Παπαθανάσης στο GRTimes.gr: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εργαζομένους και επιχειρήσεις (VIDEO)

Παπαθανάσης στο GRTimes.gr: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εργαζομένους και επιχειρήσεις (VIDEO)

Ότι η πολιτεία θα συνεχίσει να προσφέρει την στήριξή της, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους εργαζομένους έως ότου φτάσουμε στο τέλος της υγειονομικής κρίσης, ξεκαθάρισε μιλώντας στο GRTimes.gr ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο όποιος έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

“Έχουμε κρατήσει δυνάμεις. Θα συνεχιστεί η στήριξη ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας και όποιες έχουν χαθεί να μπορέσουμε να τις κερδίσουμε πίσω”, ανέφερε στη συνέχεια, τονίζοντας ότι τα περισσότερα μέτρα που έχουν ληφθεί στην χώρα μας, αφορούν την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.

Θυμίζουμε ότι, αύριο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην περιοχή και θα συμμετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της αγοράς αλλά και φορείς της πόλης.

Με αφορμή την αυριανή σύσκεψη, που πραγματοποιείται την ώρα που στη χώρα μας καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και σενάρια που κάνουν λόγο για νέα αυστηρά μέτρα με στόχο τον περιορισμό της διάσωσης του ιού, ο κ. Παπαθανασης επισήμανε ότι: “Η πολιτεία παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και η επιτροπή των επιδημιολόγων, η οποία κάνει καταπληκτική δουλειά, θα μελετήσει όλα τα δεδομένα και μετά θα ληφθούν οι αποφάσεις”.

Σημειώνεται ότι, η επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη γίνεται για επενδυτικούς λόγους, όπως ανέφερες ο ίδιος ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη, την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου και τον πρόξενο της Αυστρίας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ