Ημερίδα με κολυμβητές από Θεσσαλονίκη και Σέρρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Α. Βλαχόπουλος»

Ημερίδα με κολυμβητές από Θεσσαλονίκη και Σέρρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Α. Βλαχόπουλος»

Ημερίδα με τη συμμετοχή κολυμβητών από ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Σερρών πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, από τις 9 το πρωί τις 12 το μεσημέρι.

Η ημερίδα θα έχει προαγωνιστικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται εν όψει της έναρξης της νέας κολυμβητικής αγωνιστικής περιόδου.

Θα συμμετάσχουν κολυμβητές ηλικίας από 12 έως 18 ετών από αγωνιστικά τμήματα ομάδων του νομού Θεσσαλονίκης και των Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι κολυμβητές θα λάβουν μέρος σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και της συνεργασίας.

«Συνεχίζουμε την πετυχημένη διαδρομή των δράσεων και των εκδηλώσεων που υλοποιούμε στο ”στολίδι” του Δήμου μας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ”Αγγ. Βλαχόπουλος” με οδηγίες του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη. Στόχο έχουμε να παρακινήσουμε ολοένα και περισσότερους πολίτες να γνωρίσουν την ομορφιά του υγρού στίβου. Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην ημερίδα και να χειροκροτήσει τους δεκάδες κολυμβητές που θα λάβουν μέρος σε φιλικές αναμετρήσεις», αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου, Αναστάσιος Πανιώρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Ελλάδα σημειώνει τη μεγαλύτερη μηνιαία αύξηση πληθωρισμού στην Ευρωζώνη

Deloitte-Θεσσαλονίκη: Πάει για τα 1500 άτομα-Η συνεργασία με Google

Μαρία Σπυράκη: Eνεργειακές κοινότητες και φωτοβολταϊκά στις στέγες

Ηλιόπουλος: Έκρηξη κοινωνικών ανισοτήτων με υπογραφή Μητσοτάκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top