Με jukebox η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του Ζέρβα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με jukebox η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του Ζέρβα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Τα ενδιαφέρον της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη τράβηξε το jukebox που έχει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στο γραφείο του και μάλιστα θέλησε να απολαύσει ένα κλασικό κομμάτι.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” έφτασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετά από τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη.


Μπαίνοντας στο γραφείο του δημάρχου όπου θα γίνει η συνάντηση, αντίκρισε jukebox το οποίο κατασκευάστηκε το 1959 και αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο καθώς ήταν δώρο που έκανε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Βασίλης, στην μητέρα του, Λιλίκα. Ο δήμαρχος έβαλε την αυθεντική έκδοση του μουσικού κομματιού “αν θυμηθείς το όνειρό μου” ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” ζήτησε να ακούσει και Καζαντζίδη μετά το τέλος της συνάντησης.

Επίσης, η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στάθηκε για λίγα λεπτά και στην προσωπική συλλογή με Lego που έχει ο δήμαρχος αλλά και τους πίνακες που βρίσκονται στους τοίχους του γραφείο.

Δείτε εικόνες από την συνάντηση: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ