Παρευξείνια: Μία μόνο πρόταση στο διαγωνισμό για το «στρατηγείο» της Τράπεζας

Παρευξείνια: Μία μόνο πρόταση στο διαγωνισμό για το «στρατηγείο» της Τράπεζας

Δύσκολα θα βρει «σπίτι» εκεί που το θέλει η Παρευξείνια Τράπεζα, αφού εχθές, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προτάσεων από πλευράς real estate developers στο διαγωνισμό που διεξάγει, μόνο μία πρόταση κατατέθηκε.

Ο φάκελος με την πρόταση, δεν έχει ακόμη ανοιχτεί και φυσικά δεν έχει αξιολογηθεί, αλλά το γεγονός και μόνο ότι υποβλήθηκε μία πρόταση, από τους έξι που είχαν σπεύσει να παραλάβουν τα σχετικά τεύχη, δείχνει ότι μάλλον η Τράπεζα θα αναγκασθεί να «βάλει νερό στο κρασί της», αν και είναι γνωστό ότι έχει μία μεγάλη προτίμηση στο υγρό στοιχείο, αφού επιμένει για την εξασφάλιση μόνιμων εγκαταστάσεων με πρόσωπο στο παραλιακό μέτωπο και θέα στο Θερμαϊκό.

Είναι και μεγάλο το ακίνητο που χρειάζεται, 4.500 τ.μ. Που να βρεις κατάλληλο ακίνητο στη ζώνη που προτιμά, δηλαδή από την περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου ως και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με, πρόσωπο στη θάλασσα;

Bεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι αυτή η μόνη πρόταση, θα είναι όσα χρειάζεται η Τράπεζα Εμπορίου & Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου, που θέλει εγκαταστάσεις σύγχρονες αλλά και κύρους, για να στεγάσει διοίκηση και υπηρεσίες. Ωστόσο, όσο λιγότερες οι προτάσεις, τόσο λιγότερες και οι πιθανότητες να βρεις αυτό που θέλεις και, σε λογική τιμή.

Ίδωμεν.

Α.Κ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ