Μπλόκα και αλκοτέστ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Μπλόκα και αλκοτέστ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Με τα αλκοτέστ ανά χείρας περίμεναν οι άνδρες της Τροχαίας τους οδηγούς, το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, επί της οδού Κουντουριώτου, η Διεύθυνση Τροχαίας έστησε μπλόκα και σταμάτησε σχεδόν όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, εφαρμόζεται εντατικά.

Κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 21 Απριλίου, κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, με… προτεραιότητα στις παραβάσεις της υπερβολικής ταχύτητας και της οδήγησης υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 1.211 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 28.426 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.579 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι παραβάσεις που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το παραπάνω χρονικό διάστημα ανέρχονται σε 360.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top