Ο ύπαρχος του Super Runner Jet στο GRTimes (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο ύπαρχος του Super Runner Jet στο GRTimes (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το παρθενικό ταξίδι της νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σποράδων πραγματοποίησε χθες το πλοίο Super Runner Jet και το GRtimes μπήκε στην καμπίνα του καπετάνιου.

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης 

«Σας καλωσορίζω στο ταχύπλοο Super Runner Jet, το νέο απόκτημα της Easy Jets, στο οποίο τηρούμε πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτή τη στιγμή από Θεσσαλονίκη προς τη Σκόπελο θα κάνουμε περίπου τρεις ώρες, από Σκιάθο – Σκόπελο στα 40 λεπτά από Σκιάθο για Αλόννησο περίπου στα 25 λεπτά” αναφέρει στο GRTimes ο ύπαρχος του πλοίου Κωνσταντίνος Νικολάου.

Και προσθέτει: “Το ταχύπλοο είναι χωρητικότητας 800 ατόμων. Είναι η πρώτη φορά βέβαια, που υπάρχει σύνδεση από Μαντούδι προς Θεσσαλονίκη και μετά από πολλά χρόνια υπάρχει η σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη προς τις Σποράδες. Εκτός από κόσμο παίρνουμε και πολλά οχήματα, περίπου 140 ΙΧ».

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου αναχώρησε σήμερα για Σποράδες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε ερώτηση του GrTimes για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται στην εναρκτήρια ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδες, ο κ. Νικολάου απάντησε: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Προσωπικά είμαι πρώτη φορά σε αυτή τη γραμμή. Η Θεσσαλονίκη έχει πολύ τουρισμό και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μπορεί να δουλέψει αρκετός κόσμος. Ειδικότερα οι Σποράδες, αλλά και γενικά η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να πάει πολύ καλά στο κομμάτι του τουρισμού».

Νωρίτερα, την ευκαιρία να συζητήσει για λίγο με τον ύπαρχο είχε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ευχήθηκε στο πλήρωμα “καλά ταξίδια”.

Δείτε φωτογραφίες: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top