Μετρό Θεσσαλονίκης: Φεύγει ο γερανός από την Αγία Σοφίας

Μετρό Θεσσαλονίκης: Φεύγει ο γερανός από την Αγία Σοφίας

Σύντομα θα αποτελεί παρελθόν ο γερανός που βρίσκεται για μία περίπου διετία στο νότιο τμήμα του εργοταξία του μετρό στην Αγία Σοφία, θα αποκατασταθεί το πεζοδρόμιο και θα αντικατασταθούν τα πετάσματα που ως και σήμερα κρύβουν τα καταστήματα.

Την ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Νίκος Ταχιάος, συμπληρώνοντας ότι από τη νότια πρόσβαση του σταθμού “Αγία Σοφία” θα μείνει ανοικτό μόνο το φρέαρ από το οποίο θα γίνεται η μεταφορά των μηχανημάτων που είναι απαραίτητα για τη συνέχιση των εργασιών κάτω από το επίπεδο του δρόμου.

Η ανάρτηση του κ. Ταχιάου:

“Με πολύ καλή διάθεση μου πρότειναν να φωτίσουμε με χριστουγεννιάτικο στολισμό τον γερανό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, έτσι για να φανεί κάτι θετικό στην νεκρή λόγω κορονοϊού αγορά.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι ο γερανός αυτός μετράει μέρες. Απομακρύνεται. Και το πεζοδρόμιο της Εγνατίας, στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων. Ο Δεκέμβριος και –ελπίζω – η ανοιχτή αγορά θα μας βρουν καινούργιους”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ