«Λειτουργική πόλη» ζητά από υποψήφιους δημάρχους το ΒΕΘ- Τι είπε ο Α.Καπνοπώλης στο Ν.Ταχιάο

«Λειτουργική πόλη» ζητά από υποψήφιους δημάρχους το ΒΕΘ- Τι είπε ο Α.Καπνοπώλης στο Ν.Ταχιάο

«Μία πόλη λειτουργική, ασφαλή και ανοιχτή προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος» ζητά με υπόμνημα του, προς τους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε η διοικητική επιτροπή του ΒΕΘ με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Αναστάσιος Καπνοπώλης επισήμανε πως «παρά τις καλές προθέσεις και τις προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος, τα ζητήματα που ταλανίζουν επιχειρηματίες και πολίτες, για τα οποία επανειλημμένες φορές καταθέσαμε τις απόψεις μας, δεν κατέστη εφικτό να βρουν λύσεις. Αυτό που χρειάζεται ο κάτοικος της Θεσσαλονίκης είναι μία πόλη λειτουργική, καθαρή, φωτεινή και φιλική, με ανθρώπινες μετακινήσεις και χώρο για όλες τις δραστηριότητες».

«Ο αέρας της εξωστρέφειας και της ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος της πόλης, που επετεύχθη το προηγούμενο διάστημα είναι απαραίτητος, ωστόσο δεν αρκεί μόνον αυτός. Η καθημερινότητα του πολίτη θα πρέπει να είναι το στοίχημα για την επόμενη διοίκηση του δήμου» ανέφερε ο κ. Καπνοπώλης.

Πιο συγκεκριμένα στο υπόμνημα μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για εξωστρέφεια και ενίσχυση του τουρισμού την ώρα που τα σκουπίδια, με μεγάλη συχνότητα σχηματίζουν βουνά, κάτοικοι και επισκέπτες κινούνται σε βρόμικα πεζοδρόμια, αντικρύζοντας πλανόδιους μικροπωλητές να πουλούν την πραμάτεια τους. Οι εικόνες αυτές αδικούν την πόλη και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top