Η Pfizer διοργανώνει “Hackathlon” για “εκκολαπτόμενους” web developers

Η Pfizer διοργανώνει “Hackathlon” για “εκκολαπτόμενους” web developers

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο Σαββατοκύριακα, έχει διάρκεια 36 ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις και εργαστήρια σε πραγματικά case studies .

Εκδήλωση τύπου «hackathon», η οποία απευθύνεται σε επιστήμονες πληροφορικής, μηχανικούς λογισμικού και προγραμματιστές, που θέλουν να εξελιχθούν σε web developers, διοργανώνει εντός του Μαΐου το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο Σαββατοκύριακα, έχει διάρκεια 36 ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις και εργαστήρια σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες), με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

«Στο Hackathon που έρχεται, αναμένουμε τη συμμετοχή εξαιρετικών επιστημόνων από τον κλάδο της πληροφορικής. Είμαστε βέβαιοι ότι, με το ταλέντο και τις γνώσεις τους, θα δημιουργήσουν ουσιαστικά αποτελέσματα, καθιστώντας το Hackathon μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση, η οποία θα συνεισφέρει στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Pfizer Digital and Technology Hub της Θεσσαλονίκης», σημειώνει η Γκέλυ Ηλιοπούλου, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού στο hub.

H έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2021 και η λήξη στις 16 του μηνός, ενώ αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 28 Απριλίου, μέσω της σελίδας https://www.codehub.gr/job/train-yourself-pfizer-hackathon/

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top