Η Χ.Α.Ν.Θ. αναστέλλει τη λειτουργία της

Η Χ.Α.Ν.Θ. αναστέλλει τη λειτουργία της

Στην αναστολή λειτουργίας όλων των προγραμμάτων της για 14 ημέρες προχωράει η Χ.Α.Ν.Θ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσους τη στηρίζουν αυτά τα χρόνια, μετά την κοινή υπουργική απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ, όπως τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια, θα παραμείνει ανοιχτό, πάντα με σχολαστική τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που ήδη εφαρμόζεται.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Η Θεσσαλονίκη από σήμερα εισέρχεται σε μια νέα φάση που όλοι ευχόμαστε να είναι σύντομη και να αφήσει όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Δ1α/Γ.Π.οικ.69919/02-11-20) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όλοι εμείς στη Χ.Α.Ν.Θ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς που μας στηρίζετε αυτά τα χρόνια, αλλά και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των προγραμμάτων μας για τις επόμενες 14 ημέρες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ, όπως τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια, θα παραμείνει ανοιχτό, πάντα με σχολαστική τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που ήδη εφαρμόζεται.

Σχετικά με τα την πραγματοποίηση διαδικτυακών προγραμμάτων, θα ενημερωθείτε μέσω επόμενων ανακοινώσεών μας.

Η κοινωνική προσφορά και δράση στη Χ.Α.Ν.Θ δεν σταματάει ποτέ και συνεχίζεται με κάθε τρόπο για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων μας και κάθε αδύναμο που χρειάζεται στήριξη στο δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνεται.
Με την πεποίθηση ότι αυτή η περιπέτεια θα λήξει σύντομα δίνουμε ραντεβού και πάλι από κοντά σε 14 ημέρες.
#ΜΕΝΟΥΜΕΑΣΦΑΛΕΙΣ
Για τη Χ.Α.Ν.Θ.»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ