Κ. Ζέρβας: Είμαστε σε πόλεμο!

Κ. Ζέρβας: Είμαστε σε πόλεμο!

Νέα αυστηρότερα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη προτείνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος μάλιστα εξέφρασε σήμερα την εκτίμηση ότι «δε θα γλιτώσουμε το καθολικό lockdown»

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 ή τις 9 το βράδυ και απαγόρευση μετακινήσεων εκτός του νομού.

«Είμαστε σε έναν πόλεμο αυτή τη στιγμή και πρέπει σήμερα να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το κακό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Σκάι και πρόσθεσε: «Τα μέτρα που έχουν ληφθεί, θέλουν χρόνο μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν, ωστόσο δεδομένου του τεράστιου αριθμού κρουσμάτων θα χρειαστεί να πάρουμε και πιο αυστηρά μέτρα. Ήδη έχω εισηγηθεί απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα στις 8-9 το βράδυ, αλλά και απαγόρευση μετακινήσεων μέσα κι έξω από τον νομό. Δεν είναι καθολικού lockdown, το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό, οι υπηρεσίες ανοιχτές, δε θα απαιτούνται SMS για την κυκλοφορία».

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα, στόχος είναι να αποφευχθεί το κλείσιμο της παραλίας, ενώ θέλοντας να περιγράψει τα φαινόμενα συνωστισμού που καταγράφονται κάθε βράδυ στις πλατείες και στους εξωτερικούς χώρους, επισήμανε ότι «καθημερινά μαζεύουμε 3-4 φορές μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών στους κοινόχρηστους χώρους»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα βήμα πριν από το ολικό lockdown η Θεσσαλονίκη!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top