Κορωνοϊός: Αναβολή εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Αναβολή εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη

Ακυρώνονται ή αναβάλλονται η μια μετά την άλλη εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αναβολή εκδηλώσεων πρώτου εξαμήνου 2020.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία είναι:

-H ημερίδα με τίτλο «Γαστρονομία και Μ.Μ.Ε»

-Το Money show, στο οποίο ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετείχε με 2 ημερίδες για το γαστρονομικό Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

-Το Charity Coffee & Brunch, Φιλανθρωπικό δείπνο σε συνεργασία με το γαλλικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

-Το Vegan Life Festival με γευστικές προτάσεις από τη vegan κουζίνα και ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την υγιεινή διατροφή.

-Το ελληνογαλλικό πικ-νικ στο πάρκο Γαλλίας σε συνεργασία με το γαλλικό Προξενείο: Περιελάμβανε γευσιγνωσία τοπικών τυριών με τη συνοδεία του κουλουριού Θεσσαλονίκης

-Η προβολή της γαστρονομίας της πόλης της Θεσσαλονίκης στη Νίκαια σε συνεργασία με το Γαλλικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Προξενείο στη Νίκαια

-Η εκδήλωση με τις νέες γαστρονομικές προτάσεις από τους τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2020

-Οι εκδηλώσεις υπo την αιγίδα και τη στήριξη του Thessaloniki Food Festival : Thessaloniki Craft Beer Experience, Thessaloniki Wine Show και «Η Άνοιξη των ροζέ».

Ακόμη αναβάλλονται οι παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης:

– Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της πόλης

– Διανυκτέρευση στα Μουσεία

– Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 21 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής

– Συναυλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 22 Μαρτίου στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Η υπηρεσία θα ενημερώσει για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στην υλοποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων με νέο δελτίο τύπου μέσω του site του Δήμου Θεσσαλονίκης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θεατρικές παραστάσεις

Επίσης αναβάλλονται μέχρι και 12.04.2020 όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

«Με αίσθημα ευθύνης προς το κοινό όπως και τους συνεργάτες μάς αναστέλλουμε τις προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου “Σουτζούκ Λουκούμ” στο Θέατρο Άρατος. Η αναστολή θα ισχύει μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας λόγω του ιού COVID-19», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. Και προστίθεται: «Παρακαλούνται οι θεατές που προμηθεύτηκαν ηλεκτρονικά εισιτήρια να επικοινωνήσουν με την GoldMall (2310 230 060) ή με το ταμείο του Θεάτρου Άρατος (231 531 2487)».

Η διεξαγωγή του BCC FESTIVAL χορού μεταφέρεται για τις 15,16 και 17 Μαΐου 2020, στο Θέατρο Αθήναιον και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «όσοι έδωσαν χρήματα για συμμετοχές και δεν τους βολεύει η νέα ημερομηνία , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας επιστραφούν».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top