Ψηφιακοί Περίπατοι στην Πόλη από την Χ.Α.Ν.Θ. & ΕΛΛΕΤ/ΠΘ ΡΟΤΟΝΤΑ

Ψηφιακοί Περίπατοι στην Πόλη από την Χ.Α.Ν.Θ. & ΕΛΛΕΤ/ΠΘ ΡΟΤΟΝΤΑ

Με όραμα «Ο Εθελοντισμός στη υπηρεσία του Πολιτισμού» από το 1991 o Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. και η ΕΛΛΕΤ/ΠΘ υλοποιούν από κοινού και με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Κυριακάτικοι Περίπατοι στην Πόλη της Θεσσαλονίκης». Το 2021 συμπληρώνονται 30 χρόνια, περίπου 300 περίπατοι και 30 εκδρομές, πάνω από 8.500 περιπατητές.

Μετά τις 11/03/2020 ανταποκρινόμενοι στους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον covid-19 η ΧΑΝΘ ακύρωσε τους προγραμματισμένους περιπάτους και στις 18/10/2020 υλοποίησε τον τελευταίο περιβαλλοντικό περίπατο στο «Βοτανικό Μονοπάτι στο ρέμα Σοφούλη», τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ενώ, δυστυχώς, η πανδημία συνεχίζεται, η ΧΑΝΘ αποφάσισε να επιλέξει επιτυχημένες πραγματοποιημένες επισκέψεις-ξεναγήσεις, αλλά και ημερήσιες εκδρομές παρελθόντων ετών και να τις κοινοποιήσει ηλεκτρονικά στα μέλη της Ομάδας των Περιπάτων και συγχρόνως να τις παρουσιάσει στα διαδικτυακά μέσα που διαθέτει. Θα γίνει προσπάθεια οι παρουσιάσεις να γίνονται ανά δεκαπενθήμερο, στον ίδιο ρυθμό που ακολουθήσανε με το Πρόγραμμα των Περιπάτων.

Η ΧΑΝΘ σας προσκαλεί σε έναν «διαφορετικό και διαδικτυακό Περίπατο στην πόλη με την παρουσίαση του Μνημείου της Ροτόντα και μια αναδρομή στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2012 με κεντρικό θέμα: «Η Ροτόντα και το περιβάλλον της. Το γνωρίζουμε και το φροντίζουμε».

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε το πληροφοριακό υλικό της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ! Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το μνημείο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top