Κιοσές: Διακεκριμένοι επιστήμονες στο συνέδριο του ΦΣΘ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κιοσές: Διακεκριμένοι επιστήμονες στο συνέδριο του ΦΣΘ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής που διοργανώνει αύριο και μεθαύριο διαδικτυακά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ)  αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του ΦΣΘ, Γιώργος Κιοσές μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm.

Ο κ. Κιοσές χαρακτήρισε το συνέδριο «παιδί» και «καμάρι» του ΦΣΘ, σημειώνοντας ότι το κόστος της διοργάνωσης καλύπτεται από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης.  Το συένδριο, πρόσθεσε ο ίδιος, έχει επιστημονική διάσταση με θέματα της εφαρμοσμένης φαρμακευτικής επιστήμης, ενώ φέτος θα γίνουν ανακοινώσεις και για θέματα που αφορούν στις επιπτώσεις του κορωνοϊού στον οργανισμό και σε όργανα του σώματος. Συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων, καθηγητές της Φαρμακευτικής και της Ιατρικής Σχολής.

Ο κ. Κιοσές αναφέρθηκε επίσης στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει καθημερινά ο «φαρμακοποιός της γειτονιάς», στον οποίο προστρέχουν και εν μέσω πανδημίας οι πολίτες ακόμη και όταν έχουν ένα μικρό πρόβλημα ή μια απορία σχετικά με τα εμβόλια.

Επίσης ρωτήθηκε για τα self test όπου «γίνεται ένας χαμός», λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης των πολιτών από την Πολιτεία.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Γιώργος Κιοσές στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top