Κλείνει τμήμα σε Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος Covid

Κλείνει τμήμα σε Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος Covid

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη

Κλείνει από σήμερα δύο μέρες μόλις μετά την επαναλειτουργία των σχολείων τμήμα της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη κατόπιν εντοπισμού κρούσματος Covid-19 στο σχολείο.

Μετά από σχετική απόφαση, το τμήμα θα κλείσει για 14 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος, και θα συνεχίσει να κάνει διαδυκτιακά μαθήματα.

Οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά με e-mail ώστε να κρατήσουν σπίτι για 14μερες και όσα παιδιά είχαν αδέρφια, που φοιτούσαν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όπως ενημερωθήκαμε θετική στην κορωνοϊό αλλά καλά στην υγεία της είναι η δασκάλα του τμήματος Ε1. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αποφασίστηκε το κλείσιμο του τμήματος και των παράλληλων ενεργειών για την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικών, τόνισε μιλώντας στο GRTimes.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας Ραδικοπούλου Μαρία.

Υπάρχει μία εύλογη ανησυχία. Έχουμε θορυβηθεί, αλλά το σχολείο έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα και έχει πάρει όσα μέτρα ορίζονται και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά σημείωσε η κ. Ραδικοπούλου.

Ανέφερε ότι κατά το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Δευτέρα υπήρχε μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα μαθήματα καθώς όπως τόνισε, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την τήρηση των μέτρων.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου  Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Αγαπητοί γονείς&κηδεμόνες,

Κατόπιν κρούσματος Covid-19 στο σχολείο μας&συγκεκριμένα στο τμήμα Ε1 σας ενημερώνουμε τα…

Δημοσιεύτηκε από Δ.Σ.3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπιας στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ