Γρανούζη: Αισιοδοξία για το άνοιγμα της εστίασης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Γρανούζη: Αισιοδοξία για το άνοιγμα της εστίασης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η εστίαση από τη Δευτέρα (3/5), αλλά και στις προσδοκίες των επαγγελματιών του κλάδου αναφέρθηκε η α’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρύσα Γρανούζη μιλώντας το πρωί της Μ. Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στον κλάδο που ανοίγει μετά από έξι μήνες η κυρία Γρανούζη είπε πως υπάρχει αισιοδοξία και χαρά για την επανεκκίνηση παρά τις δύσκολες συνθήκες. «Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα συμπεριλαμβανομένων και των self test», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στα μέτρα στήριξης τόνισε την ανάγκη σταδιακής άρσης τους.

Επίσης, όπως ανέφερε η α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, ήδη όσα εστιατόρια αποφάσισαν να ανοίξουν από βδομάδα, άρχισαν ήδη να δέχονται τηλεφωνήματα από τους πελάτες τους οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τραπέζι για τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη η οποία είναι, επίσης, αργία λόγω μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Προς το παρόν η μεγαλύτερη κινητικότητα για… ρεζερβέ καταγράφεται σε εστιατόρια που βρίσκονται σε Αγία Τριάδα, Περαία και άλλες παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά και στα… ορεινά της Θεσσαλονίκης.

Ακούστε όλα όσα είπε η Χρύσα Γρανούζη στη Μαρία Σαμολαδά:

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ