OΛΘ: Dry port στη Σόφια, βορειοελλαδικά λιμάνια και σχέδια ανάπτυξης

OΛΘ: Dry port στη Σόφια, βορειοελλαδικά λιμάνια και σχέδια ανάπτυξης
Άννη Καρολίδου

Πολύ κοντά στη δημιουργία dry port στη Βουλγαρία, στα περίχωρα της Σόφιας, βρίσκεται η ΟΛΘ Α.Ε., με τη νέα διοίκηση να βάζει σε υλοποίηση ένα πολυσυζητημένο σχέδιο κι’ έχοντας ήδη δείξει, με τη συμμετοχή της στους διαγωνισμούς ιδιωτικοποίησης των ΟΛΑ, ΟΛΚ και ΟΛΗΓ,  ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει μεγαλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές στην αγορά της βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η ΟΛΘ Α.Ε., αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το μέγεθος του και την οργάνωση που η Εταιρεία διαθέτει, διεκδικεί μερίδιο από τις αναπτυξιακές προοπτικές των βορειοελλαδικών λιμανιών εκτιμώντας ότι το locality του ΟΛΘ θα προσελκύσει συνεργασίες.

Τον Ιανουάριο του 2021, το έργο του 6ου προβλήτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. είναι αισιόδοξη για την έκβαση του διαγωνισμού για το πλέον σημαντικό έργο υποδομής στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δηλαδή της επέκτασης του 6ου προβλήτα. Ο ΟΛΘ άνοιξε ταχύτητα και ο διαγωνισμός, αρχές Σεπτεμβρίου πέρασε στη δεύτερη φάση της κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τέλη Ιανουαρίου, θα έχει συμβασιοποιηθείτο έργο το οποίο θα πρέπει να  κατασκευαστεί και να παραδοθεί σε μία τριετία, δηλαδή τέλη 2023- αρχές 2024.

Το έργο είναι εντός χρονοδιαγράμματος και η διοίκηση της Εταιρείας είναι αισιόδοξη  από το γεγονός της συμμετοχής έξι ισχυρών υποψηφίων σχημάτων.  Σύμφωνα με πηγές κοντά στη διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε., θα δοθεί  μία μικρή παράταση 20 ημερών,  ως την 1η Δεκεμβρίου,  για την κατάθεση των προσφορών κι’ αυτό επειδή ζητήθηκε από υποψηφίους επενδυτές.

Οι ιδιώτες – μέτοχοι πλειοψηφίας της ΟΛΘ Α.Ε. (SEGT) είναι διατεθειμένοι , εάν χρειαστεί, να υπερβούν τις υποχρεωτικές επενδύσεις των 180 εκατ. ευρώ εντός 7ετίας, όπως ορίζει η σύμβαση που υπέγραψαν με το ελληνικό δημόσιο, προκειμένου να αυξηθούν περαιτέρω οι τεχνικές προδιαγραφές του έργου του 6ου προβλήτα.

Με την επέκταση του ‘6ου’ , θα τριπλασιαστεί το capacity του λιμένα, με τον ΟΛΘ έτσι να καθίσταται ένα διεθνές λιμάνι.

Παράλληλα με το μεγάλο διαγωνισμό για τον 6ο προβλήτα, εξελίσσονται και τα υπόλοιπα τμήματα του επενδυτικού προγράμματος της Εταιρείας.

Master Plan και αξιοποίηση διατηρητέου

Σε τούτη τη φάση ολοκληρώνεται και η αναθεώρηση του master plan κυρίως ως το προς το μέρος που αφορά τις χρήσεις της χερσαίας έκτασης του λιμένα. Ιδιαίτερα απασχολεί ο τρόπος αξιοποίησης του μεγάλου  διατηρητέου κτιρίου του επιβατικού σταθμού. Στόχος της διοίκησης ειδικά για το διατηρητέο , είναι η ανάδειξη του κτιρίου, αλλά  με ένα βιώσιμο χρηματοοικονομικά σχέδιο. Σημειωτέον ότι ο ΟΛΘ περιμένει ως το τέλος τους έτους, την πρόταση της ολλανδικής μελετητικής εταιρείας που έχει αναλάβει την αναθεώρηση του master plan.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. προσπαθεί να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους που μπορούν να εξασφαλισθούν για την υλοποίηση έργων και τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού, όπως π.χ. με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το περιβάλλον και την προστασία του, την παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα. ΄

Εσωτερική αναδιοργάνωση του ΟΛΘ

Πολύ σημαντική θεωρείται από τη διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. η εσωτερική αναδιοργάνωση της Εταιρείας ώστε το λιμάνι να αποκτήσει σύγχρονες εσωτερικές δομές λειτουργίας. Συνεχίζεται δε, η αξιολόγηση των διοικητικών δομών και όπου απαιτείται θα γίνονται παρεμβάσεις.

Πέραν αυτού, ο ΟΛΘ ακολουθεί μία πολιτική εξωστρεφή τόσο ως προς τους stakeholders, τους φορείς των παραγωγικών τάξεων αλλά και την κεντρική εξουσία με σκοπό να καταστεί αντιληπτή η βαρύτητα της παρουσίας του στη λιμενική βιομηχανία και την οικονομική ζωή της χώρας.

Στην νέα αγορά των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας

Η ΟΛΘ ΑΕ ήδη δήλωσε παρούσα στην πρώτη φάση των διαγωνισμών που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση των λιμένων της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης, ο ΟΛΘ συμμετέχει αυτοτελώς στους διαγωνισμούς για την ιδιωτικοποίηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας,  γιατί έχει την τεχνογνωσία και την οικονομική αυτονομία για να το πράξει, εν κατακλείδι επειδή πληροί τους όρους του διαγωνισμού.

Μάλιστα όπως επισημάνθηκε στο GRTimes.gr,  στην απόφαση συμμετοχής στους διαγωνισμούς, συνετέλεσε καθοριστικά η εκτίμηση ότι η ιδιωτικοποίηση του άξονα των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας, θα δημιουργήσει μία νέα αγορά στην οποία ο ΟΛΘ θα παίξει ένα πολύ κεντρικό ρόλο ως το μεγαλύτερο λιμάνι της περιοχής.

Στο πλαίσιο δημιουργίας αυτής της νέας αγοράς, θα προκύψουν ευκαιρίες για συνδυαστικές ενέργειες προς όφελος όλων.  Αυτή η win-win προοπτική μπορεί να επιτευχθεί με την απόκτηση μετοχικών μεριδίων ή υποπαραχώρησης, όπως ισχύει για την περίπτωση του ΟΛΚ, αλλά και μέσω συμβάσεων συνεργασιών. Έτσι π.χ. θα μπορεί να αξιοποιηθεί η μεταφορά φορτίων με Ro-Ro του λιμανιού της Ηγουμενίτσας ή, στην περίπτωση της Καβάλας, να αξιοποιηθεί ο «Φίλιππος Β’», το εμπορικό λιμάνι,  αν εξαντλήσει ο ΟΛΘ το capacity που έχει στο χύδην φορτίο.

Locality και πιθανές συνεργασίες

Η διοίκηση του ΟΛΘ φέρεται να πιστεύει πως θα δεχτεί προτάσεις συνεργασίας από τους υπολοίπους υποψηφίους, ακόμη και αν τα σχήματα που διεκδικούν τα τρία αυτά λιμάνια πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής που θέτει ο διαγωνισμός.

Το να  διαθέτει ένα σχήμα τεχνογνωσία στο port management και το forwarding, δεν αρκεί, εκτιμούν στον ΟΛΘ.  Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι στην περιοχή, έχει το locality και μπορεί έμπρακτα, με όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, πρακτικά να βοηθήσει άλλους ενδιαφερoμένους. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται πολύ πιθανή η κατάθεση προτάσεων συνεργασίας.

Ο ΟΛΘ, που επιτέλους περνάει στην υλοποίηση του σχεδίου για ανάπτυξη στις Βαλκανικές χώρες με τη δημιουργία dry ports, θα μπορεί αποκτώντας «βάση/βάσεις» σε άλλα βορειοελλαδικά λιμάνια, να τα χρησιμοποιεί ως διαύλους για τη διακίνηση φορτίων, όπου εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες του.

Η δημιουργία dry ports δεν εξαντλείται στη Βουλγαρία αλλά σε τούτη τη φάση, όλο το βάρος διοίκησης και εργαζομένων έχει πέσει στην επίσπευση του διαγωνισμού επέκτασης του 6ου προβλήτα, του σημαντικότερου έργου από το επενδυτικό πρόγραμμα του λιμανιού.

Μετά από ένα θετικό πρώτο εξάμηνο το 2019 και σε συνθήκες πανδημίας, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις εμπορευματικές ροές και το διεθνές εμπόριο, η ΟΛΘ Α.Ε. επιταχύνει ρυθμούς στο επενδυτικό της πρόγραμμα και επιδεικνύει αποφασιστικότητα στην επέκταση της ακτίνας επιρροής του λιμένα Θεσσαλονίκης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:5025/01

Εξιτήριο για τον 27χρονο που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα Κοινωνία

18:4825/01

Πάνω από 16.000 άτομα εμβολιάζονται καθημερινά στην Ελλάδα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3225/01

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο – Κλειστή η Σκουφά Κοινωνία

18:3025/01

Μακρόν: Γίνονται κινήσεις για τον καλύτερο έλεγχο της πανδημίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:2625/01

Μητσοτάκης – Παρλί: Στόχος η περιφρούρηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της σ... Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

18:2025/01

Θεοδωρίδου: Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ο εμβολιασμός για πάνω από 70.000 άτομα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2025/01

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση για καλλιτέχνες Αθλητισμός ,Δήμοι

18:1025/01

Κικίλιας – Πατούλης: Σχέδιο για συμμετοχή ιδιωτών γιατρών στους εμβολιασμούς Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0025/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5625/01

Χάρτης κρουσμάτων: Αύξηση στην Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5025/01

Έρευνα: Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι Διεθνή

17:4625/01

ΕΔΑΘΕΣΣ: Τροφοδότηση της νέας Πρότυπης και Καινοτόμου Επιχειρηματικής Μονάδας Αλουμινίο... Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

17:4025/01

ΣΥΡΙΖA: Πλαστή εικόνα ότι πανδημία – εμβολιασμοί είναι υπό έλεγχο Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:3725/01

Κορωνοϊός: 436 κρούσματα σήμερα, 286 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3025/01

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:2725/01

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες Ελλάδα

17:2025/01

Πεντάγωνο: Έπεσαν οι υπογραφές για τα Rafale Πολιτική

17:1625/01

Γηροκομείο Αμαρουσίου: Ανησυχία για διασπορά του νέου στελέχους κορωνοϊού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:1025/01

Ανακαλύφθηκε ασυνήθιστο αστρικό σύστημα με έξι ήλιους και έξι εκλείψεις Επιστήμη

17:0025/01

Συντάξεις: Παράταση στην καταβολή αναπηρικών – Ποιοι έχουν προτεραιότητα Κοινωνία ,Οικονομία

16:5025/01

Κορωνοϊός: Ταξιδιωτικές απαγορεύσεις με εντολή Μπάιντεν Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:4025/01

Την προσεχή Πέμπτη το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο Αθλητισμός ,Πολιτική

16:3425/01

Σεισμική δόνηση στη Ζάκυνθο Κοινωνία

16:3225/01

Θεσ/νίκη – Κορωνοϊός: Τουλάχιστον 10 κρούσματα στο Στρατόπεδο Νταλίπη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:3025/01

ΗΠΑ: Ο Μπέρνι Σάντερς διασκεδάζει με την εμφάνισή του στην ορκωμοσία Διεθνή

16:2325/01

Μητσοτάκης στο World Economic Forum: Ακούμε τους ειδικούς – Παίρνουμε νωρίς αποφά... Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2025/01

ΠΚΜ: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτ... Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

16:1525/01

Νέος πρόεδρος του ΕΚΕΤΑ ο δρ. Δημήτριος Τζοβάρας Επιστήμη ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

16:1025/01

Συνάντηση Καλαφάτη με την Elizabeth K. Lee Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

16:0725/01

Σεξουαλική παρενόχληση δημοσιογράφων από γιατρό – Τι αποκαλύπτεται στο GRtimes Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Υγεία

16:0025/01

Διερευνητικές: Τα θέματα που έθεσε η Τουρκία – Στην Αθήνα ο επόμενος γύρος Πολιτική ,Σημαντικά

15:5025/01

Γεωργιάδης για συνωστισμό: Έχουμε σχέδιο εάν χρειαστεί Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4025/01

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κουτάλα – Απαγορεύεται η επαφή με τρόφιμα Κοινωνία

15:4025/01

Οι τράπεζες έριξαν το ΧΑ στις 756 μονάδες Οικονομία

15:3025/01

Τρίμηνη παράταση καταβολής για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και επίδομα στέγασης Κοινωνία ,Πολιτική

15:2025/01

Κέρκυρα: Πτώσεις δέντρων λόγω κακοκαιρίας Κοινωνία

15:1725/01

Στο Πεντάγωνο η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας για την υπογραφή προμήθειας των Rafale Πολιτική

15:1125/01

Μητσοτάκης: Οι τομείς του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για... Θέματα GR Times ,Πολιτική

15:1025/01

ΑΠΘ: Ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός του ΕΛΚΕ από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

15:0025/01

Ανακοίνωσε δημιουργία κέντρου για την κλιματική αλλαγή η Λαγκάρντ Διεθνή

14:5025/01

Παράταση καταβολής ΦΠΑ για αλκοολούχα Οικονομία

14:4825/01

Ταραντίλης: Η διαδικασία εμβολιασμού γίνεται βάσει των επιβεβαιωμένων παραδόσεων Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:4025/01

«Παπαγεωργίου»: Διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας μητρότητας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Υγεία

14:3625/01

Επιμελητήριο Πιερίας: Οι επιχειρήσεις στο επίκεντρο έρευνας Επιχειρήσεις

14:3025/01

Μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΑΘ Δήμοι ,Κοινωνία

14:2025/01

Ηλιόπουλος: Όμηρος του Σαμαρά ο Μητσοτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:1025/01

Το κόσμημα περιμένει τον τουρισμό για να λάμψει ξανά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

14:0525/01

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας Πολιτική ,Σημαντικά

14:0025/01

Μπάιντεν και Μακρόν ενισχύουν τις διμερείς τους σχέσεις Διεθνή

13:5825/01

Προφυλακίστηκε ο πυρομανής της Ν. Ευκαρπίας Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:5125/01

Δερπάνης: Εξετάσεις και πιστοποίηση στα… χρόνια του κορωνοϊού (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:5125/01

Σωματείο BARECA: Να ανοίξει άμεσα η εστίαση Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:5025/01

Δ. Βοΐου για διόδια Σιάτιστας: Το πιο ακριβό χιλιόμετρο στην Ευρώπη Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

13:4525/01

Θεσ/νίκη: Έφτυσε αστυνομικούς αντιστεκόμενος τη σύλληψη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3025/01

Διαδικτυακές βραβεύσεις της Αγοράς από MEGA Brokers Επιχειρήσεις

13:1525/01

Βιασμός 11χρονης: Την Πέμπτη η απολογία του προπονητή Κοινωνία

13:1425/01

Συναγερμός στη Βουλή: Βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:1125/01

Βασιλειάδης: Το νομοσχέδιο Κεραμέως με τα… μάτια των φοιτητών (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:0025/01

Τι άλλο μπορεί να δικαιολογήσει ο κορωνοιός; Άποψη ,Άρθρα

12:4925/01

Ταραντίλης: Καμία συζήτηση δεν αφορά την εθνική κυριαρχία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Πολιτική

12:4525/01

Μαρούσι: Συναγερμός σε γηροκομείο με δεκάδες κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4025/01

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια σε δικηγορικό γραφείο (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3025/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Μεταφορά ευάλωτων πολιτών σε εμβολιαστικά κέντρα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3025/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Χρ. Ταραντίλη Πολιτική

12:2425/01

Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων της Blink στα Praktiker Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

12:1525/01

Ρωσία και σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας στο τραπέζι για τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:1125/01

Τηλεφωνική συνομιλία πρωθυπουργού με τη Λιθουανή ομόλογό του Πολιτική

12:0625/01

ΜΒΠ: Σειρά δράσεων ενάντια στο ν/σ του ΥΠΠΟ ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

12:0525/01

Πιερρακάκης: Δεν θα μπει «κόφτης» στα SMS Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

12:0025/01

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη για εμπόριο κάνναβης και κοκαΐνης Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:5525/01

UNICERT COLLEGE: Ο νέος εκπαιδευτικός φορέας Παιδεία

11:4125/01

ΑΠΘ – Θεσσαλονίκη: Φοιτητές απέκλεισαν το κτίριο του ΕΛΚΕ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:3725/01

Κώτσης: Πρώιμη πρόσβαση στο «φάρμακο Τραμπ» επιδιώκει το «Παπαγεωργίου» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:3025/01

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο» – Σεμινάριο μέσω Webex για γονείς και εκπαιδευτικούς Δήμοι

11:2925/01

Ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας Διεθνή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

11:1525/01

Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας από νηπιαγωγούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0025/01

Ρωσία: Το Κρεμλίνο κατηγορεί τις ΗΠΑ για «παρέμβαση» σε εσωτερικές υποθέσεις Διεθνή

10:5325/01

Διπλό κινήτρου στη Βραζιλία και ποιότητας στην Ιταλία Αθλητισμός

10:4625/01

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Πρόγνωση ΕΜΥ Κοινωνία ,Σημαντικά

10:4525/01

Pfizer: «Επιστρέφουν στα συμφωνηθέντα οι παραδόσεις εμβολίων στην Ιταλία» Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:4325/01

Μάρδας: Επιστροφή στο… σπίτι της Α’ Θεσσαλονίκης Κόμματα

10:3025/01

ΗΠΑ: Θάνατος ατόμου μετά τον εμβολιασμό για κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1525/01

Κύπρος – Κορωνοϊός: Σύσκεψη για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

10:1525/01

Στην Αθήνα σήμερα η Γαλλίδα υπ. Άμυνας για την προμήθεια των 18 Rafale Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:0925/01

B.Α.Τ.: Κορυφαίος εργοδότης για το 2021 Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:0025/01

Ψηφιακοί Περίπατοι στην Πόλη από την Χ.Α.Ν.Θ. & ΕΛΛΕΤ/ΠΘ ΡΟΤΟΝΤΑ Θεσσαλονίκη

09:5725/01

Βιασμός 11χρονης: Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας Κοινωνία ,Σημαντικά

09:4525/01

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζουν σήμερα οι πληρωμές Κοινωνία ,Οικονομία

09:3025/01

ΑΠΘ: Αποκλεισμός του ΕΛΚΕ από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2525/01

Σύψας: Επικίνδυνο να παραμείνει η αγορά ανοιχτή με τέτοιες εικόνες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1725/01

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Κοινωνία ,Περιφέρειες

09:1625/01

Βιβλίο για τα συμπόσια στην αρχαία Αθήνα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτισμός

09:1525/01

Καρποί Macadamia: Ποια τα πολύτιμα διατροφικά τους οφέλη; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:0725/01

Ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς αυταπάτες! Άποψη ,Άρθρα

09:0025/01

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Ν. Δένδιας Πολιτική

08:5825/01

Βιασμός 11χρονης: Στον Πειραιά ο προπονητής ιστιοπλοΐας Κοινωνία

08:4525/01

Γώγος: Ανησυχία για τις μεταλλάξεις – Αναγκαίος ο μαζικός εμβολιασμός Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3325/01

Τροχαίο ατύχημα στη Θεσ/νίκη – Σύγκρουση τριών οχημάτων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:3025/01

Τι αλλάζει από σήμερα στις μετακινήσεις με ταξί και οχήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:1525/01

Το έργο της Έφης Συκιώτη στο GRTimes.gr Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

08:0025/01

Αψηφώντας τις απειλές Άρθρα

07:5025/01

Φιλοξενία – Εστίαση: Στον «πάγο» βασικοί κλάδοι του τουρισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:4525/01

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» 5.400 ευρώ και μία σύλληψη για κορωνοπάρτι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:4025/01

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Παιδεία

07:3025/01

ΟΑΣΘ: Πως θα πάρει ακόμη 270 λεωφορεία Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1525/01

Επανέναρξη διερευνητικών επαφών με έντονες κόκκινες γραμμές Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:0525/01

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0025/01

Ο καιρός για σήμερα, Δευτέρα σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ