Νοσ. Παπαγεωργίου: Βρέφος 35 ημερών με κορωνοϊό (VIDEO)

Νοσ. Παπαγεωργίου: Βρέφος 35 ημερών με κορωνοϊό (VIDEO)

Ένα μωράκι μόλις 35 ημερών νοσηλεύεται από προχθές στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Το βρέφος, ένα αγοράκι, διακομίσθηκε στο “Παπαγεωργίου” πριν δύο ημέρες, εμπύρετο, από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως είπε στο GRTimes.gr o ακτινολόγος κ. Χρήστος Παπαστεργίου, το βρέφος πιθανότατα κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή.

Το βρέφος είναι ο μικρότερος σε ηλικία ασθενής με covid-19 που νοσηλεύεται στο “Παπαγεωργίου”, καθώς τα παιδιά που νοσούν με κορωνοϊό συνήθως μεταφέρονται για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο αμέσως μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής με covid είναι ένας 16χρονος. Οι συνολικά νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό είναι 65, 52 σε απλές κλίνες και 13 στη ΜΕΘ.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, στον τελευταίο δίμηνο οι νοσηλευόμενοι με covid -19 , αυξάνονται ανησυχητικά. Στη χθεσινή εφημερία έγιναν 31 εισαγωγές, όταν στις αρχές Ιουλίου ήταν σε ημερήσια βάση 2-3 και στο τέλος Ιουλίου 16-17.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top