Πανόραμα: Σε πλειστηριασμό το συγκρότημα στην Αναλήψεως 24

Πανόραμα: Σε πλειστηριασμό το συγκρότημα στην Αναλήψεως 24

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

Ένα μεγάλο ημιτελές οικιστικό συγκρότημα στο Πανόραμα, στην περιοχή του άλσους Αναλήψεως, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 2 Ιουλίου, με τιμή εκκίνησης τα 2,558 εκατ. ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί, έρχονται να δώσουν νέα ώθηση στην αγορά ακινήτων καθώς δεσμευμένα ακίνητα προσφέρονται για αγορά και αξιοποίηση σε μια περίοδο που η ζήτηση εκδηλώνει ενισχυόμενες τάσεις τόνωσης, λόγω και της υποχώρησης της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο «Πανόραμα» και σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το κέντρο του Πανοράματος και την κεντρική Λεωφόρο Κομνηνών.

Με τον πλειστηριασμό δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των πέντε ημιτελών κτιρίων κατοικιών, των οποίων η κατασκευή σταμάτησε με την ολοκλήρωση της τοιχοποιίας.

Αυτά τα πέντε κτίρια, τα οποία γνωρίζουν όσοι κινούνται στην περιοχή, είναι κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3.275 τ.μ., στον αριθμό 24 της οδού Αναλήψεως.

Τα κτήρια έχουν συνολική μεικτή επιφάνεια 1.795,84 τ.μ. και περιλαμβάνουν 72 οριζόντιες ιδιοκτησίες εκ των οποίων 5 μεζονέτες και 15 διαμερίσματα. Κάθε κτίριο έχει δυο υπόγειες στάθμες. Συνολικά υπάρχουν 52 θέσεις στάθμευσης, επιφάνειας 12,5 τ.μ. η κάθε μία, που αντιστοιχούν αναλογικά σε κάθε ιδιοκτησία και λογίζονται ως οριζόντιες ιδιοκτησίες.

Σύμφωνα με την ATΡΙΑ Υπηρεσίες Ακινήτων, τα ακίνητα διατίθενται είτε μεμονωμένα, είτε στο σύνολο τους. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της 2ας Ιουλίου 2021, θα πρέπει να εγγραφούν ως την Τρίτη 29/6/2021, στις 2μ.μ.

Όπως φαίνεται και από την σημαντική επένδυση που πραγματοποιείται στο πρώην ξενοδοχείο «Νεφέλη», με τη μετατροπή του σε σύγχρονες πολυτελείς κατοικίες (Nefeli 1), το Πανόραμα, μετά τη δύσκολη πολύχρονη οικονομική κρίση, ελπίζει στην επιστροφή του στις παλιές καλές ημέρες της υψηλής ζήτησης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ