ΟΑΣΘ: Αλλαγή σκυτάλης στον Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «ο Ηρακλής»

ΟΑΣΘ: Αλλαγή σκυτάλης στον Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «ο Ηρακλής»

Αλλαγή διοίκησης στον Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών «ο Ηρακλής», ο οποίος εκμισθώνει στον ΟΑΣΘ τα ακίνητα στα οποία στεγάζονται τα γραφεία, τα αμαξοστάσια και τα συνεργεία του Οργανισμού και έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο της κρατικής διοίκησης του ΟΑΣΘ.

Στις εκλογές της 23ης Μαΐου για εκλογή νέας διοίκησης, η παράταξη «Συνεργασία για τον Ηρακλή» που υποστηρίχθηκε από το Σωματείο «Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ» σημείωσε σημαντική νίκη έναντι του παράταξης «Μέτοχοι ΟΑΣΘ-Νέα Εποχή» που υποστηρίχθηκε από την ηγεσία και τα μέλη των παλαιών διοικήσεων του Συνεταιρισμού και του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα η «Συνεργασία για τον Ηρακλή» επέτυχε για το διοικητικό συμβούλιο ποσοστό 72% (έναντι 28%) και για το Εποπτικό Συμβούλιο ποσοστό 82,4% (έναντι 17,6%). Κατόπιν τούτου, αποκτά εκ νέου τον έλεγχο του διοικητικού και του εποπτικού συμβουλίου του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» ΣΥΝ.Π.Ε.

Έτσι, πρόεδρος ανέλαβε ο Γιώργος Σταματίου και οι υπόλοιπες θέσεις είναι: Παναγιώτης Δαμιανός (αντιπρόεδρος), Πρόδρομος Σβολιαντόπουλος (γενικός γραμματέας), Αντώνιος Μουχλής (ταμίας) και μέλη: Ελευθέριος Γούτσης, Γεώργιος Μάνος, Χαρίκλεια Στεφανίδου-Ζαφειρίου, Ανδρέας Ταγαράκης και Αντώνιος Τοπτσίδης

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ