Ωραιόκαστρο: Με παραμυθένιες παραστάσεις «ζωντάνεψαν» οι τοίχοι του 5ου Νηπιαγωγείου

Ωραιόκαστρο: Με παραμυθένιες παραστάσεις «ζωντάνεψαν» οι τοίχοι του 5ου Νηπιαγωγείου

Πολύχρωμες παραστάσεις από παραμύθια στολίζουν τους τοίχους του 5ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου.

Οι μικροί μαθητές συμμετείχαν στη δράση «Μαζί με τα παιδιά, αλλάζουμε τον κόσμο», που υλοποιείται με πρωτοβουλία της Ευαγγελίας Δρόσου, προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι μαθητές έπιασαν τα πινέλα, πήραν μπογιές και ζωγράφισαν τους τοίχους του Νηπιαγωγείου με την καθοδήγηση της εικαστικού, Ειρήνης Σταλίδη και με τη βοήθεια των νηπιαγωγών οι τοίχοι μεταμορφώθηκαν, «ζωντάνεψαν» με πολύχρωμες και χαρούμενες παραμυθένιες παραστάσεις.

Για την προμήθεια των χρωμάτων και των πινέλων μερίμνησε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

«Τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική εκφράζουν όσα αισθάνονται, κοινωνικοποιούνται καλλιεργούν τα ταλέντα τους και αξιοποιούν δημιουργικά τη φαντασία τους. Τα παιδιά χαίρονται που συμμετέχουν στη δράση ”Μαζί με τα παιδιά, αλλάζουμε τον κόσμο”, κάτι που μας ωθεί να συνεχίσουμε και σε άλλα σχολεία του δήμου μας», τονίζει η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ