Καραγιάννης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, δημιουργούμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες μας»

Καραγιάννης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, δημιουργούμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες μας»

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης έκανε μία ανάρτηση με αφορμή τη δράση του «Open House» στη Θεσσαλονίκη, στην οποία οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσα στον σταθμό Παπάφη και στο Κεντρικό Αμαξοστάσιο του μετρό στην Πυλαία.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραγιάννης, «οι Θεσσαλονικείς μπορούν να μπουν και να περιηγηθούν μέσα στον σταθμό Παπάφη, να δουν και να διαπιστώσουν την εξέλιξη του έργου αλλά και να έχουν την εμπειρία ενός υπερσύγχρονου, driverless συρμού».

Και καταλήγει επισημαίνοντας πως «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, δημιουργούμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Το #Μετρό της Θεσσαλονίκης έχει μπει στην τελική ευθεία. Με αφορμή τη δράση “Open House”οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το νέο αυτό μέσο μεταφοράς που στο τέλος του 2023 θα μπει στην καθημερινότητά τους.

Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να μπουν και να περιηγηθούν μέσα στον σταθμό Παπάφη, να δουν και να διαπιστώσουν την εξέλιξη του έργου αλλά και να έχουν την εμπειρία ενός υπερσύγχρονου, driverless συρμού.

Παράλληλα, μπορούν να κάνουν μια στάση στο Κεντρικό αμαξοστάσιο του μετρο στην Πυλαία, όπου εκεί θα δουν τις εγκαταστάσεις συντήρησης και λειτουργίας ενός από τα πιο σύγχρονα μετρο της Ευρώπης.

Το Αμαξοστάσιο και ο Σταθμός Παπάφη υποδέχονται τους πολίτες που σύντομα θα υποδεχτούν το Μετρό.

Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, δημιουργούμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Καραγιάννης: Μειώνουμε τα διόδια στην Αττική Οδό και σχεδιάζουμε αναλογική χρέωση στους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους (VIDEO) 

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στον Σταθμό Παπάφη του Μετρό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν σήμερα για το κοινό ο Σταθμός Παπάφη και το Αμαξοστάσιο Πυλαίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top