερθούν στις νέες θυγατρικές, διότι αυτές ανά πάσα στιγμή μπορούν να κηρύξουν πτώχευση, να κλείσουν ή να πωληθούν, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να χάσουν τις δουλειές τους. Αυτή την τακτική εφάρμοσε η Deutsche Telekom στη Ρουμανία, όταν έστειλε χιλιάδες εργαζόμενούς της σε θυγατρική εταιρεία, την οποία πούλησε ως ζημιογόνα μέσα σε τρία χρόνια στην Ericson, με συνέπεια οι μισοί εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι. Η εργοδοσία, μάλιστα, προσπαθεί να εμπαίξει τους εργαζόμενους, υποσχόμενη πως κατά τη μετάβασή τους στις θυγατρικές εταιρείες θα διατηρηθούν τα κεκτημένα που τους εξασφαλίζει η Σ.Σ.Ε., η οποία όμως λήγει τον Οκτώβριο! Επιπλέον, είναι γνωστό ότι στις θυγατρικές εταιρείες δεν ισχύει ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού, ο κανονισμός μεταθετότητας, ούτε πειθαρχικό δίκαιο και συγκεκριμένο μισθολόγιο, ενώ οι συμβάσεις εργασίας θα είναι ατομικές.

Η εργοδοσία του ΟΤΕ και της Cosmote θέλει πάση θυσία να υλοποιήσει το επιχειρηματικό της πλάνο, γι’ αυτό και εντείνει την ασυδοσία της απέναντι στους εργαζόμενους, τους οποίους διώκει, εκβιάζει και απειλεί συστηματικά, ώστε να υποκύψουν και να αποδεχτούν τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας ή να παραιτηθούν υπό το βάρος των πιέσεων και των διώξεων έναντι πενιχρής αποζημίωσης. Σε πολλές περιπτώσεις εργαζόμενοι εξωθούνται στην παραίτηση, καθώς η εταιρεία τους αναγκάζει να μεταβούν από την επαρχία στην Αθήνα, προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινή ζωή και στις οικογένειές τους. Πολλοί εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως έχουν καλεστεί σε κατασκευασμένα πειθαρχικά συμβούλια, όπου με ανυπόστατες κατηγορίες τούς ανακοινώνεται η οριστική απόλυσή τους, πολλές φορές χωρίς να έχουν μάλιστα δικαίωμα μετάβασης σε αυτά τα συμβούλια. Κάποιοι εργαζόμενοι που βρίσκονταν σε αναρρωτική άδεια απολύθηκαν επίσης. Παράλληλα, οι συνήγοροι των εργαζόμενων καταγγέλλουν ότι οι πειθαρχικές συνεδριάσεις διενεργούνται χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος του συνηγόρου, του πειθαρχικώς κατηγορούμενου ή/και του μάρτυρα υπεράσπισης, με πρόσχημα τα μέτρα προστασίας, τα οποία δε σέβεται ούτε η ίδια η εργοδοσία. Γι’ αυτό ακριβώς, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η εργοδοσία του ομίλου δρα με κυβερνητικές πλάτες και κυβερνητική πολιτική κάλυψη, καθώς αδιαφορεί για την εφαρμογή και την τήρηση του προβλεπόμενου νομικού πλαισίου, όπως και για τα υγειονομικά μέτρα, τα εργασιακά δικαιώματα, την ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων της επιχείρησης. Πολλοί εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της Cosmote έχουν υποστεί αυτό το διάστημα καρδιακά επεισόδια, ορισμένοι έχουν αποβιώσει, ένας εργαζόμενος του ομίλου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ένας άλλος εργαζόμενος κρεμάστηκε μέσα στο γραφείο όπου δούλευε! Απολύοντας τους παλιούς εργαζόμενους, η διοίκηση του ΟΤΕ και της Cosmote θα μπορεί να στελεχώσει τις τρεις υπό δημιουργία θυγατρικές με νέο και φτηνότερο εργατικό δυναμικό που θα έχει ακόμα λιγότερα εργασιακά δικαιώματα, προστατεύοντας και αυξάνοντας έτσι τα κέρδη τους.

Στα σύγχρονα κάτεργα των τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και της Cosmote η εργασιακή και υλική πραγματικότητα για τους εργαζόμενους είναι αβίωτη, ενώ το μέλλον τους είναι εξαιρετικά επισφαλές και αβέβαιο. Η ευθύνη για την υποβάθμιση των εργασιακών συνθηκών, την υπονόμευση του βιοτικού επιπέδου, τις αυτοκτονίες και τις ασθένειες των εργαζομένων που αποτελούν απόρροια της υλικής και ψυχολογικής πίεσης που αυτοί υφίστανται καθημερινά, βαραίνει αποκλειστικά την εργοδοσία του ομίλου, που τους εξοντώνει καθημερινά με την πολιτική που ακολουθεί, η οποία έχει αποκλειστικό γνώμονα τη μεγιστοποίηση του κέρδους των μετόχων της. Οι αυθαιρεσίες και η ασυδοσία της εργοδοσίας του ΟΤΕ και της Cosmote δε φτάνουν στο δημόσιο λόγο. Οι εν λόγω εταιρείες προσφέρουν τεράστια ποσά για διαφημίσεις στον αστικό τύπο και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Τα πάντα έχουν το κόστος τους για τα αφεντικά και τις μπίζνες τους. Άλλωστε, κατά κανόνα αυτοί μονοπωλούν την είδηση και τη ροή της.

Εμείς, ως κομμάτι της εργατικής τάξης και αναρχικοί, στηρίζουμε τις αγωνιστικές ταξικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΤΕ και την Cosmote, όπως αντίστοιχα σταθήκαμε αλληλέγγυα στο πλευρό τους, όταν προ ολίγων μηνών πραγματοποιούσαν απεργία διαρκείας με αιτήματα την κατοχύρωση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς και την άρση των απολύσεων. Η οργάνωση των εργαζομένων σε ταξικά σωματεία και εργατικές πρωτοβουλίες, μακριά από τα εργοδοτικά και γραφειοκρατικά σωματεία που παρέχουν συγκατάθεση σε όλες τις αντεργατικές ρυθμίσεις και αποτελούν στυλοβάτες και συνδαιτυμόνες των αφεντικών, είναι απαραίτητος όρος για την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους απέναντι στις επιθέσεις που δρομολογούν συντεταγμένα εις βάρος τους τα αφεντικά και το πολιτικό τους προσωπικό. Η δύναμη των εργαζομένων βρίσκεται στη συνειδητοποίηση των ταξικών τους συμφερόντων ως διαμετρικά αντίθετων με αυτά των αφεντικών, στην οργάνωση της αλληλεγγύης και του αγώνα τους για την ικανοποίηση των άμεσων υλικών αναγκών τους. Η δύναμη των εργαζομένων είναι η ταξική τους συσπείρωση και η αλληλεγγύη, σε αντίθεση με τον αχαλίνωτο ανταγωνισμό, την εξατομίκευση και τη δουλικότητα που προσπαθούν να τους ενσταλάξουν τα αφεντικά, προκειμένου να τους διασπάσουν και να τους απομονώσουν, για να μην καταστούν επικίνδυνοι και απαιτήσουν την ικανοποίηση αιτημάτων και αναγκών τους. Αυτή η συλλογική δύναμη που βρίσκεται στα χέρια όσων κινούν με την εργασία τους τα γρανάζια της παραγωγής σήμερα, είναι η ίδια που καλείται να φέρει εις πέρας το έργο της πανανθρώπινης κοινωνικής και ταξικής χειραφέτησης, της επαναστατικής ανατροπής του κράτους και του καπιταλισμού, της ακηδεμόνευτης και αμεσοδημοκρατικής οργάνωσης της αυριανής κοινωνίας των ελεύθερα συνεταιρισμένων παραγωγών και των ομόσπονδων κοινοτήτων που θα μεριμνούν για την ικανοποίηση των συλλογικών αναγκών και την ολιστική αυτοπραγμάτωση του κάθε ατόμου ως οργανικού τμήματος του κοινωνικού συνόλου”.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5903/03

Ινδία: Σχεδόν 15.000 κρούσματα Covid σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/03

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά τον Δημήτρη Εϊπίδη Πολιτισμός

23:4003/03

Ήπειρος: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:3003/03

Προς προσεκτική χαλάρωση των περιορισμών η Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2603/03

Άκης Σκέρτσος: Από τον Απρίλιο θα έχουμε σταδιακή μόνιμη άρση πολλών περιοριστικών μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2503/03

Η αποστολή του Άρη για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό! Αθλητισμός

23:2003/03

Η Άγκυρα δεν επιδιώκει απαραιτήτως να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35 Διεθνή

23:1003/03

Διαδικτυακό Σεμινάριο Χ.Α.Ν.Θ. «Εισαγωγή στη Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή» Θεσσαλονίκη

23:0003/03

Υπέρ της χαλάρωσης του lockdown η πλειοψηφία των Γερμανών Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5703/03

Σε «βαθύ κόκκινο» όλη η ΠΕ Θεσσαλονίκης – Τι αλλάζει στον Δ. Κορδελιού-Ευόσμου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:5503/03

Η ΕΛΟΠΥ χορηγός στο Blue Economy Forum του Οικονομικού Forum Δελφών Επιχειρήσεις

22:5503/03

Ισπανία-Covid-19: Ξεπέρασαν τους 70.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5003/03

Γαλλία: Zήτησαν από τον γείτονά τους ένα πριόνι για να τεμαχίσουν το θύμα τους Διεθνή

22:4003/03

Σφραγισμένο γράμμα διαβάστηκε με ψηφιακό «ξεδίπλωμα» Διεθνή ,Τεχνολογία

22:3003/03

ΥΠΕΞ: Αλληλεγγύη από το Ισραήλ για τον σεισμό Ελλάδα ,Πολιτική

22:2403/03

«Κορωνοϊός. Ένας χρόνος δοκιμασίας και περίσκεψης», από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία Πολιτισμός

22:2003/03

Άγγ. Συρίγος: Αυτονόητη η συνεχής επικοινωνία με τους πρυτάνεις Παιδεία ,Πολιτική

22:1003/03

ΗΠΑ: Οι δασμοί αντιντάμπινγκ σε εισαγόμενα φύλλα αλουμινίου από 18 χώρες Διεθνή ,Επιχειρήσεις

22:0803/03

Όλα όσα ανακοίνωσε ο Νικ. Χαρδαλιάς για τις αθλητικές δραστηριότητες Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0003/03

Γαλλία: Το Παρίσι ζητεί συνεδρίαση του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Διεθνή ,ΕΕ

21:5503/03

Σεισμός: 300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα Κοινωνία

21:5003/03

Υπό παρακολούθηση η AfD ως «ύποπτη περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού Διεθνή

21:4503/03

Υπόθεση Λιγνάδη: Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του ηθοποιού Κοινωνία

21:4003/03

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3503/03

Κλειστά την Πέμπτη εκπαιδευτικές δομές και βρεφονηπιακοί του ΟΑΕΔ σε Λάρισα, Τρίκαλα κα... Κοινωνία ,Παιδεία

21:3003/03

Sputnik-V: Επείγουσα χρήση σε τρεις αφρικανικές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2003/03

Σπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί Lifestyle

21:1703/03

Ιταλία-Covid-19: 20.884 νέα κρούσματα – 347 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/03

Αγοραστός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελασσόνα- 1.500 άτομα σε σκηνές και ξενοδοχεία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:1003/03

Τέξας: Αίρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή

21:0703/03

Σουηδία: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Διεθνή

21:0403/03

Τσαϊρίδης: Δεν μπορούμε οι αστυνομικοί να κάνουμε «ανάκριση» στους πολίτες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0003/03

Βέλγιο: Το εμβόλιο της ΑstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί και στους άνω των 55 Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5403/03

Στήθηκαν από σήμερα οι «φουφούδες» της Τσικνοπέμπτης (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:5003/03

Μεξικό: Πάνω από 7.900 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4403/03

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πόση ανευθυνότητα και πόση υποκρισία!» Κόμματα ,Πολιτική

20:4003/03

Κ. Χατζηδάκης: Το 2021 έτος εφαρμογής του πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία Πολιτική

20:3303/03

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα Ελλάδα ,Σημαντικά

20:3303/03

Πιστώνονται σήμερα 162,6 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας 6 και ιδιοκτήτες ακ... Κοινωνία ,Οικονομία

20:3003/03

Ελπιδοφόρος: Οι γυναίκες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ενοριών μας στην Αμερική Διεθνή

20:2003/03

Βόλος: Έκλεψαν ηχείο από κέντρο διασκέδασης Ελλάδα

20:1503/03

ΓΕΕΘΑ: Στις δύσκολες περιστάσεις οι ΕΔ βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας Κοινωνία ,Πολιτική

20:1003/03

Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πρόκληση για το σήμερα και το αύριο Πολιτική

20:0603/03

Tweet του Κυρ. Μητσοτάκη για το τηλεφώνημα με τον διευθυντή του σχολείου στο Δαμάσι Κοινωνία ,Πολιτική

20:0503/03

ΑΑΔΕ: Ανοίγει η δυνατότητα για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων Ελλάδα ,Φορολογία

20:0103/03

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διάσπαρτες εστίες φωτιάς στη Δυτική Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0003/03

Άδ. Γεωργιάδης: «Οι γιατροί έχουν την ευθύνη να κάνουν ό,τι πρέπει για να μην πεθάνει ο... Βουλή ,Πολιτική

19:5003/03

Διακοπή νερού αύριο στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη

19:4903/03

Κώστας Παπαζάχος: Για τρεις μήνες θα γίνονται μετασεισμοί (VIDEO) Κοινωνία

19:4003/03

ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης με υπογραφή Μητσοτάκη» Κόμματα ,Πολιτική

19:3003/03

Καραμανλής: Πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που γίνονται προσλήψεις στα ΜΜΜ Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:2403/03

Τι ισχύει για τα σχολεία στις περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

19:2003/03

Χιλή: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί για Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1003/03

Η Ρωσία περνά στην αντεπίθεση μετά τις κυρώσεις από ΗΠΑ-ΕΕ Διεθνή

19:0603/03

Φιλιππίδης: Σήμερα 100 νεκροί από Covid, αύριο 1.000 από φτώχεια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

19:0003/03

Αναστολές Μαρτίου: Διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:5003/03

Όρμπαν προς Βέμπερ: Αποχωρούμε αμέσως από το ΕΛΚ Διεθνή

18:4903/03

Στοίχημα: Με νέο τεχνικό η Κροτόνε και το 1.90 στο Κύπελλο Γερμανίας Αθλητισμός

18:4103/03

Στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο η Θεσσαλονίκη και άλλες 16 περιοχές της χώρας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4003/03

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος Ελλάδα

18:3803/03

Σεισμός Ελασσόνα: Επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με διευθυντή σχολείου που έσωσε μαθητές κα... Κοινωνία ,Πολιτική

18:3703/03

Δ.Παπαστεργίου για σεισμό: Μείνετε σε ασφαλή σημεία Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:3003/03

Βεβαιώσεις αποδοχών: Έως τις 29 Μαρτίου η αποστολή στοιχείων στην ΑΑΔΕ Κοινωνία ,Οικονομία

18:2903/03

Πιο σκληρό lockdown από αύριο στις 6 – Τι αλλάζει στα sms Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2403/03

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2203/03

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. Κοινωνία ,Παιδεία

18:2003/03

Γεραπετρίτης: Κλείνουμε τα «παράθυρα» κινητικότητας Πολιτική

18:1803/03

Στ. Πέτσας: Άμεσα θα συνδράμει η Πολιτεία στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Πολιτική

18:0503/03

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το συμβούλιο χρηστών του λιμένα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

18:0003/03

Δείτε LIVE τις έκτακτες ανακοινώσεις Κικίλια – Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0003/03

Η στιγμή του σεισμού, όπως καταγράφηκε από κάμερες σε πολλές περιοχές (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:5903/03

Πάϊατ: Κατηγόρησε την Κίνα για βιομηχανική κατασκοπεία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

17:5403/03

Χάρτης κρουσμάτων: Σχεδόν τα μισά στην «κόκκινη» Αττική Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5003/03

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid tests από το Νέο Πάρκο Άνωθεν Περιφερειακού Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:3903/03

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 2.702 κρούσματα σήμερα! Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3503/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Η εργασία πρέπει να είναι στη βασική πολιτική ατζέντα του ΕΛΚ για την ... Πολιτική

17:3103/03

Lockdown: Στο «κόκκινο» όλη η Ελλάδα – Ποια μέτρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:3003/03

Έλεγχοι Covid: 149 καμπάνες για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2303/03

Επικοινωνία Ν. Κεραμέως με πρυτάνεις με αφορμή τις καταλήψεις Παιδεία ,Πολιτική

17:2203/03

Πιερρακάκης: Δίκτυα 5G, smart τεχνολογίες και industry 4.0 Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

17:2003/03

Συνδράμει στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές ο δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

17:1003/03

Σχοινάς: Κορυφαία στιγμή αλληλεγγύης η επίσκεψη των ηγετών της ΕΕ στον Έβρo Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

17:0003/03

Πώς θα γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

16:5003/03

Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας Πολιτική

16:4003/03

Ζαχαράκη: Μέριμνα της κυβέρνησης η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων Πολιτική

16:3903/03

Διαμαρτυρία μαθητών στον Εύοσμο: Ζητούν να ανοίξουν τα σχολεία (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3003/03

Θ. Καράογλου: Να χτίσουμε κοινωνικό μέτωπο ευθύνης ενάντια στην τρομοκρατία Πολιτική

16:2003/03

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας της περιφέρειας Θεσσαλίας Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

16:1503/03

Ευ. Λέκκας στο GRTimes: Ισχυρός ο σεισμός – Αισθητός στη μισή Ελλάδα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:1003/03

Γεννηματά: Το lockdown ακορντεόν είναι καταστροφή Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Τουλάχιστον 30 σπίτια με ζημιές – Έξι απεγκλωβισμοί Κοινωνία ,Σημαντικά

15:5003/03

Μητσοτάκης: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μετα... Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:4003/03

Οι γυναίκες δίνουν στην πρώτη γραμμή τον αγώνα κατά της πανδημίας Άποψη ,Άρθρα

15:3703/03

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Έλεγχοι- κανένα πρόβλημα στο δίκτυο φ/α στη Θεσσαλία μετά το σεισμό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

15:3703/03

Μαρκάκη- Ζαμπακίδης για «Τα πρόσωπα της Επανάστασης του 1821» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

15:3003/03

Ανακοίνωση Facebook για πρόσφατες δημοσιεύσεις που είχαν αφαιρεθεί Κοινωνία ,Τεχνολογία

15:2003/03

Ολλανδία: Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1503/03

Δ. Γιάννου: Ο σχολικός εκφοβισμός υπάρχει (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

15:1003/03

Καλαφάτης: Η λύση είναι στα χέρια του Κουφοντίνα Κοινωνία ,Πολιτική

15:0103/03

Κ. Παπαζάχος: Ήταν ο κύριος σεισμός – Οι μεγάλες δονήσεις του ρήγματος Τυρνάβου Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Επιστήμη

15:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Εγκέλαδος» Κοινωνία ,Πολιτική

14:5303/03

Λεοντιάδης: Προειδοποιητική η αυριανή κινητοποίηση (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4303/03

Δήμος Τυρνάβου – Σεισμός: Αυτοψία στις ζημιές από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:3903/03

Χρυσικός: 178 δισ. ευρώ κοστίζει η μη αντιμετώπιση της βαρηκοΐας στην ΕΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:3103/03

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Παραμένει στην πρώτη θέση Επιχειρήσεις

14:3003/03

Θεσ/νίκη: Ο «Ακύλας» βρήκε ναρκωτικά σε παιδικό παιχνίδι (VIDEO) Θεσσαλονίκη

14:2003/03

Κούγιας στον υπόθεση Λιγνάδη: Έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο Πολιτική

14:1303/03

Τάσιος: Όσο φαίνεται κοντά η σεζόν τόσο είμαστε μακριά (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

14:0803/03

Ισχυροί μετασεισμοί στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Σημαντικά

14:0803/03

Πυρκαγιά σε ακατοίκητο σπίτι στην Πυλαία Θεσσαλονίκη

14:0003/03

Κορωνοϊός-Υπ. Εργασίας: Πλέγμα μέτρων στήριξης εργαζομένων και ανέργων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

14:0003/03

ΔΕΦΑ: Σύμβουλοι για το business plan Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

13:4503/03

Σεισμός Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκε άνδρας στο Μεσοχώρι Ελλάδα

13:3803/03

Κλιμάκιο μεταβαίνει με εντολή Μητσοτάκη στην περιοχή του σεισμού Κοινωνία ,Σημαντικά

13:3403/03

Θεσσαλονίκη: Κανένα πρόβλημα από τον σεισμό – Μαθητές βγήκαν προληπτικά στο προαύ... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3003/03

Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την εξαγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης Ελλάδα ,Πολιτική

13:2003/03

Δήμος Λαρισαίων – Σεισμός: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία (VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:1503/03

Νίτσας: Μέτρα «εδώ και τώρα» για τη Θεσσαλονίκη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:1103/03

Ελασσόνα: Εγκλωβισμένος άνδρας στο Μεσοχώρι Κοινωνία

13:0703/03

Lidl: Αυξήσεις μισθών 3,5%, συνολικού ύψους 1.8 εκατ. Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:0003/03

Προγνωστικά. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ και το value bet Αθλητισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ