Μ. Παπαδόπουλος: Να μη δημιουργήσουμε τη «γρίπη» της αγοράς!

Μ. Παπαδόπουλος: Να μη δημιουργήσουμε τη «γρίπη» της αγοράς!

Να ακούνε τους ειδικούς και να μην αλλάξουν την καθημερινότητά τους λόγω του κοροναϊού προτρέπει τους πολίτες ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης. Όπως επισημαίνει στο GRTimes.gr «ο πανικός δεν βοηθά», ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως ασθένειες όπως η εποχική γρίπη προκαλούν κάθε χρόνο περισσότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν ελλείψεις στην αγορά, συνιστά ψυχραιμία και μιλά στο GRTimes.gr για τις επιπτώσεις που έχουν ήδη στην πραγματική οικονομία ο πανικός που έχει προκληθεί αλλά και η ακύρωση μαζικών εκδηλώσεων.

«Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης –για την οποία έχω άμεση γνώση- ο κόσμος έχει, εύλογα, τρομοκρατηθεί από τα πρώτα κρούσματα. Ευτυχώς, όμως, διατυπώνονται οι απόψεις των εξειδικευμένων γιατρών και οι φωνές της λογικής τις οποίες πρέπει να ακούει ο κόσμος», λέει ο κ. Παπαδόπουλος και προσθέτει: «Εμείς, ως επιχειρηματικός κόσμος έχουμε ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα κι έχουμε ενημερώσει το προσωπικό για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ούτως ή άλλως τηρούμε πάντοτε αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής –και ελεγχόμαστε συνεχώς γι’ αυτό- εφαρμόζοντας, μεταξύ άλλων, διαδικασίες απολύμανσης.

Επίσης ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ατομικές του ευθύνες και να επιδείξει υπευθυνότητα σπεύδοντας για ιατρικό έλεγχο στην περίπτωση που αισθανθεί πως νοσεί ή έχει μια ασυνήθιστη για την εποχή γρίπη.

Εμείς ήδη ενημερώσαμε τους συναδέλφους για όλα τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρουν, ενώ έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά ακόμη και σε εμφανή σημεία στις επιχειρήσεις μας ώστε να γίνεται χρήση και από τους πελάτες μας –εφόσον το επιθυμούν -και όχι μόνο από εμάς και τους εργαζόμενους. Όλοι μας πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι ως άτομα μιας κοινωνίας».

Πώς όμως κινήθηκε τις τελευταίες μέρες η αγορά; Όπως τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος «χτες και προχτές καταγράφηκε μια αισθητή μείωση τζίρου στα καταστήματά μας, εν αντιθέσει με αυτό που συνέβαινε στα σούπερ μάρκετ όπου όμως το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν σε συγκεκριμένα προϊόντα -όπως το αλεύρι- τα οποία… εξαφανίστηκαν».

Οι ακυρώσεις

Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά πως «η μη διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ξάνθη και στην Πάτρα θα επηρεάσει γενικότερα την ελληνική οικονομία αλλά και τις επιχειρήσεις άλλων πόλεων. Και αυτό διότι οι πόλεις όπως η Πάτρα –για παράδειγμα- δεν είναι αυτάρκεις αλλά προμηθεύονται προϊόντα από άλλες περιοχές, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Η ακύρωση, λοιπόν, του καρναβαλιού στην Πάτρα έχει προκαλέσει ακύρωση παραγγελιών από επιχειρήσεις άλλων πόλεων όπως η Θεσσαλονίκη, ενώ μείωση του τζίρου για τις επιχειρήσεις μας προκαλούν η ματαίωση μικρών ή μεγαλύτερων εκδηλώσεων ή ο περιορισμός των προσκεκλημένων σε διάφορα κοινωνικά γεγονότα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μνημόσυνα, όπου ο αριθμός των ατόμων που προσκαλούνται πλέον περιορίζεται σημαντικά λόγω του φόβου για τον κοροναϊό».

Επίσης, όπως εξηγεί ο κ. Παπαδόπουλος, «άτομα των ευαίσθητων ηλικιών μένουν στα σπίτια τους, άρα δεν θα ψωνίσουν από τις επιχειρήσεις μας, ενώ το πιθανό κλείσιμο σχολείων –τα οποία κινούν την αγορά- θα έχει επιπτώσεις σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας έχοντας παράλληλα και κοινωνικές παρενέργειες: Όταν το μικρό παιδί δεν πάει στο σχολείο, ένας από τους δυο γονείς δεν θα πάει στη δουλειά του. Αυτό σημαίνει μείωση του οικογενειακού εισοδήματος, περιορισμό της αγοραστικής δύναμης και άρα λιγότερα χρήματα θα κινηθούν στην αγορά».

Ταυτόχρονα, προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος, με την αγορά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων όπως το αλεύρι, οι καταναλωτές θα χάσουν χρήματα καθώς έρχεται το καλοκαίρι και το αλεύρι θα σκουληκιάσει! «Η χώρα μας έχει εξαιρετικές αλευροβιομηχανίες και τουλάχιστον από αλεύρι δεν πρόκειται να ξεμείνει», δηλώνει εμφατικά ο κ. Παπαδόπουλος και διαβεβαιώνει πώς αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών ή βασικών αγαθών. Τα ράφια άδειασαν διότι τα σούπερ μάρκετ δεν περίμεναν ότι θα υπήρχε ενδιαφέρον για μαζικές αγορές προϊόντων όπως το αλεύρι ή τα αντισηπτικά. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε επάρκεια. Καμία εταιρία δεν δήλωσε ελλείψεις σε άλευρα και ζάχαρη».

Επιπρόσθετα, όπως λέει ο κ. Παπαδόπουλος «δεν πρέπει να βλέπουμε τις παρενέργειες μόνο τοπικά αλλά συνολικά διότι με την ακύρωση εκδηλώσεων ο κόσμος δεν θα πάει πουθενά. Θα μείνει στο σπίτι του. Και βέβαια το ‘’νεκρό’’ χρήμα που δόθηκε ως προκαταβολή για κρατήσεις σε ξενοδοχεία κλπ. δεν θα έχει την ανάλογη »απόδοση» διότι, για παράδειγμα, ούτε σεντόνια θα πλυθούν, ούτε θα καταναλωθεί ρεύμα ή νερό κλπ. Δηλαδή τα χρήματα που δόθηκαν δεν θα κινήσουν την οικονομία. Και όπως γνωρίζουμε, το χρήμα αποκτά μεγαλύτερη αξία μέσα από την κυκλοφορία του».

Να ακούμε τους γιατρούς

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΒΕΘ, «αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να ακούσουμε –πέρα από τον υπουργό- τους ίδιους τους γιατρούς. Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί οδηγίες που έχουν ως βασικό στοιχείο την ατομική υγιεινή και την ατομική ευθύνη. Ο πανικός δεν βοηθάει κανέναν. Μην ξεχνάμε επίσης πως η εποχική γρίπη είναι ακόμη πιο σοβαρή: Μόνο στην Αμερική είχαμε 16.000 θύματα αλλά δεν ακούστηκε κάτι».

Η… γρίπη της αγοράς

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά πως «αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μη δημιουργήσουμε την επόμενη ασθένεια η οποία θα είναι η ‘’γρίπη της αγοράς’’ και αυτή θα είναι πολύ δύσκολα θεραπεύσιμη». Γι’ αυτό, «θα πρέπει να ανασκουμπωθούμε όλοι ως πολίτες, ως καταναλωτές και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν να μη σταματήσουμε την καθημερινότητά μας διότι τότε θα προκαλέσουμε τη ‘’γρίπη της αγοράς’’ η οποία θα είναι η μεγαλύτερη ‘’ασθένεια’’».

«Απαιτείται δυναμική αντιμετώπιση ενός προβλήματος, παγκοσμίου μεν, αλλά που δεν αποτελεί επιδημία», προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος υπενθυμίζοντας την περίπτωση της πανούκλας στην περίοδο του Μεσαίωνα. «Τα περισσότερα θύματα τότε δεν προέκυψαν επειδή ο κόσμος έβγαινε στην αγορά, αλλά διότι πλήθος ανθρώπων συνωστιζόταν σε εκκλησίες για να προσευχηθεί για τον περιορισμό της ασθένειας», σημειώνει ο αντιπρόεδρος του ΒΕΘ και προσθέτει: «Ως Επιμελητήριο παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους θεσμικούς φορείς των επαγγελματιών, με τα άλλα Επιμελητήρια, αλλά και με τα μέλη μας. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε δίπλα στον επαγγελματία για να συνδράμουμε με ό,τι κριθεί απαραίτητο να γίνει μέσα από την Πολιτεία. Στην παρούσα φάση αυτό που μπορεί να γίνει είναι να υπάρξει –μέσω των Μέσων Ενημέρωσης- εφησυχασμός –και όχι ‘’ύπνωση’’- των πολιτών για τον κοροναϊό που παρουσιάζει χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας.

Ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:0121/10

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός – 865 νέα κρούσματα στη χώρα μας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:0021/10

Δείτε Live την έκτακτη ενημέρωση του Ν. Χαρδαλιά Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5021/10

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η κρατική εποπτεία του Τύπο – Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ – Απάντησ... Πολιτική

18:4021/10

Συνάντηση Μ. Αντωνίου με τον αθλητή Μάριο Γιαννάκου Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:3721/10

Ο χειμώνας φέρνει τα πλεκτά Lifestyle

18:3021/10

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία είναι κλειστά Κορωνοϊός ,Παιδεία

18:2621/10

Κορωνοϊός: Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2321/10

Κάτοικοι Αρχαίας Αγοράς: Ποτά και μουσική μέχρι το ξημέρωμα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2021/10

Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα rapid test στη Νέα Σμύρνη Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:1121/10

ΕΕ: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη λόγω κορωνοϊού ΕΕ ,Κορωνοϊός

18:1021/10

Η Αλ. Σδούκου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στη Λάρισα Ενέργεια ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:0121/10

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος Κορωνοϊός

18:0021/10

Βρούτσης: Η κοινωνική συμβολή του ΤΕΒΑ με τα 331 εκ. € κατά της φτώχειας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

17:5521/10

ΝΔ: Κατά των συμφερόντων των πολλών ο ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:5521/10

ΓΣΕΒΕΕ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για το νέο πτωχευτικό νόμο Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

17:5021/10

Κρήτη-Κακοκαιρία: Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κοινωνία

17:4921/10

ΕΕΘ προς Χαρδαλιά: Ασαφή τα μέτρα για την εστίαση Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

17:4621/10

Έκρηξη σε κτίριο στο Λονδίνο – Φόβοι για νεκρούς Διεθνή

17:4521/10

Τρ. Πειραιώς: Κατατέθηκε το 70% της βασικής ενίσχυσης Αγροτικά ,Επιχειρήσεις

17:4021/10

Σταϊκούρας: Ιστορικά χαμηλό επιτόκιο για το 15ετές ομόλογο Οικονομία

17:3021/10

Κέρκυρα: Αθώος ο Μητροπολίτης Νεκτάριος Κοινωνία

17:2021/10

Μίχαλος: Τροποποιήσεις για τη στήριξη επενδύσεων εν μέσω πανδημίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:1021/10

«Καμπανάκι» Μόσιαλου: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σήμερα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:0021/10

Κορωνοϊός: Οριστική αναβολή στο ΑΕΛ – Άρης Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

17:0021/10

Στο Λονδίνο ο Ν. Μηταράκης Πολιτική

16:5721/10

ΑΠΘ: Κρούσματα κορωνοϊού στο ΤΕΦΑΑ Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:5521/10

Η γιορτή του Animation στη Θεσσαλονίκη έρχεται ψηφιακά! Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

16:5021/10

Ωραιόκαστρο: Απολύμανση στο «Κονταξοπούλειο» μετά από κρούσμα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κορωνοϊός

16:4821/10

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ – Η αποστολή για Ομόνοια Αθλητισμός

16:4221/10

ΑΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών μετά τα κρούσματα – «Να ληφθούν άμεσα μέτρα» (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

16:4021/10

Πέτσας: Θα παρθούν κάποια μέτρα στη Θεσσαλονίκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2921/10

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά – Χάνει τη Μαρσέιγ Αθλητισμός ,Κορωνοϊός

16:2021/10

Χαρδαλιάς: Επιθετική έξαρση στην Καστοριά-Κρίσιμη η κατάσταση Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:1021/10

Θεσ/νίκη: Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 1 έως 14 Νοεμβρίου Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:0821/10

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:0621/10

Καράογλου: Μνημόνιο συνεργασίας με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:0521/10

ΝΑΤΟ: Οι ευρωπαϊκές αμυντικές δαπάνες αυξήθηκαν περαιτέρω το 2020 Διεθνή

16:0021/10

Πόσα πρόστιμα έπεσαν για μη χρήση μάσκας Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:5021/10

Δίκη ΧΑ: Πιθανή ανακοίνωση απόφασης την Πέμπτη Πολιτική

15:4021/10

ΑΧΕΠΑ: 1.500 rapid test μετά τα 10 κρούσματα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Υγεία

15:3521/10

ΠΚΜ: Αύριο η έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα παρουσία Χαρδαλιά Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:3021/10

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»: Κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:2021/10

ΠτΔ: Εμβολιάστηκε κατά του ιού της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου Ελλάδα ,Υγεία

15:1021/10

ΟΑΣΘ: Σε κυκλοφορία από σήμερα επιπλέον 54 λεωφορεία Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1021/10

Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος Δήμοι

15:0221/10

ΕΣΘ: Στις κάλπες οι έμποροι της Θεσσαλονίκης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:0121/10

Τριμερής-Μητσοτάκης: Η Άγκυρα φαντασιώνεται αυτοκρατορικές πρακτικές Διεθνή

15:0021/10

«Ελλάδα 2021» : «Ας κρατήσουν οι χοροί» (VIDEO) Ελλάδα

14:5321/10

Σπάνιες ιστορίες για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ Αθλητισμός

14:5121/10

Πυρκαγιά σε απορρίμματα δίπλα στον οικισμό Αγίας Σοφίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:4521/10

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Το γράμμα του δράστη στην οικογένεια της βιολόγου Κοινωνία

14:3221/10

Οι Πωλήσεις – ΜΑΜΟΥΘ του Ολυμπιακού στην Πρέμιερ Λιγκ! Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Σημαντικά

14:3021/10

Δίκη ΧΑ: Αμετανόητος ο Κασιδιάρης – Επιχειρεί να μπλέξει πολιτικά πρόσωπα Πολιτική

14:2021/10

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» στην Κ. Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1621/10

Η ΕΕ να δίνει κονδύλια με γνώμονα το σεβασμό του κράτους δικαίου Άρθρα

14:1021/10

Ξεκινά σήμερα η πληρωμή Βασικής ενίσχυσης αγροτών Αγροτική Οικονομία ,Κοινωνία

14:1021/10

Τσίπρας από Κοζάνη: Κυβερνητική αδράνεια στην ενίσχυση του ΕΣΥ Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0021/10

Ιωάννινα-Covid-19: Δύο ακόμα κρούσματα στο Γηροκομείο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0021/10

Εύβοια: 18 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Ψαχνά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5321/10

Λαζάρου: Έκκληση για την πλατεία Αρχαίας Αγοράς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

13:4521/10

Ζήσης Κασιάρας: Πέθανε από κορωνοϊό ο βιολιστής διάσημων τραγουδιστών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4421/10

LIVE οι κοινές δηλώσεις της Τριμερής Συνόδου Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου Διεθνή ,Πολιτική

13:4121/10

Λαγκαδάς: 4 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:3421/10

Καλαφάτης: Μάσκες παντού για να καταπολεμήσουμε την πανδημία Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

13:3021/10

Ζαχαράκη: 36 σχολεία κλειστά και 300 τμήματα λόγω κορωνοϊού Παιδεία ,Πολιτική

13:2921/10

Χρυσοχοΐδης: Αυτή είναι η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» – Τι είπε για Έβρο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:2521/10

Θεσσαλονίκη: Βάζουν παγκάκια στις πιάτσες οι οδηγοί ταξί Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:1521/10

Κορωνοϊός: Ξεκίνησαν τα rapid tests στις Σέρρες Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:0521/10

Ηράκλειο: Ολιγόωρη αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Τουρισμός

13:0021/10

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Βουλή Βουλή ,Κορωνοϊός

12:5921/10

Σιμόπουλος για covid: Μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια (HXHTIKO) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:5021/10

Σ. Μισέλ: Το Λονδίνο πρέπει να λάβει μια απόφαση για το Brexit Διεθνή ,ΕΕ

12:4021/10

Δίκη ΧΑ: Αμετακίνητη η εισαγγελέας – Εμμένει στην πρότασή της Πολιτική

12:3421/10

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου Πολιτική

12:3021/10

Στοίχημα: Σκοράρουν σε Ιταλία και Ολλανδία για το 1.61 και 1.96 Αθλητισμός

12:2121/10

Χρυσοχοΐδης: Κανείς δε θέλει να κυνηγάει 14χρονους (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1521/10

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ – Και άλλος γιατρός θετικός Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:0721/10

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία και αγορά (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0021/10

Νταντάμης: To branding, επόμενο βήμα για τον τουρισμό του Δ. Κατερίνης Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Επιχειρήσεις

11:4521/10

Μεταξουργείο: Εκκένωση κατάληψης υγειονομικής «βόμβας» Κοινωνία

11:3321/10

Δίκη ΧΑ: Συνεχίζεται η διαδικασία – Παρών ο Η. Κασιδιάρης Πολιτική

11:3021/10

Δερμιτζάκης: Έως 1000 κρούσματα τη μέρα τον Οκτώβριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:2721/10

Τριμερής-Μητσοτάκης: Η Ευρώπη ξέρει ποιος είναι ο ταραχοποιός στη γειτονιά μας (VIDEO) Πολιτική

11:1521/10

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το 15ετές ομόλογο Οικονομία

11:0521/10

Να μυρίσουμε τα νύχια μας Αθλητισμός

11:0021/10

Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ στην Κρήτη Κοινωνία

10:5821/10

Συνεργασία ΕΛΛΑΚΤΩΡ με EDP Renewables για αιολικά πάρκα 900MW Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

10:4921/10

Ζακ Κωστόπουλος: Διακοπή στη δίκη λόγω κρούσματος κορωνοϊού Κοινωνία

10:4521/10

Θανατηφόρο τροχαίο στο Λιτόχωρο Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:4221/10

Μετεγγραφές 2020: Όλα τα νέα δεδομένα, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία Θέματα GR Times ,Παιδεία

10:3121/10

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

10:3021/10

Aρνητικό το τεστ κορωνοϊού της φον ντερ Λάιεν Διεθνή ,ΕΕ

10:1521/10

Τζιτζικώστας: Προς lockdown η Θεσσαλονίκη – Πολύ άσχημα τα δεδομένα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:0021/10

Ηράκλειο: «Ποτάμια» οι δρόμοι- Έπεσε τμήμα οροφής στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

09:5821/10

Στη ΓΑΔΘ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

09:4521/10

Κορωνοϊός-Εξαδάκτυλος: Δεν απέχουμε πολύ από τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

09:3021/10

Εκδόσεις Ηδυέπεια: «Όπου νάναι…» του Αντώνη Ζαΐρη Κοινωνία ,Πολιτισμός

09:2421/10

«Yeni Safak»: Θα παραταθεί η Navtex για το Oruc Reis Διεθνή

09:1521/10

Επιδείνωση καιρού- Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Κοινωνία

09:1521/10

Αττική: Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα Κοινωνία

09:1021/10

Απανωτοί σεισμοί στην Κρήτη Κοινωνία

09:0021/10

Στην Καστοριά σήμερα εκτάκτως ο Χαρδαλιάς μετά τα αυξημένα κρούσματα Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:5121/10

Εurobank: Ασφαλή τα ebanking και mbanking Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

08:4521/10

Τριήμερο rapid test από κλιμάκιο ΕΟΔΥ στις Σέρρες Δήμοι ,Κορωνοϊός

08:3021/10

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρωθυπουργός για την Τριμερή Σύνοδο Κοινωνία ,Πολιτική

08:2221/10

Κορωνοϊός: Συναγερμός στον Άρη για τα 10 κρούσματα Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

08:1521/10

Θεσ/νίκη: Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοΐδη – Συζήτηση για εντατικοποίηση των ελέγχων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:0021/10

Yβριδικό forum για τον τουρισμό, αντί της Philoxenia Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:4921/10

Φωτιά σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4521/10

Τουρισμός στην Πελοπόννησο: Σεζόν Covid αλλά και νότα αισιοδοξίας με «άρωμα» Ελλάδας Θέματα GR Times ,Οικονομία ,Τουρισμός

07:3021/10

Χωρίς «Πάρκο των Ευχών» αλλά με εορταστική διάθεση η Λάρισα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:1521/10

Κόκκινο κρέας: πόσο συχνά μπορούμε να το καταναλώνουμε; Health-Fitness ,Θέματα GR Times

07:1421/10

Ν. Παπαϊωάννου: «Το πανεπιστήμιο είναι μέρος της κοινωνίας και αυτό το κάνουμε πράξη κα... SamTimes ,Θέματα GR Times ,Σημαντικά

07:0021/10

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ