Ο Ιγ. Καϊτεζίδης μοίρασε tablets στο Ειδικό Γυμνάσιο Κωφών και Βαρήκοων

Ο Ιγ. Καϊτεζίδης μοίρασε tablets στο Ειδικό Γυμνάσιο Κωφών και Βαρήκοων

Κοντά στα παιδιά που φοιτούν στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων στο Πανόραμα βρέθηκε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, αλλά και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου «καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021» και μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα, ενώ υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δώρισε tablets για να ενισχύσει την τηλεκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών του.

«Οι Άγιες μέρες που έρχονται είναι μία καλή αφορμή να ξεχαστούμε για λίγο, αλλά όχι να ξεχάσουμε. Το μυαλό όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα, αλλά και σε εσάς που θέλουμε να νοιώθετε ότι δεν είσαστε μόνοι σας. Σας σκεφτόμαστε και σας ενισχύουμε, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνει καλύτερη.

Διασφαλίζουμε την πρόσβαση των μαθητών μας στην τηλεκπαίδευση. Ο στόχος μας είναι να μη μείνει κανένας μαθητής και κανένα σχολείο δίχως tablet», σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καϊτεζίδης ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη και την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Ευαγγελία Σακαλή-Παρασκευοπούλου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τη διευθύντρια της μονάδας Μαρία Μιχαηλίδου, αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές με τη βοήθεια της νοηματικής «έψαλαν» τα κάλαντα στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από πρόταση του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμος προμηθεύτηκε και θα ενισχύσει με tablets όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top