ΟΛΘ: Αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων- πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΟΛΘ: Αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων- πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

Η ΟΛΘ Α.Ε. προχωράει στην αξιοποίηση κτιριακών της εγκαταστάσεων, υφιστάμενων αλλά και νέων κτιρίων που πρόκειται να κατασκευασθούν, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  καλεί πελάτες της και μη, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διατυπώσουν ένα αρχικό, φυσικά μη δεσμευτικό ενδιαφέρον, για εγκαταστάσεις που θα αφορούν αποθηκεύσεις , logistics και εν γένει διαχείριση εμπορευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι χώροι, υφιστάμενοι και όσοι μελλοντικά θα κατασκευαστούν, βάσει των αναγκών της αγοράς και των πελατών, θα έχουν τις εξής συγκεκριμένες χρήσεις:

-Aποθηκευτικές εγκαταστάσεις (ξηρού φορτίου, υγρού φορτίου, ψυχόμενων προϊόντων κ.ο.κ.)

-Εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών logistics προς τρίτους (3PL)

-Eγκαταστάσεις κέντρου διανομής αποθηκευτικής χρήσης.

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στο site της OΛΘ Α.Ε., δεν αναφέρονται οι υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις που είναι προς εκμίσθωση- αξιοποίηση, αλλά όπως εκτιμά το GRTimes.gr, oι προς διάθεση υφιστάμενες αποθήκες δεν πρέπει να ξεπερνούν σε εμβαδό τις 5.000 τ.μ.

Επιδίωξη της διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε., είναι, με την παρούσα πρόσκληση να διερευνήσει τις ανάγκες των πελατών της σε κτιριακές υποδομές, εντός της χερσαίας ζώνης του Λιμένα.

Σημειωτέον ότι εντός του ΟΛΘ, τόσο εντός Ελεύθερης Ζώνης όσο και εκτός, υπάρχουν 32 αποθήκες, συνολικής επιφανείας περίπου 80.000 τ.μ., από τις οποίες οι περισσότερες είναι εκμισθωμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι – νομικά ή και φυσικά πρόσωπα- θα πρέπει να εκδηλώσουν το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον τους, μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 μ.μ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ