ΟΑΣΘ- Εργαζόμενοι: Προεδρείο συνεργασίας στο ΣΕΟΑΣΘ- πρόεδρος ο Γ. Δήμκας

ΟΑΣΘ- Εργαζόμενοι: Προεδρείο συνεργασίας στο ΣΕΟΑΣΘ- πρόεδρος ο Γ. Δήμκας

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

«Ενότητα» και «Δρομέας», στη βάσει προγραμματικής συμφωνίας, έδωσαν τα χέρια και συγκρότησαν το προεδρείο του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, με τον συνδικαλιστή της «Ενότητας», Γιάννη Δήμκα, να επανεκλέγεται πρόεδρος.

Στο 9μελές προεδρείο του ΣΕΟΑΣΘ, η «Ενότητα» μετέχει με έξι μέλη και ο «Δρομέας» με τρία, όσα δηλαδή εξασφάλισαν στις εκλογές της 11ης και 12ης Ιανουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του 17μελούς δ.σ. του συνδικάτου, είναι από τις παρατάξεις «ΔΑΣ» – 3, «ΟΔΕΟ Μέτοχοι»-3 και «ΔΑΚΕ ΟΑΣΘ»-2.

Πρόεδρος, Γιάννης Δήμκας (Ενότητα). Α’ Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Ουλούκης ( Δρομέας). Β’ Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Αγγελούδης ( Ενότητα). Γενικός Γραμματέας, Αλέξης Γεωργιάδης ( Ενότητα). Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Ασλάνογλου (Δρομέας). Ταμίας, Χρήστος Παυλίδης ( Ενότητα). Οργανωτικός Γραμματέας, Παναγιώτης Χρήστογλου(Ενότητα). Έφορος, Αθανάσιος Πρωτόγερος (Δρομέας). Υπεύθυνος Τύπου, Αθανάσιος Zάχος ( Ενότητα).

Στα μέλη του δ.σ. από τη “ΔΑΣ” μετέχουν οι: Νικήτας Τσαρίδης, Στυλιανός Τζαμπάζης, και Κωνσταντίνος Ηλιού. Από την “ΟΔΕΟ- Μέτοχοι” μετέχουν οι: Κωνσταντίνος Μοσχοβόπουλος, Αντώνιος Τζανίδης και Χρήστος Νάνος. Από την “ΔΑΚΕ ΟΑΣΘ” μετέχουν οι Νικόλαος Κορίτσης και Ευστάθιος Ουρεϊλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ΔΑΣ», παράταξη προσκείμενη στο ΠΑΜΕ, παρότι δεύτερη σε αριθμό ψήφων μετά την «Ενότητα» και με τρεις έδρες στο νέο δ.σ., κρατήθηκε εκτός του προεδρείου του ΣΕΟΑΣΘ.

Οι πρόσφατες εκλογές, ήταν εκλογές ανατροπών για το ΣΕΟΑΣΘ, καθώς μειώθηκε η δύναμη της επί χρόνια κυρίαρχης “Ενότητα”, κατέβηκαν δύο νέες παρατάξεις, η “ΟΔΕΟ Μέτοχοι” και η “ΔΑΚΕ ΟΑΣΘ”, που μπήκαν στο νέο δ.σ. , ενώ επέστρεψε με τρεις έδρες η “ΔΑΣ”, παράταξη προσκείμενη στο ΚΚΕ.

ΣΕΟΑΣΘ: Τελικά ποιός είναι ο νικητής των εκλογών στο Συνδικάτο;

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top