Μέτρα προστασίας και εμβόλια ζητούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Μέτρα προστασίας και εμβόλια ζητούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο, η Διοίκηση του ΟΑΣΘ, δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για εμβολιασμό των εργαζομένων, ούτε εγκατέστησε σε όλα τα λεωφορεία προστατευτικά πλεξιγκλάς

Κραυγή αγωνίας από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ, για τη πορεία της πανδημίας και τη διασπορά της στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι ενώ έχει κατατεθεί αίτημα στο Υπουργείο Υγείας και τον Ε.Ο.Δ.Υ. για εμβολιασμό των εργαζομένων, δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για διάθεση εμβολίων σε ελεγκτές και οδηγούς για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, υποστηρίζει το Συνδικάτο και συμπληρώνει ότι, “ήδη νόσησαν δεκάδες εργαζόμενοι, εκατοντάδες τέθηκαν σε καραντίνα, κατά διαστήματα , ενώ, θρήνησε και απώλειες”.

“Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., αντί να στοχεύει και να ενεργεί για την αύξηση των κυκλοφορούντων λεωφορείων, ακόμη δεν κατάφερε να προσεγγίσει τα κυκλοφορούντα που παρέλαβε κατά τον διορισμό της, για την τοποθέτηση προστατευτικών πλέξιγκλας  της καμπίνας του οδηγού, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, την αύξηση μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ενώ στην Αθήνα αποτράπηκε η κυκλοφορία λεωφορείων χωρίς παράθυρα εδώ επιτρέπονται – αντιθέτως με υπερβάλλον ζήλο στρέφεται κατά των εργαζομένων με συνεχείς μονομερείς βλαπτικές ενέργειες, θέτοντας 2.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σε κατάσταση αβεβαιότητας και σύγχυσης και μάλιστα τη στιγμή που εμείς οι εργαζόμενοι δίνουμε τον αγώνα του κοινωνικού μας έργου εν μέσω πανδημίας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ