Γιάννα Αγγελοπούλου: Το γυναικείο γεύμα, η βόλτα και η ζωγραφιά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Το γυναικείο γεύμα, η βόλτα και η ζωγραφιά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μεσημεριανό γεύμα με ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης απολαμβάνει αυτή την ώρα η πρόεδρος της Επιτροπής “2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία βρίσκεται από το πρωί στην πόλη.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Το γεύμα πραγματοποιείται σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι στο Καπάνι, σε πολύ ευχάριστο και ευδιάθετο κλίμα. Η πρόεδρος της Επιτροπής φτάνοντας στο Καπάνι, επισκέφτηκε παραδοσιακά καταστήματα, ψώνισε όσπρια τοπικής παραγωγής Πρεσπών ενώ αντάλλαξε πολλές κουβέντες με κόσμο και καταστηματάρχες που έσπευσαν να την χαιρετήσουν.

Η ίδια αναφέρθηκε αρκετές φορές στην αγάπη που έχει για τη Θεσσαλονίκη στην οποία έζησε όμορφα φοιτητικά χρόνια και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους το ζήτησαν. Μια ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν μια 5χρονη προσφυγοπούλα ήρθε συνοδευόμενη από την μητέρα της  για να την χαιρετήσει. Η ίδια την πήρε αγκαλιά, ενώ η πεντάχρονη Αίσα έφτιαξε επί τόπου μια ζωγραφιά που στο τέλος της την χάρισε.


“Η πρόσκληση μπορεί να ήταν δική μου αλλά με τιμάει που την αποδέχτηκαν όλες αυτές οι δυναμικές γυναίκες. Οι γυναίκες οι επιτυχημένες που έχουν περάσει από πολλούς αγώνες για να σταθούν. Εγώ προσωπικά που υπήρξα μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, με συγκινεί να βλέπω γυναίκες γιατί είμαι σίγουρη ότι τα κατάφεραν μόνες τους και με τη βοήθεια του κόσμου”, τόνισε η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.


Η ίδια τόνισε στη συνέχεια ότι είναι χαρά της που βγήκε με γυναίκες, οι οποίες δεν είναι μόνο επιτυχημένες αλλά πολλές φορές έχουν περάσει” δια πυρός και σιδήρου” για να πετύχουν και συνεχίζουν κάθε ημέρα να αποδεικνύουν τα αυτονόητα: Τις δυνατότητές τους, τις ικανότητές τους και μέχρι που μπορούν να φτάσουν. “Για αυτό με τιμάει η παρέα τους εδώ”, σημείωσε.


Στο γεύμα συμμετείχαν οι: Μαίη Ζαννή, ιδρύτρια της Woman Act, Μαρία Αντωνίου, διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Ράπτη, Άννα Ευθυμίου βουλευτές ΝΔ, Κατερίνα Νοτοπούλου, Δώρα Αυγέρη, Βουλευτές ΣΎΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Αδάμου βουλευτής ΜέΡΑ25, Καλυψώ Γούλα, πρόεδρος του Καυτατζόγλειου, η σύζυγος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Έλενα Βλάχου, η αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη, η δικηγόρος Μαρίνα Καλαϊτζή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ