Λαγκαδάς: Rapid tests σε επαγγελματίες από το ΕΕΘ

Λαγκαδάς: Rapid tests σε επαγγελματίες από το ΕΕΘ

Σε δωρεάν γρήγορα τεστ αντιγόνου (rapid tests) υποβλήθηκαν σήμερα, μετά από αίτημα του Δήμου Λαγκαδά, επαγγελματίες και έμποροι της περιοχής.

Τα γρήγορα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαγκαδά.

Σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε πως η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εξορμήσεων που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο για τα μέλη του για την πραγματοποίηση rapid tests, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου για τη διενέργεια των γρήγορων τεστ στους επαγγελματίες της περιοχής.

«Με τη διενέργεια των rapid tests, θωρακίζουμε όσο γίνεται περισσότερο τους συνδημότες μας» επισήμανε ο κ. Ταχματζίδης.

Σημαντική δράση που θωρακίζει τους επαγγελματίες του Λαγκαδά και προσφέρει εχέγγυα στους καταναλωτές ότι μπορούν ψωνίσουν με ασφάλεια, όποτε ανοίξουν τα καταστήματα υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Λαγκαδά Σταύρος Βαρβαρίδης.

Την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΔΥ θα προχωρήσουν στη διενέργεια ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από τα αυτοκίνητα των δημοτών (Drive-Through TEST COVID-19) .

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ