ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις σε διαδρομές λεωφορείων

ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις σε διαδρομές λεωφορείων

Λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ τροποποιούν τη διαδρομή τους λόγω έργων στην Λεωφόρο Στρατού την Κυριακή 5 Ιουλίου από τις 06:00 έως τις 18:00 το απόγευμα.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την Κυριακή θα υπάρξει πλήρης αποκλεισμός της Λ. Στρατού, από Καυταντζόγλου έως Αγίας Τριάδος, λόγω έργων ανακατασκευής οδοστρώματος από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αναμένεται να προκληθούν στη διεξαγωγή της αστικής συγκοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θα απαιτηθεί η εκτροπή διαδρομής πολλών και σημαντικών λεωφορειακών γραμμών με αποτέλεσμα την πρόκληση καθυστερήσεων. Ωστόσο, επειδή οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας της Λ. Στρατού ο ΟΑΣΘ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Οι τροποποιήσεις που θα εφαρμοστούν αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά:

• Οι γραμμές Νο 10, 11, 31 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ. Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα –Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή.

• Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Εγνατία – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

• Οι γραμμές Νο 33 και 39 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ. Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα – Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

• Οι γραμμές Νο 10, 11, 58 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Αλ. Παπαναστασίου – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

• Η γραμμή Νο 31 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

• Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή:Σόλωνος – Μ. Μπότσαρη – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top