Mετρό: Περιορίζουν πέντε εργοτάξια, φεύγει ο γερανός από την «Αγία Σοφία»

Mετρό: Περιορίζουν πέντε εργοτάξια, φεύγει ο γερανός από την «Αγία Σοφία»
Άννη Καρολίδου

Μη περιμένουμε φέτος γιορτινά χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στο γερανό της «Αγίας Σοφίας», καθώς την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, όπως έχει προγραμματιστεί, θα γίνει η αποκαθήλωσή του, σηματοδοτώντας την έναρξη της σταδιακής αποκατάστασης του νοτίου τμήματος του σταθμού του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Αλλά Αττικό Μετρό Α.Ε. και ανάδοχος του έργου, προχωράνε σε αποκαταστάσεις οδών και πεζοδρομίων σε σειρά εργοταξιακών καταλήψεων, που τα τελευταία πολλά χρόνια έχουν δυσκολέψει τη ζωή των Θεσσαλονικέων σε κομβικά σημεία του άξονα, με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί ζημίες καταστηματάρχες, να έχουν κλείσει ή μετεγκατασταθεί επιχειρήσεις, να έχει γίνει προβληματική η κίνηση των πεζών ιδίως κατά τις βραδινές ώρες.

Φεύγει λοιπόν ο γερανός, αλλά από τη νέα χρονιά… συμμαζεύονται και τα εργοτάξια ανατολικά σε τρεις σταθμούς, στην «Ανάληψη»- σταθμός με τη δική του περιπτωσιακή ιστορία- στη «Φλέμινγκ» και στη «Μαρτίου» (άλλοτε «Πατρίκιος»), ενώ επίσης, στο Βαρδάρη, θα περιοριστεί σημαντικά η κατάληψη στο σταθμό «Δημοκρατίας». Όπως πληροφορήθηκε το GRTimes.gr, έχουν κατατεθεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης οι προτάσεις για τα έργα που πρέπει να γίνουν σε αυτούς τους τέσσερις σταθμούς, προκειμένου να περιοριστούν οι καταλήψεις και να δοθεί περισσότερος χώρος σε πεζούς και οχήματα, με αποκαταστάσεις πεζοδρομίων και οδών.

Κι’ αυτά όσο βέβαια περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ επί των προσφυγών για το σταθμό «Βενιζέλου», απόφαση από την οποία εξαρτάται εν πολλοίς η ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου.

Σταθμός «Αγία Σοφία». Συγκεκριμένα, στο νότιο τμήμα του σταθμού «Αγία Σοφία», απομακρύνεται ο γερανός που βρίσκεται στο εργοτάξια τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ήδη έχει γίνει η τελική ανάπλαση του πεζοδρομίου προς την πλευρά της οδού Εγνατίας. Σε επόμενο χρόνο, θα διαπλατυνθεί και το πεζοδρόμιο, μπροστά από τα καταστήματα, μεταξύ των οδών Εγνατία και Καστριτσίου.

Στο σημείο που βρίσκεται η νότια εργοταξιακή κατάληψη και συνεχίζουν να γίνονται εργασίες, βρίσκεται η σταθερή και κυλιόμενη πρόσβαση του σταθμού, όπως και το φρέαρ του ανελκυστήρα.

Αυτό το άνοιγμα που βλέπουν οι διερχόμενοι από την μεταλλική πεζογέφυρα, η «πισίνα» όπως την ονόμασε μηχανικός του έργου, θα υποδεχθεί αρχαιότητες που θα επιλεγούν για να εκτεθούν από την Εφορία Αρχαιοτήτων και οι οποίες θα προστατεύονται πιθανότατα από γυάλινη επιφάνεια.

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η νότια πρόσβαση, θα απομακρυνθεί η μεταλλική πεζογέφυρα, θα διαμορφωθεί μια προσωρινή πεζοδιάβαση, στο ίδιο πλάτος. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο εργοτάξιο, θα επεκταθεί και ο χώρος πρασίνου.

Σταθμός «Δημοκρατίας». Oι εργοταξιακές καταλήψεις στο Βαρδάρη, είναι από τις πρώτες που έγιναν, μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του Μετρό. Οι καταστηματάρχες στην αρχή της  Μοναστηρίου και μέχρι το ύψος της Καλού, αλλά και οι πεζοί, για πάρα πολλά χρόνια ταλαιπωρούνται από καταλήψεις πεζοδρομίων, υψηλές μεταλλικές περιφράξεις, ενώ  εναλλάξ μειώθηκαν και οι λωρίδες κυκλοφορίας. Τώρα πλέον το πρόβλημα εντοπίζεται το πάνω τμήμα της Μοναστηρίου και προς την πλευρά της οδού Λαγκαδά, μέχρι και την κάθετη στη Μοναστηρίου, οδό Οδυσσέως.

Στο εργοτάξιο του σταθμού «Δημοκρατίας», θα γίνει ότι και στην «Αγία Σοφία», ήτοι περιορισμός της κατάληψης με μετατόπιση της περίφραξης προς την πλευρά του πεζοδρομίου και παράλληλη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου επί της Μοναστηρίου, που είναι πολύ στενό με αποτέλεσμα όταν σκοτεινιάζει, οι πεζοί για λόγους ασφαλείας να αποφεύγουν τη διέλευση.

Το έργο δεν γίνεται στον ίδιο χρόνο με τις παρεμβάσεις στην «Αγία Σοφία», επειδή συνδέεται με την αμφιδρόμηση των οδών Δωδεκανήσου και 26ης Οκτωβρίου. Θα επαναφερθούν οι αμφιδρομήσεις και μετά θα εκτελεστούν οι εργασίες. Μετά τις παρεμβάσεις θα παραμείνει φυσικά η είσοδος του σταθμού, όπως και ένα φρέαρ μέσω του οποίου θα προσεγγίζουν τα συνεργεία καθώς από το «ΝΣΣ» ως την «Αγία Σοφία» θα γίνει η επέκταση της σιδηροδρομικής επιδομής.

Σταθμός «Φλέμινγ». Στο εργοτάξιο του σταθμού «Φλέμινγκ», η οδός Δελφών, από το ύψος της Καλλιδοπούλου ως τη Φλέμινγκ, δεν είχε κλείσει ποτέ εντελώς. Στη Δελφών, θα αποκατασταθεί οριστικά το πεζοδρόμιο προς την κάτω πλευρά του δρόμου όπως και μπροστά στο σχολείο της Ισραηλιτικής Κοινότητας.

Σταθμός «Ανάληψη». Οι μειώσεις των εργοταξιακών καταλήψεων θα έρθουν να ανακουφίσουν μία περιοχή που ταλαιπωρήθηκε πολύ, ακόμη από τον Ιούνιο του 2010, κυρίως εξαιτίας του κλεισίματος της οδού Δελφών από την Μπότσαρη μέχρι την οδό Συνδίκα και των πολύ στενών πεζοδρομίων που έκαναν προβληματική την κίνηση των πεζών αλλά και οδήγησαν στην ερήμωση των καταστημάτων. Η Δελφών είχε κλείσει σε όλο της το πλάτος από το Σεπτέμβριο του 2011 ως τον Οκτώβριο του 2012. Μετά είχε δοθεί μια λωρίδα κυκλοφορίας, μετά ξαναέκλεισε ο δρόμος για να μεταφερθεί ο μετροπόντικας μέχρι που το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος, με δύο λωρίδες, μία ανά κατεύθυνση.

Στην περιοχή του σταθμού «Ανάληψη», από τις πρώτες εργασίες που θα γίνουν, θα είναι η αποκατάσταση της εισόδου του Νοσοκομείου Αφροδισίων Νόσων, που προσωρινά εξυπηρετείται από την οδό Χατζηλαζάρου.

Στη Δελφών, ο δρόμος θα πάρει στην κανονική του μορφή, με δύο +δύο λωρίδες κυκλοφορίες ανά κατεύθυνση με πλάτος περίπου 3,5 μέτρα η κάθε μία. Επίσης, θα διαπλατυνθούν όλα τα πεζοδρόμια.

Σταθμός «Μαρτίου». Η «Μαρτίου», άρχισε να κατασκευάζεται το 2012 και  αποτελείται από το σταθμό και την λεγόμενη «τρομπέτα», δηλαδή τη διακλάδωση για την επέκταση προς Καλαμαριά.

Από τη Δελφών και ανατολικά, ο χώρος δεν θα απελευθερωθεί γιατί χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των Η/Μ μηχανημάτων. Αλλά η οδός Σόλωνος που είναι τελείως κλειστή,  στο τμήμα από την οδό Μαρτίου και προς το κέντρο, ως την οδό Φιλελλήνων,  θα ανοίξει  και θα δοθεί στην κυκλοφορία , ενώ θα γίνουν και διαπλατύνσεις πεζοδρομίων.

Να σημειωθεί, σε ό,τι αφορά τους υπολοίπους σταθμούς στο κέντρο και προς ανατολικά, ότι μελλοντικά στο «Συντριβάνι» θα βγούνε οι λαμαρίνες και θα φυτευτεί πράσινο. Στο «Πανεπιστήμιο» όταν προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις στο επίπεδο των οδών, θα γίνει η πολύ σημαντική για την κυκλοφορία, επαναφορά της Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι σταθμοί «Ευκλείδης» και «Παπάφη» δεν παρουσιάζουν προβλήματα για την κίνηση οχημάτων και πεζών, ενώ στο σταθμό «Βούλγαρη», πριν δύο χρόνια, δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Παπαδάκη.

Ο περιορισμός των εργοταξίων είναι κάτι που επιδιώκεται από την Αττικό Μετρό Α.Ε. και που στους περισσότερους σταθμούς είναι εφικτό αφού είτε έχουν κατασκευαστεί, είτε υπολείπονται λίγες εργασίες. Ευνόητος στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων, των μετακινήσεων, της διευκόλυνσης των επιχειρήσεων στη λειτουργία τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:5021/01

Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία γοητείας Πολιτική

20:4721/01

Η Pfizer μειώνει τις παραδόσεις εμβολίων έως 50% Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:4521/01

Έκκληση Ζέρβα: Να μην αφήσουμε το κακό να ξαναγυρίσει στην πόλη μας (VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:4021/01

Καναδάς: Τα σύνορα θα παραμένουν κλειστά έναν ακόμη μήνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4021/01

Βορίδης: Αποκαθιστούμε την εύρυθμη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης Πολιτική

20:3121/01

Πέτσας: Θα στηρίξουμε το σχέδιο Μάρσαλ του Δ. Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

20:3021/01

Αρχιφύλακας κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος πολίτη Κοινωνία

20:2021/01

Βαρουφάκης: Να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η ΕΛΣΤΑΤ Οικονομία ,Πολιτική

20:1721/01

ΣΥΡΙΖΑ: Ενημερωθήκαμε χθες για την τριμερή στο Βερολίνο Κόμματα ,Πολιτική

20:1521/01

Υποβλήθηκε στον Κ. Τασούλα η Έκθεση Πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για το έτος 2019 Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

20:1021/01

Ουκρανία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε γηροκομείο Διεθνή

20:0321/01

Συνάντηση Πέτσα – ΠΕΔ-ΚΜ: Στο επίκεντρο ο κοινωνικός και αναπτυξιακός ρόλος Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0021/01

Γκάρμπερ: Πολύτιμος εταίρος των ΗΠΑ η Κυπριακή Δημοκρατία Διεθνή

19:5021/01

Κίνα: 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή

19:4821/01

Θεσσαλονίκη: Μετατράπηκαν σε συλλήψεις οι προσαγωγές τριών διαδηλωτών Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

19:4021/01

K. Χατζηδάκης στον ΣΕΒ: Ναι στην ανταγωνιστικότητα, αλλά με προστασία των εργαζομένων Πολιτική

19:3221/01

Παναγιωτόπουλος: Πότε θα ισχύσει η αύξηση της θητείας -Οι εξαιρέσεις Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

19:3021/01

Γερμανία: Σχεδόν 20.400 νέα κρούσματα κορωνοϊού Χωρίς κατηγορία

19:2421/01

Καλυβάτσης στο GRTimes: Έχω να εργαστώ απ’ τον Φλεβάρη – Τι λέει για τις υπ... Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2021/01

Γεννηματά: «Ναι» στην κάρτα εισόδου για φοιτητές – «Όχι» στην αστυνομοκρατία Πολιτική

19:1521/01

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια επιδημιολογική προσέγγιση επιτρέπει το Μότο Κρος στην Πάρνηθα αλλά όχι το ... Κόμματα ,Πολιτική

19:1021/01

Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό στη Μόσχα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:0021/01

ΗΠΑ: Nέα υψηλά ρεκόρ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης Διεθνή

18:5021/01

Δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Κορωνοϊός

18:4021/01

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3721/01

Ανοίγουν από αύριο τα ραντεβού για εμβολιασμό την ομάδα 80-84 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3021/01

Γιάννενα: Συλλήψεις για κλοπή ηλικιωμένου με τη μέθοδο της απασχόλησης Ελλάδα

18:2821/01

Πέτσας για συμφωνία των Πρεσπών: Η συμφωνία δέσμευση για τη χώρα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

18:2721/01

Πυροβολισμοί-Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:2321/01

Πέτσας: Άμεση αλλαγή εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

18:2021/01

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά της αστυνομοκρατίας στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2021/01

Γ. Τσίπρας: Δεν έπρεπε να υπάρχουν 15 υπογραφές για τον Κουφοντίνα Πολιτική

18:1621/01

Κικίλιας: 1482 τα ενεργά κρούσματα στην Κεντρική Μακεδονία Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/01

Μέρκελ: Κάνουμε τα πάντα για να διευρύνουμε την παραγωγή εμβολίων Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:0221/01

Tweet του πρωθυπουργού για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0121/01

Μαρτυρίες για τη σεξουαλική κακοποίηση στο ΑΠΘ (VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

18:0021/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση Κικίλια για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:5921/01

Χάρτης κορωνοϊού: Πρώτη η Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5021/01

Ινδία: Πέντε νεκροί από την πυρκαγιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παρασκευής εμβολίων στον... Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:4821/01

Συλλυπητήρια ΝΔ για την απώλεια του Γ. Τζίτζη Κόμματα ,Πολιτική

17:4221/01

Κορωνοϊός: 509 κρούσματα σήμερα, 239 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:4021/01

Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Απογοήτευση και επικοινωνία με Αυγενάκη Αθλητισμός ,Πολιτική

17:3021/01

Κορωνοϊός: Μόνη «πράσινη» η Ελλάδα στον χάρτη του ECDC ΕΕ ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2521/01

Θεσσαλονίκη: Κωπηλασία με θέα τη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:2021/01

Γεωλογικό ΑΠΘ: Καταδικαστέο κάθε φαινόμενο παρενόχλησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:1021/01

Βαρτζόπουλος: Να μην επαναλάβει η Ευρώπη το περσινό σφάλμα με τον τουρισμό Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:0021/01

Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Πολιτική

16:5921/01

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Πέτσας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες ,Πολιτική

16:5021/01

Κάμαλα Χάρις: Όρκισε τρία μέλη της Γερουσίας Διεθνή

16:4421/01

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο Διεθνή

16:4021/01

Νέες επιχορηγήσεις μικρών επιχειρήσεων για δημιουργία e-shop Επιχειρήσεις

16:4021/01

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιππίνων Διεθνή

16:3521/01

Χρ. Ταραντίλης: Δεν διαταράσσεται το σχέδιο για εμβολιαστική κάλυψη Πολιτική

16:3021/01

Σέρρες: Αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

16:2021/01

ΥΠΕΞ για διερευνητικές: Δεν συζητούνται θέματα εθνικής κυριαρχίας Πολιτική

16:1021/01

Trikala School Care: eφαρμογή υποβολής αιτημάτων για τις υποδομές σχολείων Δήμοι

16:0021/01

Εμβόλια: Άγνωστο αν καλύπτουν τη «νοτιοαφρικανική» μετάλλαξη κορωνοϊού Διεθνή

15:5021/01

Κολομβία: Οι θάνατοι από Covid πλησιάζουν τους 50.000 Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:4921/01

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:4021/01

Τσακίρης: Ενισχύουμε τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων στον δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3321/01

Οριστικό: Αυξάνεται η θητεία στον στρατό ξηράς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:3021/01

ΚΥΣΕΑ: Παρατείνεται η θητεία των αρχηγών Αεροπορίας-EΛΑΣ Ελλάδα ,Πολιτική

15:2021/01

ΝΔ: Δεν υπάρχει αίτημα που να μην το υιοθετεί ο κ. Τσίπρας Πολιτική ,Σημαντικά

15:1021/01

Με το 2.10 της Λίβερπουλ και το combo της Λάτσιο Αθλητισμός

15:0321/01

Πρωτοφανείς εικόνες στα Jumbo – Άδειασαν τα ράφια (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0021/01

Κύπρος: Κατατίθεται προς ψήφιση εκ νέου ο προϋπολογισμός του 2021 Διεθνή

14:5021/01

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συνθέτες Δήμοι

14:4521/01

Στεργίου: Η παρέμβαση της κυβέρνησης βρίσκεται σε ώσμωση με την κοινωνία και την πανεπι... Πολιτική

14:4021/01

EΚΤ: Αμετάβλητη αναμένεται να διατηρηθεί η νομισματική πολιτική Οικονομία

14:3021/01

Δώρο ζωής-Γιορτή αλληλεγγύης, πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:2021/01

Μετρό: Ανοιχτός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» Κοινωνία

14:1121/01

Τουλάχιστον 28 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στη Βαγδάτη Διεθνή

14:1021/01

«Διδάγματα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και η πρόκληση της ευρωπαϊκής δημόσιας δι... Θεσσαλονίκη

14:0021/01

Λιβύη: Διοργάνωση δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα το 2021 Διεθνή

13:5521/01

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στον δήμο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

13:5021/01

Καλαμαριά: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία Θεσσαλονίκη

13:4721/01

Φωτιά κοντά σε εργοστάσιο που παρασκευάζει εμβόλια AstraZeneca Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:4521/01

Πρωθυπουργός Καναδά: Ο πρώτος ξένος ηγέτης που θα συζητήσει ο Μπάιντεν Διεθνή

13:3421/01

WATT+VOLT: Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

13:3021/01

Οικονόμου για Κουφοντίνα: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται και δεν εκβιάζεται Πολιτική

13:2721/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανεκκίνηση των δρομολογίων Λάρισας- Βόλου Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:2421/01

Θεσσαλονίκη: Πορεία φοιτητών κατά του νομοσχεδίου Κεραμέως (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1521/01

Μπάιντεν: Αρχίζει να αίρει τους φραγμούς στους μετανάστες Διεθνή

13:1421/01

Παρασκευής: Αν χαλαρώσουμε θα κινδυνεύσουμε με τρίτο κύμα (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1221/01

Γ. Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Παραιτήθηκαν 15 γιατροί – Ακολουθούν κι άλλοι Ελλάδα ,Επιστήμη ,Θέματα GR Times

13:0221/01

Ταραντίλης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης το άνοιγμα γυμνασίων – λυκείων Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:0021/01

Κ. Τσάβαλου για σεξουαλική παρενόχληση: Έχασα δουλειά επειδή είπα «όχι» Κοινωνία

13:0021/01

ΗΠΑ: Περισσότερα τα θύματα κορωνοϊού από τις απώλειες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Κορωνοϊός

12:4521/01

Νοτοπούλου: Προχειρογράφημα ο νέος ΟΕΥ Κόμματα

12:4321/01

Θεσ/νίκη: Ένταση στην φοιτητική διαμαρτυρία – Χημικά και προσαγωγές (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3921/01

Σιθωνία: Εκτροπές οχημάτων λόγω ολισθηρότητας Ελλάδα

12:3221/01

ΔΣΘ: Να ανοίξουν τα δικαστήρια Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3021/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Χρ. Ταραντίλη Ελλάδα ,Πολιτική

12:2921/01

Οι πρώτοι εμβολιασμοί στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1521/01

Κορωνοϊός: 1.433 παραβάσεις και δύο συλλήψεις σε πάνω από 67.000 ελέγχους Ελλάδα

12:0721/01

Γεωργαντάς: «Προκράτηση» για το εμβόλιο με την άυλη συνταγογράφηση (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0421/01

Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών για το νομοσχέδιο Κεραμέως Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0021/01

Μαδρίτη: Στους τέσσερις οι νεκροί από τη χθεσινή έκρηξη Διεθνή

11:5921/01

ΕΕΘ: Covid free και οι επαγγελματίες της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:5621/01

Στην Trastor ακίνητο της Τρ. Πειραιώς, αξίας 17,1 εκ. Επιχειρήσεις

11:5421/01

Χρυσοχοΐδης: Νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων – Τι αλλάζει Κοινωνία ,Πολιτική

11:4521/01

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν. Δένδια σε Τ. Μπάιντεν και Κ. Χάρις Διεθνή

11:3021/01

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Αίγυπτο Ελλάδα

11:1521/01

Εντοπίστηκε πολεμικό υλικό στη θαλάσσια περιοχή Αρετσού Χωρίς κατηγορία

11:0421/01

Μητσοτάκης: Αυτό που θα προσφέρει ένα κοινά συμφωνημένο πρότυπο ψηφιακό πιστοποιητικό ε... Πολιτική

11:0021/01

Με τη φόρμα και τη λογική Αθλητισμός

11:0021/01

Γεωργιάδης: Προσπαθούμε να κρατήσουμε βιώσιμους τους κλάδους που πλήττονται Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:4721/01

Έκρηξη σε πολυσύχναστη αγορά της Βαγδάτης με επτά νεκρούς Διεθνή

10:4521/01

Σακελλαροπούλου: Μια νέα εποχή ελπίδας για τις ΗΠΑ Ελλάδα

10:3021/01

Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν οι δράστες της αιματηρής ληστείας στη Μοναστηρίου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1521/01

Συμφωνία του Παρισιού: Η ΕΕ χαιρετίζει την επανένταξη των ΗΠΑ Διεθνή

10:0021/01

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» Κοινωνία

09:4521/01

Επαναλειτουργεί από σήμερα το σύστημα στάθμευσης «THESi» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3021/01

Μπαλί: Τουρίστες αρνητές της μάσκας τιμωρούνται με… push-ups! Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:2721/01

Μητσοτάκης στο Monocle: Θέλω να αναμορφώσω τη χώρα – Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της... Πολιτική ,Σημαντικά

09:1521/01

Βίντεο-σοκ: Γυμνός άνδρας σε αμόκ ρίχνει επιβάτη στις ράγες του μετρό Διεθνή

09:1521/01

Der Spiegel: Πώς καλωσόρισε τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν Διεθνή

09:0021/01

Βόλος: 30χρονος φέρεται να βίασε ανήλικη με νοητική αναπηρία Κοινωνία

08:5521/01

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4521/01

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Το «Μπράβο» της Διοίκησης στους εργαζόμενους Δήμοι

08:3221/01

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο Κοινωνία

08:3021/01

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Συναθρο... Κοινωνία ,Πολιτική

08:2821/01

Δερμιτζάκης: Ίσως κάποιες μεταλλάξεις «ξεφεύγουν» από το εμβόλιο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:1521/01

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Στ. Πέτσας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0021/01

Διατροφή: Τα πιο υγιεινά είδη ψωμιού που μπορείτε να επιλέξετε για το τραπέζι σας Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:4521/01

Ισχυρό το «πράσινο» brand για τα ελληνικά νησιά Ελλάδα ,Ενέργεια ,Θέματα GR Times

07:4121/01

ΗΠΑ: Την επανένταξη στη συμφωνία του Παρισιού υπέγραψε ο Μπάιντεν Διεθνή

07:3021/01

Στον «πάγο» η λειτουργία των δικαστηρίων – Πτώση 70% στον τζίρο των δικηγορικών γ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:1521/01

Οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

07:0621/01

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0521/01

Λ. Οικονόμου: Στην πρώτη γραμμή η ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων με 8.213.000 ελέγχους ... SamTimes ,Web TV ,Ελλάδα

07:0021/01

O καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ