Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων και συζητήσεων για καίρια ζητήματα γύρω από την οικονομία, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις κατά τη μετάβαση στη μετά-κορωνοϊό εποχή, σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη (18/5) ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ενώ το απόγευμα θα παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

Την Τετάρτη (18/5), ο υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα γραφεία του ΣΒΕ και στα νέα γραφεία της εταιρείας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Deloitte, ενώ αργότερα θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Σταϊκούρας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα (17/05) τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και με βουλευτές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο κύκλου τηλεδιασκέψεων με τις τοπικές κοινωνίες των 13 Περιφερειών της χώρας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ