Κορωνοϊός: 35 τα κρούσματα σε εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Κορωνοϊός: 35 τα κρούσματα σε εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, αναφορικά με τα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Οργανισμού.

Όπως διευκρίνισε, ο δείκτης θετικότητας στην Covid-19 στον ΟΑΣΘ φτάνει το 6,13% συγκριτικά με το 32% που είναι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ανέφερε ότι «στα 491 δείγματα, είχαμε 31 θετικά κρούσματα και αυτό είναι κάτι λιγότερο από 1,5% στο σύνολο του προσωπικού του οργανισμού».

Σημείωσε δε ότι σήμερα το πρωί ανέρχονταν σε 35 τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον ΟΑΣΘ και συμπλήρωσε ότι 160-170 εργαζόμενοί του βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα, σε σύνολο 2.057.

Υπογραμμίζοντας, «κάνουμε τεστ με δική μας πρωτοβουλία και με στόχο την προστασία του προσωπικού και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού», ο κ. Σκόδρας επισήμανε ότι σήμερα στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης ελήφθησαν για εξέταση 223 δείγματα και αύριο θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία σε αυτό του Φοίνικα και έτσι «θα φτάσουμε τις 1000 δειγματοληψίες», σημείωσε.

Επανέλαβε ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αυστηροποίησει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και διερωτήθηκε: «Είναι κακό που προσέχουμε τους εργαζομένους μας στον ΟΑΣΘ;».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ