Λαμπρογεώργος: Οι λύσεις της Cisco για τις «έξυπνες» πόλεις… αποκαλύπτονται τον Νοέμβριο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Λαμπρογεώργος: Οι λύσεις της Cisco για τις «έξυπνες» πόλεις… αποκαλύπτονται τον Νοέμβριο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στα επίσημα εγκαίνια του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του Κέντρου Νίκος Λαμπρογεώργος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Το συγκεκριμένο Κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς για καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσει η Cisco με το οικοσύστημα των συνεργατών της, με νεοφυείς επιχειρήσεις και με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Λαμπρογεώργος αναφέρθηκε στις υψηλές παρουσίες στα πρόσφατα εγκαίνια του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, καθώς και στο ενδιαφέρον των φορέων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

«Η πανδημία μας ανάγκασε να “τρέξουμε” ψηφιακά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως ήδη το Κέντρο της Cisco στη Θεσσαλονίκη έχει επενδύσει στις «έξυπνες» πόλεις και διαθέτει όλες τις λύσεις που θα έπρεπε να «παίζουν» σήμερα στις πόλεις όπως τα «έξυπνα» πάρκινγκ, η έξυπνη διαχείριση  απορριμμάτων και οι περιβαλλοντικές μετρήσεις. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Λαμπρογεώργος, οι λύσεις αυτές θα παρουσιαστούν από τη Cisco σε μεγάλο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Νίκος Λαμπρογεώργος στη Μαρία Σαμολαδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Cisco: Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στο διεθνή χάρτη επενδύσεων στο χώρο της Τεχνολογίας

G. Diedrich- Ciscο: H Eλληνική καινοτομία σε “ραντεβού” με διεθνείς εταιρείες Τεχνολογίας

Παπαστεργίου: Οι πόλεις πρέπει να είναι «έξυπνες» και ασφαλείς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top