Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας Pfizer: Ίσως ο ομορφότερος εργασιακός χώρος στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας Pfizer: Ίσως ο ομορφότερος εργασιακός χώρος στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πραγματικά ασυναγώνιστες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, με ένα εργασιακό περιβάλλον που μοιάζει να έρχεται από το μέλλον.

Υπερσύγχρονες, εντυπωσιακές, πρακτικές και οπωσδήποτε ανθρώπινες, είναι οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλομορφία χώρων υψηλής αισθητικής αλλά και «πινελιές» τέχνης σε πάρα πολλά σημεία, το CDI δημιουργεί την αίσθηση ότι πρόκειται για κάποιον εργασιακό χώρο ίσως στις ΗΠΑ ή στην πρωτεύουσα κάποιας άλλης τεχνολογικά ανεπτυγμένης χώρας.

Και όμως, οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που βλέπετε, έκτασης τουλάχιστον 9.000 τμ, βρίσκονται στην περιοχή της Πυλαίας και ανταποκρίνονται με συνέπεια στο όνομα και το κύρος ενός τόσο μεγάλου κολοσσού όπως είναι η Pfizer.

Το GRTimes φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε χθες η Pfizer, παρουσιάζοντας τις δράσεις της με αφορμή τα δύο χρόνια λειτουργίας του Κέντρου.

Η συγκεκριμένη επένδυση που θεωρήθηκε σταθμός για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, διαθέτει χώρους για τουλάχιστον 700 εργαζόμενους, οι οποίοι μόνο παράπονο δεν μπορούν να έχουν για το περιβάλλον εργασίας.

Ευρύχωρα γραφεία, ενιαίοι χώροι που προωθούν την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ του προσωπικού, αίθουσες συσκέψεων «βαπτισμένες» με ονόματα και με ιδιαίτερο χαρακτήρα, βιβλιοθήκη, κουζίνα, γυμναστήριο και πάρα πολλοί άλλοι βοηθητικοί χώροι, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα μηχανήματα για κάθε χρήση.

Το φως, το χρώμα σε πολλά σημεία και η διαρρύθμιση, εμπνέουν τη δημιουργικότητα, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον, που δεν κουράζει αλλά και δεν δημιουργεί επιπλέον στρες στον εργαζόμενο.

Φυσικά, πέρα από τις εξαιρετικές αυτές εγκαταστάσεις, η Pfizer έχει να περηφανεύεται και για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των στελεχών της που όπως λέει αποτελούν και βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέντρο Καινοτομίας Pfizer: Εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης και αποτύπωμα 447 εκ ευρώ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Pfizer:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top