Πάσχα: Πάνω από 6.000 πακέτα «αγάπης» από τον Δ. Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πάσχα: Πάνω από 6.000 πακέτα «αγάπης» από τον Δ. Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Να μη λείψει τίποτα από κανένα πασχαλινό τραπέζι και να μην αισθανθεί κανένας ότι είναι μόνος του ούτε τις φετινές γιορτές, φροντίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς που πραγματοποιεί για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Ήδη, περίπου 6.000 πακέτα «αγάπης», τα οποία περιλαμβάνουν κρέας, κοτόπουλο, τυριά και διάφορα άλλα προϊόντα μοιράστηκαν στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ την περασμένη εβδομάδα ενώ συνεχίζονται οι δράσεις που έχουν στόχο να συμβάλουν στην ανακούφιση των οικονομικά αδύνατων πολιτών, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, μια μεγάλη «γραμμή παραγωγής» έχει στηθεί ξανά στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία ετοιμάζονται επιπλέον 600 πασχαλινά πακέτα, έπειτα από προσφορά ιδιωτικής επιχείρησης και θα δοθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και σε ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και με τη καθοδήγηση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρη Αηδονόπουλου, τα καλάθια γεμίζουν με βαμμένα κόκκινα αυγά, λάδι, καφέ, γάλα και πάνω από 10 ακόμη προϊόντα, για να μπορέσουν οι συνάνθρωποι μας να περάσουν τις γιορτές με αξιοπρέπεια.

Πρόκειται, όπως εξηγεί ο κ. Αηδονόπουλος, για ένα πρόσθετο βοήθημα για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς «κοινωνική πολιτική λειτουργεί όλο το χρόνο με ουσία και έργο», ενώ το τριήμερο (Μ. Σάββατο – Δευτέρα του Πάσχα) θα διανεμηθούν εορταστικά γεύματα στους φιλοξενούμενους – ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του υπνωτηρίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ