Προφυλακιστέοι οι τρείς αδελφοί για τη δολοφονία του 45χρονου

Προφυλακιστέοι οι τρείς αδελφοί για τη δολοφονία του 45χρονου

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και οι τρεις που απολογήθηκαν στην 4η τακτική ανακρίτρια για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης

Πρόκειται για τον 32χρονο υπάλληλο του καταστήματος που είχε διαφορές με το θύμα και τον 20χρονο αδελφό του ο οποίος τον μαχαίρωσε θανάσιμα κατά τη διάρκεια συμπλοκής, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 17χρονος, παρά την ανηλικότητα ενώ ο τέταρτος αδελφός, ηλικίας 37 χρονών,, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία, αναμένεται να απολογηθεί αύριο στην ίδια ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, λέγοντας ότι πήγαν να χτυπήσουν τον 45χρονο αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν και ότι δεν γνώριζαν ότι ο 20χρονος αδελφός τους έφερε μαζί του μαχαίρι ενώ δεν αντιλήφθηκαν τις μαχαιριές που κατάφερε στο θύμα.

Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ότι παραδέχτηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι μαχαίρωσε τον 45χρονο όταν είδε πως έπιασε ένα αδελφό του από το λαιμό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ