ΠΑΜΑΚ: «Η πανδημία θα αλλάξει των κόσμο;»

ΠΑΜΑΚ: «Η πανδημία θα αλλάξει των κόσμο;»
Θεσσαλονίκη   | 11/05/2020 | 22:50

Η ύφεση που ακολουθεί την πανδημία του κορωνοϊού δεν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την παγκόσμια οικονομία, καθώς ο κόσμος έχει γνωρίσει πέντε υφέσεις από τη βιομηχανική επανάσταση.

Για να ξεπεραστεί, όμως, απαιτούνται παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αν και είναι νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ως προς τις επιπτώσεις της πανδημίας. Αυτές είναι μερικές από τις επισημάνσεις που διατυπώθηκαν από 26 καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πλαίσιο του πενθήμερου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων με τίτλο «Το ΠΑΜΑΚ συζητά: Η πανδημία θα αλλάξει τον κόσμο;», που πραγματοποιήθηκαν από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, μέσω τηλεδιασκέψεων.

Τις συζητήσεις παρακολούθησαν εξ αποστάσεως συνολικά 1.300 χρήστες του διαδικτύου, συμμετέχοντας με ερωτήσεις και παρατηρήσεις. Οικονομία, διεθνές περιβάλλον, πολιτισμός και δημιουργία, τεχνολογία, καινοτομία, εκπαίδευση και επικοινωνία, δίκαιο, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα και διακρίσεις αποτέλεσαν τη θεματολογία των συζητήσεων.

«Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με τις δικές του δυνάμεις, προσεγγίζει επιστημονικά εξαιρετικά επίκαιρα και φλέγοντα ζητήματα, εκθέτει τους προβληματισμούς του, ακούει και συζητά», δήλωσε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, καθ. Στέλιος Κατρανίδης.

«Τι δείχνει το παρελθόν»

Στο ερώτημα «η πανδημία θα αλλάξει τον κόσμο;» επιχείρησαν να απαντήσουν οι καθηγητές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Γιώργιος Τσιότρας, Οικονομικής Ιστορίας Λευτέρης Τσουλφίδης, Συγκριτικής Πολιτικής Νίκος Μαραντζίδης, Ψυχιατρικής Γρηγόρης Σίμος, και Διεθνών Σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης.

Αναφερόμενος στους κλάδους της οικονομίας που ωφελήθηκαν και αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από τη κρίση του κορονοϊού, ο κ. Τσιότρας επισήμανε ότι καταγράφηκαν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, στη διαχείριση εταιρικών κεφαλαίων, αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς, μη τήρηση συμφωνιών και αναταραχή στις χρηματαγορές.

Στις πέντε υφέσεις που έχουν συμβεί από τη βιομηχανική επανάσταση αναφέρθηκε ο κ. Τσουλφίδης επισημαίνοντας ότι η σημερινή δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και πως για το ξεπέρασμά της είναι αναγκαία μια καινοτομία μεγάλης κλίμακας, προτείνοντας αύξηση των δημοσίων επενδύσεων και της ρευστότητας, επανασχεδιασμό της αγροτικής παραγωγής και του τουρισμού, χρηματοδότηση της βασικής έρευνας και εξωστρέφεια στην εκπαίδευση.

«Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις επιπτώσεις της πανδημίας», εκτίμησε ο κ. Μαραντζίδης, μιλώντας για πεδίο αβεβαιότητας ως προς την κατεύθυνση που θα πάρουν τα πράγματα, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι η Ισπανική Γρίπη του 1918, φαινόμενο ανάλογο του σημερινού, πολύ σύντομα ξεχάστηκε από τους περισσότερους λαούς που είχαν πληγεί.

Η δυσανεξία στην αβεβαιότητα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι άνθρωποι, περισσότερο από τους άλλους, είναι καθοριστικός παράγοντας αύξησης του άγχους και της ανησυχίας και αυτό επιτείνεται από καταστάσεις έντονης αβεβαιότητας όπως η σημερινή, επισήμανε ο κ. Σίμος. Σε περίοδο νομισματικής παγκοσμιοποίησης κάθε κράτος αντιμετώπισε την κρίση με τον δικό του τρόπο, τις περισσότερες φορές χωρίς επιτυχία, κάτι για το οποίο οι πολίτες τους θα αναζητήσουν ευθύνες, ανέφερε ο κ. Κουσκουβέλης, σημειώνοντας ότι στο δίλημμα ασφάλεια της υγείας ή οικονομία, οι επιλογές να μην προκαλέσουν μεγαλύτερες απώλειες.

«Μύθοι που καταρρίπτονται και ιδιαιτερότητες των ελληνικών πόλεων»

Οικονομολόγοι συζήτησαν για τις «Οικονομικές επιπτώσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο» και συγκεκριμένα η επ. καθηγήτρια Ρεβέκκα Χριστοπούλου, ο επ. καθηγητής Λευτέρης Φιλιππιάδης, ο αν. Καθηγητής Θεόδωρος Παναγιωτίδης, ο καθηγητής Χρήστος Νίκας και ο καθηγητής Στέλιος Φουντάς.

Η αρχική εντύπωση ότι η επιδημία πλήττει εξίσου πλούσιους και φτωχούς φαίνεται ότι καταρρίπτεται, σύμφωνα με την κ. Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο «κεφάλαιο υγείας», συνήθως υψηλότερο στις οικονομικά ισχυρότερες ομάδες. Στην κοινωνική αποστασιοποίηση ως δημόσιο αγαθό αναφέρθηκε ο κ. Φιλιππιάδης, ενώ παρουσίασε τις διαφορές μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας στον τρόπο αντιμετώπισης, υπογραμμίζοντας ότι Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 3η και 4η πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις στην Ευρώπη.

Οι πανδημίες δεν καταστρέφουν φυσικό κεφάλαιο συγκριτικά με τους πολέμους, με αποτέλεσμα οι υφέσεις που προκαλούν να έχουν μικρότερο βάθος, ανέφερε ο κ. Παναγιωτίδης, προτείνοντας την ενίσχυση της ελληνικής μεταποίησης η οποία μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σε περιόδους κρίσης σε σχέση με τον τουρισμό και τις υπηρεσίες. Αντιμετωπίσιμη υπό προϋποθέσεις χαρακτήρισε την κρίση ο κ. Νίκας, καθώς οι επιπτώσεις της προς το παρόν περιορίζονται στην ανεργία και στην ύφεση, ενώ δεν πλήττεται το φυσικό κεφάλαιο, δεν υπάρχει στασιμοπληθωρισμός και οι Τράπεζες παραμένουν αλώβητες.

Για το «Διεθνές περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τη Δημιουργία εν μέσω πανδημίας» συζήτησαν η η επ. καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων Ρεβέκκα Παιδή, ο επ. καθηγητής Βιοασφάλειας Αθανάσιος Μποζίνης, ο επ. καθηγητής Μουσικολογίας Πέτρος Βούβαρης, ο επ. καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ιωάννης Μάνος, ο ο πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, καθ. Δημήτρης Σκιαδάς.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο η πανδημία να πλήξει το οικοδόμημα της ΕΕ η κ. Παιδή εκτίμησε πως, «αν και διαπιστώνεται αμηχανία στους αξιωματούχους και απογοήτευση στον κόσμο, κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό, καθώς η προστιθέμενη αξία που δημιουργεί η ευρωπαϊκή συνεργασία είναι πολύ μεγάλη, έστω και με καθυστέρηση αναπτύσσονται νέα εργαλεία αντιμετώπισης κρίσεων και τα μικρά κράτη που αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την κρίση μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης».

Για το θέμα «Πανδημία και Τεχνολογία: Προκλήσεις για την καινοτομία, την εκπαίδευση και την επικοινωνία» συζήτησαν ο αν. καθηγητής Ιστορίας και ΜΜΕ Βλάσης Βλασίδης, ο αν. καθηγητής Τεχνικών Προγραμματισμού Στυλιανός Ξυνόγαλος, ο αν, καθηγητής Αξιοποίησης Τεχνολογιών στην εκπαίδευση Νικόλαος Φαχαντίδης, ο επ. καθηγητής Τεχνολογικής Καινοτομίας Κωνσταντίνος, ο επ. Καθηγητής Μάρκετινγκ Λεωνίδας Χατζηθωμάς και ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας, καθ Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου.

«Δίκαιο, Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Διακρίσεις στην εποχή του κορονοϊού» ήταν το αντικείμενο της τελευταίας συζήτησης. Σε αυτήν έλαβαν μέρος με εισηγήσεις τους η καθηγήτρια Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Φωτεινή Τσιμπιρίδου, η αν. καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Λευκοθέα Καρτασίδου, η επ. καθηγήτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων Καλλιόπη Χαΐνογλου και ο διεθνολόγος καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:0022/09

Λαγκαδάς: Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος – Κλείνει το δημαρχείο Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:5122/09

Καλό κουράγιο Θεσσαλονίκη… Άρθρα

22:5022/09

Γ. Κ. Νίκαιας: Αυξάνονται οι κλίνες για ασθενείς με κορωνοϊό Κορωνοϊός ,Υγεία

22:4022/09

Κορωνοϊός – Ισραήλ: Ξεπερνούν τα 5.000 κρούσματα την ημέρα! Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3022/09

Μειώθηκαν κατά 85% οι τουρίστες στην Ελλάδα Ελλάδα ,Τουρισμός

22:2022/09

Δένδιας: Θα επιχειρήσουμε να επανεκκινήσουμε τις διερευνητικές επαφές Πολιτική

22:1022/09

Κορωνοϊός: Η Ρωσία θα εγκρίνει και δεύτερο εμβόλιο έως τις 15 Οκτωβρίου Διεθνή

22:0022/09

Αύξηση στο 85% της χρήσης του ίντερνετ κατά την πανδημία Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:5022/09

Ρωσία: Συντριβή μαχητικού Su-30 στο Τβερ Διεθνή

21:4522/09

Μακρόν για Τουρκία: Έτοιμος για συζητήσεις αλλά χρειάζεται σεβασμός Διεθνή ,Σημαντικά

21:4022/09

Κορωνοϊός: Έσπασε το φράγμα των 200.000 θανάτων στις ΗΠΑ Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3222/09

Ανακοίνωσε και επίσημα τους Τσόλακ – Ουαγκέ ο ΠΑΟΚ (VIDEO) Αθλητισμός

21:3022/09

Μικροί ποδοσφαιριστές σε δράση! Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

21:2022/09

ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού στις υπηρεσίες Αττικής Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:1022/09

Βέμπερ: Να τερματιστούν οι ενταξιακές συνομιλίες με Τουρκία ΕΕ

21:0022/09

Δωρεάν διανομή μασκών από τον ΦΣΘ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:5022/09

Τρία νέα κρούσματα σε σκήτη του Αγίου Όρους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:4022/09

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή με αδήλωτες συντάξεις από χώρες της ΕΕ Οικονομία

20:3022/09

Ιερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι Ελλάδα ,Κοινωνία

20:2022/09

Χαροπαλεύει ο 11χρονος που χτυπήθηκε από ΙΧ οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι Ελλάδα

20:1122/09

Φωτιά στην Κερατέα Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1022/09

Αντιπαράθεση Πέτσα – ΣΥΡΙΖΑ για τις καταστροφές στην Καρδίτσα Βουλή ,Πολιτική

20:0022/09

Mίλησαν για Τουρκία – Σύνοδο Κορυφής Μητσοτάκης και Αναστασιάδης Πολιτική

19:5022/09

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Ελλάδα

19:4022/09

Μητσοτάκης από Καρδίτσα: Όπου υπάρχει πρόβλημα είμαστε εδώ να το λύσουμε Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

19:3022/09

Στη Γαλλία 169 αιτούντες άσυλο Διεθνή ,Κοινωνία

19:2022/09

Στις Βρυξέλλες ο Μ. Βαρβιτσιώτης Πολιτική

19:0522/09

Κορωνοϊός: Ματαιώνεται η τελετή απονομής των Νόμπελ Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:0022/09

Ήρθαν στα χέρια σε αστικό για μη χρήση μάσκας (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:5022/09

Μαγιορκίνης: Οι άνω των 65 να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:4422/09

ΥΠΕΞ: Αρχίζουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας Πολιτική

18:4022/09

Θεσ/νίκη: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε υπηρεσία του Ευόσμου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

18:3622/09

Κορωνοϊός: Που εντοπίζονται τα 346 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3522/09

«Ιανός»: Στηρίζουν την Καρδίτσα οι ΠΑΟΚτσήδες των Μουδανιών Αθλητισμός ,Β.Ελλάδα

18:3022/09

Νέα Navtex από την Τουρκία – Ζητά την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου! Διεθνή ,Σημαντικά

18:2622/09

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2022/09

Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη ο Ν. Αναστασιάδης Διεθνή

18:1122/09

ΙΕΛΚΑ: Αύξηση 3,2% στην απασχόληση στα σούπερ μάρκετ Ελλάδα ,Οικονομία ,Σημαντικά

18:0622/09

Αναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής λόγω κρούσματος κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:0022/09

Live η ενημέρωση για τον κορωνοϊό Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5022/09

«Ιανός»: Δύο μέτρα νερό και λάσπη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας! Ελλάδα

17:4922/09

Κορωνοϊός: 346 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:4022/09

ΣΤΑΣΥ: Οργανωμένο σχέδιο βανδαλισμού βαγονιών οδηγεί σε έλλειψη συρμών Ελλάδα

17:3522/09

Αρχαία Βενιζέλου: Αύριο στο ΚΑΣ η μελέτη απόσπασης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3522/09

Κορωνοϊός – Γρεβενά: Θετικά τρία άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3422/09

Χαρδαλιάς: Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έκλινα στο ράσο του Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3022/09

Καρδίτσα: Ένταση και αποδοκιμασίες στην επίσκεψη Μητσοτάκη (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2022/09

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε παιδιά ΑμεΑ (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι

17:1022/09

Δήμος Λαγκαδά: Συγκέντρωση τροφίμων για Καρδίτσα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:0022/09

ΕΛΑΣ: Αυτό είναι το νέο μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά στην Αττική Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:5022/09

Παρουσίαση έκθεσης του Πάνου Τσαγκάρη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

16:4522/09

Ο Ερντογάν δηλώνει έτοιμος για ελληνοτουρκικό διάλογο Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

16:4022/09

Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» για μη χρήση μάσκας Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:3322/09

Συνάντηση Καββαθά με βιοτέχνες και επαγγελματίες Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

16:3122/09

Παραιτήθηκε από τον Άρη και πλαισιώνει τον Τζιτζικώστα ο Χαριστέας Αθλητισμός

16:3022/09

Στρατιωτική Δικαιοσύνη: Καταγγελία για φωτογραφική διάταξη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:2222/09

Τον ΟΛΘ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ρ.Α.Λ. Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

16:2022/09

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το επεισόδιο στη Νικόπολη Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:2022/09

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο με θύμα 40χρονο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1022/09

Ηλεκτρονικά η εγγραφή των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια Ελλάδα ,Πολιτική

16:0622/09

Τι λέει ο Χαρδαλιάς για το περιστατικό με τον ιερέα Πολιτική

16:0022/09

Έρχονται 800 νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων στον Έβρο (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

15:5022/09

Εντός Οκτωβρίου η ρύθμιση της εξ αποστάσεως εργασίας Βουλή ,Πολιτική

15:4222/09

Διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:4122/09

ΠΕΔ-ΚΜ: Ζητά επέκταση των σχολικών γευμάτων Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

15:4022/09

Τουρκία: Βγήκε από το λιμάνι το Oruc Reis Διεθνή

15:3422/09

Πυρκαγιά στην Κάρπαθο Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2022/09

Βρέθηκε ο αγνοούμενος 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1022/09

Βορίδης: Κρίσιμη παρέμβαση στο Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Πολιτική

15:0022/09

Έδεσαν, χτύπησαν και λήστεψαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0022/09

Έκρυβαν αρχαία νομίσματα στο σπίτι τους (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0022/09

Ζορπίδης: Xιλιάδες εξαιρούνται από τα 150 εκ. της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:5822/09

Μητοτάκης: Αποζημιώσεις εξπρές για τους πληγέντες (ΦΩΤΟ) Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:5022/09

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αθωώθηκαν ορκωτοί λογιστές που «δεν είδαν» υπεξαίρεση Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4322/09

Σε λειτουργία ξανά σιντριβάνια της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4022/09

Λακασάς: Η 4η βιομηχανική επανάσταση και ο… Προμηθέας (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4022/09

Προγνωστικά στοίχημα: Με το 1.97 στη Ρωσία και το combo της Σλάβια Πράγας Αθλητισμός

14:3022/09

Δ. Καλαμαριάς: Συγκεντρώνει τρόφιμα για τους πληγέντες της Καρδίτσας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:2022/09

Κορωνοϊός: Περιοριστικά μέτρα στο Άγιο Όρος Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:1022/09

Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που είναι σε αναστολή λειτουργίας Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

14:0422/09

Συκιές: 271 μαθητές με αυλή… εργοτάξιο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:0022/09

Παράταση για τις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες έως 50 ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:4822/09

Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία για μετάθεση γιατρού της Γερακαρούς στο ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:4522/09

«Φάουλ» από τον Χαρδαλιά: Φίλησε το χέρι ιερέα (VIDEO) Κορωνοϊός ,Παραπολιτικά

13:3922/09

Η Κρασνόνταρ, ο ΠΑΟΚ και ο… πεναλτάκιας διαιτητής Αθλητισμός

13:3122/09

Κορωνοϊός: Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3022/09

Σύλληψη γυναίκας για εμπρησμό από αμέλεια στη Θεσσαλία Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1522/09

ΠτΔ: Να αγωνιστούμε για την επανένωση της Κύπρου Κοινωνία

13:0422/09

Καϊτεζίδης: Με… παράγκες η μεταρρύθμιση της Κεραμέως (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:0322/09

Πέλλα: Εκτός σχολείου για δεύτερη εβδομάδα οι μαθητές Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

13:0022/09

Πάνω από 210.000 στρέμματα κάτω από το νερό στον θεσσαλικό κάμπο Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4522/09

Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3022/09

Μπακογιάννης: Στη διάθεση του κράτους ο μηχανισμός του δήμου Δήμοι ,Ελλάδα

12:2722/09

Κρούσμα κορωνοϊού στο υπουργείο Εργασίας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:1622/09

Βριλήσσια: Κρούσμα σε μαθητή δημοτικού σχολείου Δήμοι ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1522/09

Στο Άγιον Όρος ο Τσιόδρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:0922/09

Κορωνοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Στους 349 οι νεκροί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:0022/09

Κορωνοϊός: Πάνω από 600 τεστ στο Καρά Τεπέ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:5422/09

Το 10ο συνέδριο Ευρωπαίων ενεργειακών διαχειριστών Ελλάδα ,Ενέργεια ,Οικονομία

11:4522/09

Πέτσας: Δεν έχουμε αποκλείσει τα τοπικά lockdown Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:3322/09

ΕΝΦΙΑ: Την Παρασκευή τα εκκαθαριστικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:3022/09

Συναντήσεις της ΠτΔ με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου Διεθνή ,Ελλάδα

11:1622/09

Καρδίτσα: Ξεκίνησε η σύσκεψη στο δημαρχείο υπό τον πρωθυπουργό Πολιτική

11:1522/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδελφός της αγνοούμενης (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0022/09

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Μισέλ και Ερντογάν Διεθνή ,ΕΕ

10:5522/09

Θεσ/νίκη: Υπό κατάληψη πάνω από 30 σχολεία – Συζήτηση Κόπτση με μαθητές (ΦΩΤΟ-VID... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4822/09

Συμφωνία με Royal Sugar για την παραλαβή τεύτλων Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτική

10:4522/09

Γώγος: Περιορισμένα lockdown σε δύσκολες περιοχές, όχι οριζόντια Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4122/09

Βυθίστηκε ιστιοπλοϊκό με δύο επιβαίνοντες στον Πόρο Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3022/09

Μητσοτάκης για τα 75 χρόνια ΟΗΕ: Φάρος ελπίδας και συνεργασίας Πολιτική

10:2322/09

Έφτασε στην Καρδίτσα ο Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ) Πολιτική

10:1522/09

Από αύριο η πληρωμή των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

10:0022/09

Περίεργες… κινήσεις του Oruc Reis στο λιμάνι της Αττάλειας Βαλκάνια

09:5322/09

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:4922/09

Δε θα πέσουν εύκολα Αθλητισμός

09:4522/09

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3022/09

Θεσ/νίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2822/09

Καρδίτσα: Απεγκλωβίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι από την Οξυά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1522/09

Κρούσμα του Ιού δυτικού Νείλου στα Φλογητά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

09:0022/09

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά – Η λίστα του υπ. Παιδείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4522/09

Αττική: Πιο κοντά στο… σχέδιο Μαδρίτης Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3022/09

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1522/09

Σύψας: Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η Αττική Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:0022/09

Στην Καρδίτσα σήμερα ο πρωθυπουργός Δήμοι ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:4522/09

Π. Χρηστίδης: Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές- Είναι στο DNA μας (VIDEO) SamTimes ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:3022/09

Μασούτης: Επέκταση με 4 καταστήματα στην Πάτρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1522/09

Ο «στόχος-παιχνίδι» για την καταπολέμηση του ντόπινγκ Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0522/09

Διακοπή νερού στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0022/09

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ