Καθυστέρηση και ουρές στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Καθυστέρηση και ουρές στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μικρή αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέσει το σύστημα με αποτέλεσμα να έχουν καθυστερήσει τα ραντεβού.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα, ενώ όπως ανέφεραν πολίτες που περιμένουν στην ουρά, τους ενημέρωσαν πως πρέπει να μεταφερθούν από το περίπτερο 15 όπου είχαν το ραντεβού τους, στο περίπτερο 13, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν. “Κόλλησε το σύστημα και μας είπαν να περιμένουμε εδώ”, ανέφερε πολίτης.

Σημειώνεται, όσο περνάει η ώρα επανέρχεται η ομαλή λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου, ενώ η καθυστέρηση δεν ξεπερνάει τα 40 λεπτά. Παράλληλα, επειδή αρκετοί ήταν αυτοί που ήρθαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού τους, η ουρά αυξήθηκε.

Πάρα την αναμονή, οι πολίτες εμφανίζονται χαρούμενοι που έφτασε η στιγμή του εμβολιασμού τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ανέφεραν πως είναι θετικοί στο να υπάρξουν προνόμια για τους εμβολιασμένους.

“Έχασα τη δεύτερη δόση λόγω ατυχήματος και ευτυχώς, αξιώθηκα σήμερα και ήρθα να το κάνω. Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη και παροτρύνω όλο τον κόσμο, όλων των ηλικιών, να έρθει να εμβολιαστεί”, τόνισε γυναίκα η οποία λόγω ατυχήματος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. “Ρισκάρουμε τη ζωή μας. Δυστυχώς ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή γρίπη. Αρχικά είχαμε όλοι τις επιφυλάξεις μας αλλά το ζήσαμε και το είδαμε όλοι δίπλα μας, οπότε είναι μονόδρομος. Έχει γίνει τόσο μεγάλο έργο και δε πρέπει να το αγνοούμε”, πρόσθεσε.

“Το ότι έχω κάποιες διευκολύνσεις, όπως το να μην πρέπει να κάνω self test, να πηγαίνω στο γυμναστήριο χωρίς να δείχνω κάποιο αποδεικτικό ότι δεν νοσώ, από αυτήν την άποψη είναι προνόμια”, ανέφερε νεαρός που περιμένει τη σειρά του έξω από το περίπτερο 13, απατώντας σχετικά με το αν πρέπει να δοθούν προνόμια στους εμβολιασμένους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ