Σ. Καλαφάτης: Επίσκεψη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”

Σ. Καλαφάτης: Επίσκεψη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”

Ο Σταύρος Καλαφάτης, Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν. Δ. Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε σήμερα το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Κατά την επίσκεψή του δήλωσε:

«Η μάχη κατά της πανδημίας συνεχίζεται. Είμαι εδώ για να μεταφέρω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση προς τους εργαζόμενους, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και προς τη Διοίκηση, τη Διοικήτρια κα Ξουρή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Μεταφέρω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Το νοσοκομείο δίνει μια συνεχή μάχη με επιτυχία. Εξυπηρετεί σχεδόν τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού, ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Κατάφερε και πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγει από αυτή τη μάχη νικητής, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε δίπλα. Η φροντίδα για τον συνάνθρωπο είναι συνεχής. Η μέριμνα για τους συμπολίτες είναι συνεχής. Ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Τον κ. Καλαφάτη ενημέρωσε για τη λειτουργία και το επιχειρησιακό πλάνο του νοσοκομείου η Διοικήτρια Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.

καλαφατης-υγεια

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ