Νέες ερευνητικές γεωτρήσεις για το Fly Over στην Περιφερειακή Οδό από σήμερα το βράδυ

Νέες ερευνητικές γεωτρήσεις για το Fly Over στην Περιφερειακή Οδό από σήμερα το βράδυ

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη (06/06/2023) έως την Πέμπτη (08/06/2023) κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 εκάστης ημέρας, θα διενεργηθούν Ερευνητικές Γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην περιοχή της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Δυτικά), στο ύψος πριν τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 Νεάπολης (ένα σημείο) και στο ύψος του Κλάδου εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία (δύο σημεία).

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακόπτεται κάθε φορά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος πριν τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (Νεάπολης) και στο ύψος του Κλάδου εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται κάθε φορά από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top