Ο Σ. Θεοφάνης για το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Λιμένων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Σ. Θεοφάνης για το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Λιμένων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Λιμένων (MSc in Port & Shipping Management) που προσφέρει το CITY College, University of York Europe Campus στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο καθηγητής και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Port & Shipping Management στο CITY College, University of York Europe Campus Δρ Σωτήρης Θεοφάνης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Θεοφάνης εξήγησε, μεταξύ άλλων, τι καινούργιο «φέρνει» το νέο Πρόγραμμα των Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση της Ναυτιλίας και των Λιμένων, γιατί αξίζει να το παρακολουθήσει κάποιος και σε ποιους απευθύνεται.

Επίσης, μίλησε για τις προοπτικές καριέρας που υπάρχουν για τους απόφοιτους του προγράμματος στους τομείς της Ναυτιλίας, των Λιμανιών και της Εφοδιαστικής στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και, γενικά, στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Τέλος, αναφέρθηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση (Online Info Session) που διοργανώνει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα το CITY College την Τρίτη 22 Ιουνίου.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Σωτήρης Θεοφάνης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ