Καραμανλής: Aνανεώθηκε στο 95% ο στόλος των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Καραμανλής: Aνανεώθηκε στο 95% ο στόλος των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο Υπουργός, ο οποίος έκανε και σχετική αναφορά στα social media,  αποκόμισε θετικές εντυπώσεις από την αύξηση του αριθμού των λεωφορείων που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη, αν και έδειξε να τον προβληματίζει η κατάσταση του ιδιόκτητου στόλου του ΟΑΣΘ, που αριθμητικά συρρικνώνεται λόγω των μεγάλων φθορών σε πολλά λεωφορεία.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα, ξενάγησε ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΑΣΘ καθ. Γιώργος Σκόδρας, ενώ σε γενικότερα θέματα των συγκοινωνιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Καλογερούδης και ο δ/νων σύμβουλος κ. Γιάννης Τόσκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε και επίδειξη του συστήματος εισροών – εκροών του Οργανισμού, στη διαχείριση καυσίμων, το οποίο έχει σοβαρή εφαρμοσιμότητα.

Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε, ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, αν και όπως σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ο ιός μεταδίδεται ευκολότερα, οπότε γι’ αυτό και λαμβάνονται ακόμη αυστηρότερα μέτρα προστασίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ