Παναγιώτου: Στόχος να αναδειχτεί η Θεσσαλονίκη πόλος καινοτομίας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Παναγιώτου: Στόχος να αναδειχτεί η Θεσσαλονίκη πόλος καινοτομίας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τη σημασία της εκδήλωσης που διοργανώθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη από το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Cisco, από το ΑΠΘ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας ΑΠΘ, Νίκος Παναγιώτου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Παναγιώτου χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον αντίκτυπο τέτοιων εκδηλώσεων για το Αριστοτέλειο και για την πόλη. κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία «υψηλών» προσκεκλημένων στη χτεσινή διαδικτυακή «συνάντηση» κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής, της διπλωματίας, της αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας και του επιχειρείν που είχε θέμα «5G η Ελλάδα αλλάζει ταχύτητα, Προκλήσεις και Ευκαιρίες».

Στόχος όλων των φορέων είπε ο κ. Παναγιώτου, είναι να αναδειχτεί η Θεσσαλονίκη ως σημαντικός πόλος καινοτομίας για όλη την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη κατάληψη του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ κάνοντας λόγο για παρωχημένο μοντέλο που όχι μόνο δεν αποτελεί λύση αλλά οξύνει και πολώνει την κατάσταση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Νίκος Παναγιώτου στη Μαρία Σαμολαδά: 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ