Ισχυρό μήνυμα ανάπτυξης & ευημερίας στα Βαλκάνια εκπέμπει το 2ο Balkan Forum

Ισχυρό μήνυμα ανάπτυξης & ευημερίας στα Βαλκάνια εκπέμπει το 2ο Balkan Forum
Θεσσαλονίκη   | 25/09/2020 | 16:30

Ισχυρό μήνυμα συνεργασίας, σταθερότητας ανάπτυξης και ευημερίας της Βαλκανικής χερσονήσου εκπέμπει το 2ο Balkan Forum που διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με τη συμμετοχή Υπουργών της Κυβέρνησης και κυβερνητικών αξιωματούχων από χώρες των Βαλκανίων.

Στόχος του συνεδρίου, όπως επισημάνθηκε στις εισηγήσεις όλων των ομιλητών, είναι να καταστεί θεσμός φιλίας μεταξύ των λαών και να λειτουργήσει ως «γέφυρα επικοινωνίας» για την οικοδόμηση δεσμών αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σχέσεων καλής γειτονίας.

«Με τις εργασίες του 2ου Balkan Forum μπορούμε να γράψουμε ιστορία» τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, προσθέτοντας ότι τα Βαλκάνια διαθέτουν όλα τα εχέγγυα να σταματήσουν να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή και να γίνουν επίκεντρο παραγωγικής δραστηριότητας και οικονομικής άνθησης.

«Δεν σας ζητώ να διαγράψουμε το παρελθόν, προτείνω να στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον», ανέφερε ο κ. Καράογλου, προτρέποντας τους Βαλκάνιους ομολόγους του να ομονοήσουν στη συγκρότηση ενός αρραγούς μετώπου συνευθύνης και προόδου, εξηγώντας τους πως η αγαστή συνεργασία των κρατών λειτουργεί ως αντίδοτο στη μισαλλοδοξία και την εσωστρέφεια.

Όπως είπε: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία προκειμένου σε τούτη την προνομιούχα γωνιά του πλανήτη να βρουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία».

Και συνέχισε: «Στη νέα εποχή που ανατέλλει χρειαζόμαστε περισσότερη ανάπτυξη και περισσότερες καινοτόμες ιδέες. Ιδέες που κάνουν τη διαφορά, που δημιουργούν οράματα, που γεννούν πρωτοβουλίες, που παράγουν αποτελέσματα, που εξασφαλίζουν την ευημερία των πολιτών και φέρνουν τη σταθερότητα στη Ν.Α. Ευρώπη. Καλούμαστε να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής για τους σωστούς λόγους, αποδεικνύοντας ότι έχουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα τα Βαλκάνια να αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια μετρήσιμη οικονομική δύναμη».

Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου ανέδειξε τη σημασία αξιοποίησης των Προγραμμάτων «INTERREG», τα οποία είπε ότι «αποτελούν χρυσή ευκαιρία να αλλάξουμε το στάτους της ευρύτερης περιοχής» και υπενθύμισε ότι σήμερα η Ελλάδα έχει τη διαχειριστική ευθύνη για τα 6 από τα συνολικά 11 προγράμματα Διακρατικής Συνεργασίας στα οποία εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται περισσότερα από 200 έργα, με συνολικό προϋπολογισμό 450 εκ. ευρώ και συμμετέχοντες περισσότερους από 450 φορείς.

Ακόμη παρουσίασε λεπτομερώς τα δυο mega projects (Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς Thess Intec, ανάπλαση ΔΕΘ-HELEXPO) που υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), μέσω των οποίων η Θεσσαλονίκη καθιερώνεται ως επίκεντρο αναπτυξιακής πολιτικής για το σύνολο της Ν.Α. Ευρώπης.

Ακόμη, έκανε ειδική αναφορά στη σύνεση και την ψυχραιμία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τις λήψεις σημαντικών αποφάσεων ώστε οι κοινές προκλήσεις να αντιμετωπίζονται συλλογικά.

«Μόνο ενωμένοι θα είμαστε ισχυροί απέναντι στις κοινές προκλήσεις. Άλλωστε, η ασφάλεια και η σταθερότητα αποτελούν παιδιά της ειρήνης. Κανένας λαός δεν έχει μέλλον εάν εγκλωβιστεί στα δεσμά του απομονωτισμού. Μόνο το μέλλον της συναδέλφωσης μπορεί να είναι πραγματικά ελπιδοφόρο. Ας χτίσουμε γέφυρες συνεργασίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τις κοινωνίες μας. Ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, χωρίς αστερίσκους και απειλές, είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση για να φτάσουμε με σταθερά βήματα και συνέπεια στο στόχο της ισόρροπης ανάπτυξης. Να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να επικεντρωθούμε στην επίτευξη των κοινών αναπτυξιακών στόχων με αμοιβαία εμπιστοσύνη, ειλικρινείς προθέσεις, αλληλοσεβασμό, αλληλοκατανόηση και συναντίληψη όσον αφορά την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Κλείνοντας, ο κ. Καράογλου έδωσε έμφαση στη λέξη «εμπιστοσύνη». «Με το 2ο Balkan Forum ανοίγουμε το δρόμο προς την ευημερία με σύνεση, ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, συνέπεια, εργατικότητα και επιθυμία. Η οικονομική διπλωματία μπορεί να ενθαρρύνει τη βιώσιμη καινοτόμο ανάπτυξη, απελευθερώνοντας τις παραγωγικές δυνάμεις των κρατών μας. Διχασμένοι έχουμε να χάσουμε πολλά. Ενωμένοι θα κερδίσουμε ακόμη περισσότερα», τόνισε.

Τη δημιουργία μόνιμης δομής για τη διαβαλκανική συνεργασία στη Θεσσαλονίκη, πρότεινε από το βήμα του 2ου Balkan Forum ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Όπως είπε: «Θα μπορούσαμε να εργαστούμε όλοι μαζί πάνω σε ένα σύμφωνο συνεργασίας και συναντίληψης στα Βαλκάνια, που να στοχεύει στη ροή της έναρξης νέων καινοτόμων επιχειρήσεων και στην αξιοποίηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο: «Για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγές, σε μεταρρυθμίσεις σημαντικές και ρηξικέλευθες. Σε μεταρρυθμίσεις που θα στηρίξουν την αναγκαιότητα συνεργασίας κράτους και ιδιωτικού τομέα. Σε μεταρρυθμίσεις που θα αποτελέσουν το υπόβαθρο και το εφαλτήριο για να αναδειχθεί η Ελλάδα στη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Με ένα κράτος που θα αποτελεί στήριγμα και όχι τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Τις μεταρρυθμίσεις αυτές πρέπει να τις κάνουμε όχι γιατί μας τις επιβάλλουν αλλά γιατί τις πιστεύουμε».

Πρόσθεσε, επίσης, πως: «Εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το Forum που διοργανώνει ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομήσουμε τη Βαλκανική συνεργασία. Για να αναπτυχθεί η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, προς όφελος των λαών μας και να προβληθούν τα κοινά στοιχεία πολιτισμού που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση αυτής της φιλόδοξης, αλλά ρεαλιστικής προσπάθειας».

Χαιρετίζοντας την έναρξη του 2ου Balkan Forum ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ανέφερε ότι τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πρωτοφανή ευκαιρία για την Ελλάδα να ανασυγκροτήσει το παραγωγικό της μοντέλο και να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, εξωστρεφές και βιώσιμο με στοχευμένες επενδύσεις.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει συνεκτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων. Είναι συνολική ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε τις μεταρρυθμίσεις αυτές και τις επενδύσεις με τις οποίες θα συνδυαστούν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Ευρώπη θα σας στηρίξει έμπρακτα σε αυτόν τον σχεδιασμό», κατέληξε.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε τη Θεσσαλονίκη ως τόπο συνάντησης για τις Βαλκανικές χώρες στα πεδία της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Όπως είπε, η επένδυση της Pfizer κινητοποίησε τη Cisco, η οποία επέλεξε επίσης τη Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει το δικό της ψηφιακό κέντρο, ενώ μαζί με το Κέντρο Καινοτομίας της Deloitte στην Τεχνόπολη, που διπλασίασε τους εργαζόμενους της, ο ρόλος της Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή αναβαθμίζεται.

Σε ό,τι αφορά στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, πρόσθεσε πως μέσα από την προώθηση έργων όπως το fly over, το Μετρό, την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, τα κίνητρα για τα επιχειρηματικά πάρκα και το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς «Thess Intec», δημιουργείται στην περιοχή ένα κέντρο στο οποίο θα μπορούν τα υπόλοιπα βαλκανικά κράτη να προσβλέπουν σε μια στενή συνεργασία.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι τεχνολογίες της νέας οικονομίας μπορούν να κάνουν τους «τελευταίους πρώτους», φέρνοντας ως παράδειγμα την Ελλάδα η οποία κατάφερε να καινοτομήσει σε πεδία όπως η ενεργοποίηση του πενταψήφιου αριθμού 13033 που αφορά τη δήλωση των μετακινήσεων των πολιτών στη διάρκεια του lockdown αλλά και το πλαίσιο για το 5G.
Ειδικότερα για το τελευταίο δήλωσε πως «θέλαμε να φτιάξουμε ένα εναλλακτικό μοντέλο, που θεωρούμε ότι θα μπορούσε να αφορά το σύνολο της Ε.Ε. και να υιοθετηθεί».

Στο δικό του μήνυμα ο Υπουργός Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, κ. Goran Milevski, εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή στο Forum, τονίζοντας πως «μέσω της συμμετοχής έξι Βαλκανικών χωρών θα ανταλλάξουμε τις ιδέες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Χαιρετίζοντας την έναρξη του 2ου Balkan Forum, ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος της Ρουμανίας, κ. Liviu Rogojinaru, ανέφερε πως η πανδημία αποσταθεροποίησε το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας του, ωστόσο γίνονται προσπάθειες να αυξηθεί η ρευστότητα στην τοπική αγορά.

Τις εργασίες του 2ου Balkan Forum χαιρέτισε και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Στη σύντομη τοποθέτησή του επισήμανε πως η Θεσσαλονίκη οφείλει να αναδειχθεί και πρέπει να το κάνει. «Τα Βαλκάνια μπορούν να αποτινάξουν την εικόνα της περιοχής δεύτερης διαλογής, το φτωχό συγγενή της Ευρώπης όπως κάποιοι χαιρέκακα λένε και να κερδίσουν τη θέση που πραγματικά τους αξίζει».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5921/10

Κορωνοϊός-Ρωσία: Ημερήσιο ρεκόρ θανάτων και 15.700 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5621/10

Από ψηλά… το Καλπάκι Ιωαννίνων Περιβάλλον

23:5121/10

Τουρκία: Εξέδωσε νέα Navtex – Παρατείνονται οι έρευνες Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

23:5021/10

Ινδία-Covid-19: Σχεδόν 116.000 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4821/10

Τ. Φούντογλου: Νιώθουμε όλοι κουρασμένοι Κοινωνία

23:4021/10

Περιφέρεια ΑΜΘ: Συμμετοχή στην εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» Κοινωνία ,Περιφέρειες

23:3521/10

«Έπεσαν» οι υπογραφές για το διατηρητέο της Κριεζώτου Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

23:3021/10

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων η Βόρεια Μακεδονία- 641 σε 24 ώρες Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:2021/10

Ηράκλειο: Σκαρφάλωσε στο στύλο της ΔΕΗ λόγω πλημμύρας Κοινωνία

23:1021/10

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Διαμαρτυρία για την παρουσία του ΕΟΔΥ Δήμοι ,Κορωνοϊός

23:0221/10

ΕΕΘ: Ποια μέτρα ισχύουν στο επίπεδο 3 Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

23:0021/10

Τροπολογία για στήριξη εργαζομένων ανάλογα το επιδημιολογικό επίπεδο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:5021/10

Γεννηματά: Ο χάρτης γίνεται κόκκινος και δεν παίρνουν τα σωστά μέτρα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:4521/10

Υπ. Δικαιοσύνης: Παύονται οι εισαγγελείς Τουλουπάκη και Μπαρδάκης Βουλή

22:4021/10

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

22:3021/10

ΓΣΕΕ για Πτωχευτικό Νομοσχέδιο: Δυσμενές τοπίο για τους εργαζόμενους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

22:2421/10

Γεωργία: Ένοπλος κρατά δεκάδες ομήρους μέσα σε τράπεζα Διεθνή

22:2021/10

Βαρτζόπουλος: «Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες καταδικασμένου ναζί» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

22:1021/10

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και ποιες στο «πορτοκαλί» Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0021/10

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Η Αρμενία δεν βλέπει διπλωματική λύση στη σύγκρουση Διεθνή ,Κοινωνία

21:4721/10

Φωτίστηκε ροζ το Καυτανζόγλειο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Υγεία

21:4021/10

Δολοφονία ΔΙΑΣ στο Ρέντη: Εν μέρει δεκτή η αίτηση αναίρεσης Σαββίδη Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3821/10

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Στο τραπέζι η καθολική χρήση μάσκας – Το πρωί οι αποφάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:3021/10

Ρομποτική από τα… νήπια στο ΝΟΗΣΙΣ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

21:2021/10

ΣΥΡΙΖΑ: Απροετοίμαστη η χώρα για το δεύτερο κύμα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:1021/10

Δωρεάν υπερηχογράφημα κοιλιακής αορτής στο ΚΕΠ του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Θεσσαλονίκη

21:0021/10

Γερμανία: Θετικός ο Υπ. Υγείας Γενς Σπαν Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5021/10

ΑΑΔΕ: Οδηγίες για διορθώσεις δηλώσεων Covid Κοινωνία ,Οικονομία

20:4921/10

Εμβόλιο AstraZeneca: Νεκρός εθελοντής Κορωνοϊός

20:3021/10

Ηλιόπουλος: Η δίκη Ζακ Κωστόπουλου «συνομιλεί» με τη δίκη Χ.Α. Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

20:2021/10

Ιδιοκτήτης γηροκομείου: Είμαι ανίκανος σαν «καπετάνιος» Κοινωνία

20:1021/10

Αχτσιόγλου: Με το νομοσχέδιο της Ν.Δ. θα πτωχεύσουν όλοι (VIDEO) Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

20:0221/10

Ρεκόρ κρουσμάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:5121/10

Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ισότητα των φύλων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:4021/10

Το Καυτανζόγλειο βάφεται ροζ για τον Καρκίνο του Μαστού Θεσσαλονίκη

19:3021/10

Τον Κ. Μητσοτάκη θα υποδεχθεί αύριο η ΠτΔ Πολιτική

19:2521/10

Κορωνοϊός: «Μίνι» lockdown στην Καστοριά – «Πορτοκαλί» Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βοιωτία, Λά... Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:2221/10

Κρούσμα στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου- Διαμαρτυρία από σπουδαστές (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

19:2021/10

Συναγερμός στο Ωραιόκαστρο – Ιερέας θετικός στον κορωνοϊό Δήμοι ,Κορωνοϊός

19:1021/10

Έρευνα: Η οικονομική επίδραση της πανδημίας στην πτηνοτροφία Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

19:0121/10

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός – 865 νέα κρούσματα στη χώρα μας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:0021/10

Δείτε Live την έκτακτη ενημέρωση του Ν. Χαρδαλιά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:5021/10

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η κρατική εποπτεία του Τύπου – Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ – Απάντη... Πολιτική

18:4021/10

Συνάντηση Μ. Αντωνίου με τον αθλητή Μάριο Γιαννάκου Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:3721/10

Ο χειμώνας φέρνει τα πλεκτά Lifestyle

18:3021/10

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία είναι κλειστά Κορωνοϊός ,Παιδεία

18:2621/10

Κορωνοϊός: Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2321/10

Κάτοικοι Αρχαίας Αγοράς: Ποτά και μουσική μέχρι το ξημέρωμα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2021/10

Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα rapid test στη Νέα Σμύρνη Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:1121/10

ΕΕ: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη λόγω κορωνοϊού ΕΕ ,Κορωνοϊός

18:1021/10

Η Αλ. Σδούκου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στη Λάρισα Ενέργεια ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:0121/10

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος Κορωνοϊός

18:0021/10

Βρούτσης: Η κοινωνική συμβολή του ΤΕΒΑ με τα 331 εκ. € κατά της φτώχειας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

17:5521/10

ΝΔ: Κατά των συμφερόντων των πολλών ο ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:5521/10

ΓΣΕΒΕΕ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για το νέο πτωχευτικό νόμο Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

17:5021/10

Κρήτη-Κακοκαιρία: Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κοινωνία

17:4921/10

ΕΕΘ προς Χαρδαλιά: Ασαφή τα μέτρα για την εστίαση Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

17:4621/10

Έκρηξη σε κτίριο στο Λονδίνο – Φόβοι για νεκρούς Διεθνή

17:4521/10

Τρ. Πειραιώς: Κατατέθηκε το 70% της βασικής ενίσχυσης Αγροτικά ,Επιχειρήσεις

17:4021/10

Σταϊκούρας: Ιστορικά χαμηλό επιτόκιο για το 15ετές ομόλογο Οικονομία

17:3021/10

Κέρκυρα: Αθώος ο Μητροπολίτης Νεκτάριος Κοινωνία

17:2021/10

Μίχαλος: Τροποποιήσεις για τη στήριξη επενδύσεων εν μέσω πανδημίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:1021/10

«Καμπανάκι» Μόσιαλου: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σήμερα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:0021/10

Κορωνοϊός: Οριστική αναβολή στο ΑΕΛ – Άρης Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

17:0021/10

Στο Λονδίνο ο Ν. Μηταράκης Πολιτική

16:5721/10

ΑΠΘ: Κρούσματα κορωνοϊού στο ΤΕΦΑΑ Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:5521/10

Η γιορτή του Animation στη Θεσσαλονίκη έρχεται ψηφιακά! Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

16:5021/10

Ωραιόκαστρο: Απολύμανση στο «Κονταξοπούλειο» μετά από κρούσμα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κορωνοϊός

16:4821/10

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ – Η αποστολή για Ομόνοια Αθλητισμός

16:4221/10

ΑΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών μετά τα κρούσματα – «Να ληφθούν άμεσα μέτρα» (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

16:4021/10

Πέτσας: Θα παρθούν κάποια μέτρα στη Θεσσαλονίκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2921/10

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά – Χάνει τη Μαρσέιγ Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

16:2021/10

Χαρδαλιάς: Επιθετική έξαρση στην Καστοριά-Κρίσιμη η κατάσταση Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:1021/10

Θεσ/νίκη: Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 1 έως 14 Νοεμβρίου Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:0821/10

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:0621/10

Καράογλου: Μνημόνιο συνεργασίας με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:0521/10

ΝΑΤΟ: Οι ευρωπαϊκές αμυντικές δαπάνες αυξήθηκαν περαιτέρω το 2020 Διεθνή

16:0021/10

Πόσα πρόστιμα έπεσαν για μη χρήση μάσκας Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:5021/10

Δίκη ΧΑ: Πιθανή ανακοίνωση απόφασης την Πέμπτη Πολιτική

15:4021/10

ΑΧΕΠΑ: 1.500 rapid test μετά τα 10 κρούσματα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Υγεία

15:3521/10

ΠΚΜ: Αύριο η έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα παρουσία Χαρδαλιά Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:3021/10

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»: Κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:2021/10

ΠτΔ: Εμβολιάστηκε κατά του ιού της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου Ελλάδα ,Υγεία

15:1021/10

ΟΑΣΘ: Σε κυκλοφορία από σήμερα επιπλέον 54 λεωφορεία Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1021/10

Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος Δήμοι

15:0221/10

ΕΣΘ: Στις κάλπες οι έμποροι της Θεσσαλονίκης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:0121/10

Τριμερής-Μητσοτάκης: Η Άγκυρα φαντασιώνεται αυτοκρατορικές πρακτικές Διεθνή

15:0021/10

«Ελλάδα 2021» : «Ας κρατήσουν οι χοροί» (VIDEO) Ελλάδα

14:5321/10

Σπάνιες ιστορίες για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ Αθλητισμός

14:5121/10

Πυρκαγιά σε απορρίμματα δίπλα στον οικισμό Αγίας Σοφίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:4521/10

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Το γράμμα του δράστη στην οικογένεια της βιολόγου Κοινωνία

14:3221/10

Οι Πωλήσεις – ΜΑΜΟΥΘ του Ολυμπιακού στην Πρέμιερ Λιγκ! Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Σημαντικά

14:3021/10

Δίκη ΧΑ: Αμετανόητος ο Κασιδιάρης – Επιχειρεί να μπλέξει πολιτικά πρόσωπα Πολιτική

14:2021/10

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» στην Κ. Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1621/10

Η ΕΕ να δίνει κονδύλια με γνώμονα το σεβασμό του κράτους δικαίου Άρθρα

14:1021/10

Ξεκινά σήμερα η πληρωμή Βασικής ενίσχυσης αγροτών Αγροτική Οικονομία ,Κοινωνία

14:1021/10

Τσίπρας από Κοζάνη: Κυβερνητική αδράνεια στην ενίσχυση του ΕΣΥ Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0021/10

Ιωάννινα-Covid-19: Δύο ακόμα κρούσματα στο Γηροκομείο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0021/10

Εύβοια: 18 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Ψαχνά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5321/10

Λαζάρου: Έκκληση για την πλατεία Αρχαίας Αγοράς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

13:4521/10

Ζήσης Κασιάρας: Πέθανε από κορωνοϊό ο βιολιστής διάσημων τραγουδιστών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4421/10

LIVE οι κοινές δηλώσεις της Τριμερής Συνόδου Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου Διεθνή ,Πολιτική

13:4121/10

Λαγκαδάς: 4 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:3421/10

Καλαφάτης: Μάσκες παντού για να καταπολεμήσουμε την πανδημία Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

13:3021/10

Ζαχαράκη: 36 σχολεία κλειστά και 300 τμήματα λόγω κορωνοϊού Παιδεία ,Πολιτική

13:2921/10

Χρυσοχοΐδης: Αυτή είναι η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» – Τι είπε για Έβρο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:2521/10

Θεσσαλονίκη: Βάζουν παγκάκια στις πιάτσες οι οδηγοί ταξί Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:1521/10

Κορωνοϊός: Ξεκίνησαν τα rapid tests στις Σέρρες Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:0521/10

Ηράκλειο: Ολιγόωρη αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Τουρισμός

13:0021/10

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Βουλή Βουλή ,Κορωνοϊός

12:5921/10

Σιμόπουλος για covid: Μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια (HXHTIKO) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ